Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Lapkričio » 5

Ko negalima valgyti esant tuščiam skrandžiui

Tinkama mityba ryte - tai 90% geros savijautos ir geros sveikatos. Todėl rekomenduojame, kad įsidėmėtumėte maisto produktus, kurių negalima valgyti esant tuščiam skrandžiui. Rūpinkitės savo sveikata!

Citrusiniai vaisiai
Kai kurie maisto produktai, vartojami nevalgius, turi neigiamą poveikį mūsų sveikatai.
Gražuolis vaikinas pradeda savo dieną su apelsinų sulčių stikline – šį įvaizdį apie sėkmingą asmenį matome per televiziją. Tačiau realiame gyvenime, to neturėtumėte daryti. Citrusiniai vaisiai ir sultys ryte gali sukelti gastritą ir alergiją.

Bananai
Bananai- nebėra egzotiškas vaisius, jis tapo neatskiriamas nuo mūsų kasdienės mitybos.
Bananai yra lėtai virškinami, jie gali sukelti pilvo pūtimą ir nemalonių pojūčių. Gydytojai pataria valgyti šių vaisių praėjus valandai po pietų.

Žalios daržovės
Rūgštys, kurių yra šviežiose daržovėse, gali sudirginti skrandžio gleivinę. Todėl mes neturėtume jų valgyti , kai tuščias skrandis, ypač turintiems virškinimo problemų.

Jogurtas
Jogurtas nebus toks žalingas, kaip citrusiniai vaisiai, bet ir naudos iš jo nebus. Organizmui ryte nereikia jokių papildomų bakterijų . Jogurtas geriausiai tinka dvi valandas po valgio arba prieš miegą. Tik tuomet jis gerina virškinimą.

Ko negalima valgyti esant tuščiam skrandžiui

Šaltas vanduo
Vanduo - gyvenimo šaltinis ir reikia gerti jo daug. Bet šis teiginys taikomas tik esant kambario temperatūros vandeniui arba šiek tiek šiltam.
Priešingai, šaltas vanduo daro neigiamą poveikį virškinimui, todėl nėra būtina juo užgerti maistą, jis neduoda nieko naudingo, tik sulėtina virškinimo procesą.

Saldumynai
Kasa ryte negali pagaminti pakankamai insulino, todėl apkrauti ją saldumynais - tai nusikaltimas sveikatai.
Jei dažnai valgysite saldumynų, kraujo kiekis pakils aukščiau normos. Ateityje tai gali sukelti rimtų sveikatos problemų, tokių kaip diabetas.

Kava
Ryte kavos mėgstama gerti daug. Tikriausiai kiekvienas iš mūsų bent kartą gėrė nevalgę pusryčių. Ir veltui.
Kava dirgina skrandį ir gali sukelti gastritą. Šis gėrimas prieš pusryčius neigiamai veikia kepenų veiklą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: https://www.facebook.com/pages/Sveikatos-radijas/118624938186203

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.08.2019 laikas 19:39 Receptai – Patiekalai Vyniotinis „Napoleonas“. Skanesnio ir greitesnio nieko nebandžiau

Labai patariu pasigaminti! Pabandykite pasigaminti tortą „Napoleonas“ – nepasigailėsite! Šis skanus pyragas susideda tik iš 3 ingredientų. Skanus, švelnus ir tiesiog tirpsta burnoje.

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 13:59 Receptai – Patiekalai Anyžių sėklų nuoviras gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: anyžiaus sėklos, vanduo, medus, konjakas

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 09:20 Receptai – Patiekalai Arbata slopinanti karščiavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: avietės vaisiai, liepos žiedai, triskiautis lakišius, raudonėlis, raktažolė, varnalėšos šaknys, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau