Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2016 » Gegužės » 16

Kodėl (ne)tikime, kad NSO egzistuoja?

1. Kiek realus yra faktas, kad NSO iš tiesų egzistuoja?

Iš pradžių išsiaiškinkim, kas yra NSO. Šis trumpinys lietuvių kalboje reiškia „neatpažinti skraidantys objektai“. Ar dažnai mes atpažįstame visus tuos skraiduolius, kurie sukiojasi virš mūsų galvų? Ar visada lėktuvas yra lėktuvas? Mes juk negalime akimirksniu pakilti į lėktuvo skrydžio aukštį ir tuo įsitikinti. Tačiau yra daug požymių, kurie neabejotinai mums kuždės, jog virš mūsų galvų skraido žmogaus sukurti aparatai. Tačiau aš nesiūlyčiau būti tokiais optimistais. Ir netgi pasikliaudami logika mes negalime būti tikri tuo visu 100 proc. Mums tiesiog kartais labai sunku sau prisipažinti, kad danguje ir netgi po vandeniu, deja, juda ne vien tik žmogaus kurta technika. Taigi, neatpažinti skraidantys objektai – tikras faktas, su kuriuo nedrįs ginčytis net patys aršiausi skeptikai. Kitas dalykas, kurį taip pat galima pagrįsti ir faktais, ir logika yra tas, kad Visatoje esame ne vienintelės gyvos būtybės. Yra be galo didelė tikimybė, kad mus gali stebėti šimtus kartų geriau techniškai išsivysčiusių civilizacijų atstovai, kurie nuolat lankėsi, lankosi ir lankysis mūsų žemėje.

Kodėl (ne)tikime, kad NSO egzistuoja?

Tam, kad tuščiai nekalbėti, padarykime eksperimentą. Žvaigždėtą naktį išeikite į kiemą, pakelkite akis į dangų ir ten jas paganykite niekur neskubėdami apie 20 min. Netgi tiek laiko nereikės, kad pastebėtumėte keistai judančias žvaigždes, kurios gali išnykti ir atsirasti, kurios juda „z“ raidės formos trajektorijomis. Taip joks žmogaus kurtas aparatas negali skraidyti, ypatingai kosmose. Galų gale visos didžiosios valstybės turi specialias tarnybas, kurios užsiima ateivių klausimu. Apie tai žiniasklaidoje kalba ir valstybių vadovai ir kariškiai. Ir tik dabar dalis slaptų bylų yra paviešinta. Skeptikams atėjo tikrai juodos dienos.

2. Kartais žmonės pasakoja, kad juos buvo pagrobę ateiviai. Jei tai yra tiesa, kam ateiviams mes esame reikalingi?

Jeigu ir valstybių vadovams, ir kariškiams akivaizdu, jog svetimų civilizacijų atstovai lankosi žemėje, tai kyla kiti klausimai: kokiu tikslu jie čia lankosi, ir koks jų santykis su žmonėmis? Kadangi svečių išsivystymo lygis kur kas aukštesnis negu žmonių, antraip jie iš savo tolimų planetų nebūtų atvykę į žemę, vadinasi jie kažko iš mūsų tikisi. Yra du variantai: arba ateiviai nori mums padėti ir realiai padeda, arba jie į mus žiūri kaip į aborigenus. Jeigu būtų realus pirmasis variantas, tai ateiviai nesislėptų ir mes juos sutiktume su raudonais kilimais. Vadinasi didesnė tikimybė antrojo varianto. Jeigu taip, reiškia, mes jiems esame kaip tam tikras naudingas išteklius. Ir būtent apie tai liudija tie asmenys, kurie buvo pagrobti. Tokių pasaulyje labai daug. Gali būti taip, kad žmonės grobiami su tikslu gauti mūsų „genetinę medžiagą“. Gal būti jie ateiviai su mumis atlieka genetinius eksperimentus. Panašu, kad jie mus valdo, tik apie tai valstybių lyderiai nenori kad žmonės žinotų.

3. Ne retai žmonės klastoja NSO įrodymus, pavyzdžiui patobulina nuotraukas su "Photoshop" programa. Ar visas nuotraukas ir video galima vadinti klastotėmis?

Iš tikrųjų šiandien pranešimų tiek spaudoje, tiek socialiniuose tinkluose apie ateivių pasirodymo faktus labai daug. Tokių „naujienų“ daugėja kasmet. Jų daugėja ne dienomis, o valandomis. Reikalas tas, jog šiandien viešoje erdvėje mes galime pastebėti savotišką „Pandoros skrynios“ atsidarymą. Jei prisiminsime kaip į ateivių temą žiniasklaida reaguodavo prieš vos du dešimtmečius, tai turbūt teks sutikti, jog ateiviai asocijavosi daug kam su psichikos sutrikimais arba su mokslinės fantastikos filmais. Specialiosios tarnybos šiandien pasirinko kitą taktiką kaip slėpti svetimo proto atstovų apsilankymus žemėje. Jie paviešina savo turimus faktus, o kartu paskleidžiama ir ženkli dalis klastočių. Todėl laikraščių skaitytojams ir socialinių tinklų naršytojams labai sunku atskirti faktus nuo klastočių. Tai irgi tobulas ir kur kas geresnis būdas slėpti tiktą informaciją, negu arši cenzūra.

4. Kartais giedrame nakties danguje galima pastebėti judančius, slenkančius į žvaigždes panašius objektus. Kas tai? Sakoma, kad tai palydovai, tačiau tokie objektai būdavo matomi net ir tada, kai palydovų dar nebuvo.

Taigi, jei atliksite anksčiau paminėtą eksperimentą, žvaigždėtame danguje neabejotinai pastebėsite keistai judančias žvaigždes. Žinoma, visada galima įtarti, kad tai palydovas. Daugelis skeptikų taip ir galvoja: jeigu kažkas juda ir dar šviečia, vadinasi tai žmogaus rankų darbo aparatai ir kitokių alternatyvų būti negali. Bet toks požiūris labai paviršutiniškas. Palydovai juk negali judėti netaisyklingomis trajektorijomis. Kaip jūs teisingai ir pastebėjote, žmonės ir anksčiau, kai nebuvo nei palydovų, nei lėktuvų, danguje matydavo „skraidančias žvaigždes“. Ir ne tik žvaigždes, net ir lėkštes. Jos ne kartą buvo pavaizduotos viduramžių tapytojų piešiniuose bei bažnyčių freskose.

5. Apie ateivius ir NSO gausu užuominų Biblijoje, senovės indų raštuose. Senovės Egipto sienų piešiniuose buvo pavaizduoti ateivių laivai. Kaip tai paaiškinti?

Biblijoje gausu užuominų apie kitų civilizacijų atstovų apsilankymus Žemėje. „Pradžios knygos“ 6 skyriuje rašoma apie Dievo sūnus, kurie leidosi į žemę ir vedė žmonių dukteris. Ezekielio knygoje aprašoma, kaip atrodė sklaidantis aparatas, kuriuo atskrido Dievas. NASA specialistai pagal pranašo aprašytas formas pastatė realų sklaidančios lėkštės prototipą. Apie tai viename iš savo filmų kalba ir žymus dokumentalistas iš Šveicarijos Erich Fon Daniken. Vedų šaltiniai rašo apie vimanus – skraidančius aparatus, kuriais atskrisdavo dievai. Skraidančių aparatų ir net kosmonautų su skafandrais piešiniai rasti Australijos, Afrikos, Polinezijos salų bei Lotynų Amerikos uolose ir kalnuose, kuriuos greičiausiai paliko su ateiviais susidūrę čiabuviai. Pavyzdžiui Nazca dykumos (Peru) didelio mastelio piešiniai iki šiol yra mįslė, kurią įminti galima vienu vieninteliu būdu: priimti, jog tai buvo ateivių aerodromas, ar kažkas panašaus. Vadinasi žmonės su ateiviais susidūrė labai senai. Tuos dalykus nagrinėja vadinama paleokontaktų teorija. Jai norite mano nuomonės, tai esu įsitikinęs, jog dabartinį žmogų sukūrė ateiviai, padarę greičiausiai ne vieną genetinį eksperimentą. Tie eksperimentai tęsiasi ir iki šiol. Kitaip tariant, žmogaus evoliuciją iš esmės lėmė ateiviai, o ne gamta.

6. Manoma, kad ratus javų laukuose palieka ateiviai. Tačiau skeptikai teigia, kad tai – žmonių darbas. Bet jei tai žmonių darbas, kodėl tokiose vietose pakinta magnetinis laukas, prietaisais galima užfiksuoti įvairią spinduliuotę?

Piešinių javų laukuose, kaip ir pranešimų apie NSO yra visokių. Yra ženkli dalis atvejų, kai tuos pėdsakus ar ženklus palieka ateiviai. Tai jų kažkokia komunikavimo priemonė. Tačiau yra ir žmogaus rankomis padarytų klastočių. Tačiau faktą nuo klastotės galima atskirti išmatavus tos teritorijos radiacinį foną. Netoli tų vietų žmonėms skauda galvas, jie jaučiai prastai. Tačiau yra tarnybos, kurios stengiasi kuo greičiau viską užtušuoti ir paneigti. Netgi Rusijos ministras pirmininkas N. Medvedevas viename iš interviu televizijai yra pripažinęs, kad „Vyrai juodais drabužiais“, nėra vien tik Hollywood‘o išsigalvojimas.

7. 2007 m. Prancūzija paviešino savo NSO tyrimų archyvus. Paaiškėjo, kad kartais NSO matydavo tūkstančiai žmonių. Ar visada tokie atvejai – tik kolektyvinės haliucinacijos?

Ne tik Prancūzija. Visos didžiosios pasaulio šalys pamažu atidaro savo slaptus archyvus tyrėjams. Tačiau tarp gausybės užfiksuotų atvejų pasitaiko ir tokių, kuriais patikėti labai sunku. Pavyzdžiui labai daug liudijimų žmonės pateikia būdami pakitusios psichikos. Niekas negali atsakyti į klausimą, ar psichika pakito po kontakto, ar žmonės tiktai matė skraidančią lėkštę, ar jiems pasivaideno. Todėl vietos manipuliacijoms labai daug. Labai daug kontaktuojama sapnų metu, kai žmogus patenka į kitokį pasaulį.

Šiandien ateiviai jau nebevadinami vien tik svečiai iš kitų planetų. Tam reiškiniui apibūdinti yra kitas terminas – transdimensinės būtybės. Tai reiškia, kad jos atvyksta iš paralelinių pasaulių arba kirsdami vadinamuosius „žvaigždžių vartus“, „laiko ir erdvės portalus“. Ateiviai ar NSO gali pasirodyti tik vienam žmogui, nors greta yra dar keli draugai. Žodžiu, viskas priklauso nuo pačio žmogaus.

Ateiviai

8. Jei ufologija yra laikoma pseudomokslu, kodėl tiek NASA, tiek įvairių šalių vyriausybės vykdo NSO tyrimus?

Viskas pakankamai paprasta ir aišku kodėl taip vyksta. Mūsų žmonių pasaulis gyvena pripažindamas tam tikrus dėsnius, kurie laikomi absoliučiais. Jeigu valstybės ir specialios tarnybos viešai prisipažintų, jog renka faktus ir žino apie ateivius, o gal būti netgi palaiko ryšius, reikėtų atsakyti ir į kitus klausimus, kurie nėra lengvi: iš kur tie ateiviai atskrido, kokias naudoja technologijas ir apskritai, ar mes viską gerai žinome apie pasaulį, kuriame gyvename? Tada paaiškėtų, jog vyriausybės slepia kontaktus, kad tiesa apie Visatą yra kitokia, negu mes žinome. Kitaip tariant, objektyvios ir tikslios žinios apie ateivius, kuriomis disponuoja vyriausybės gali sugriauti įprastą žmonijos gyvenimą, nes paaiškėtų, jog į gretimą galaktiką galima nuvykti atidarius artimiausias duris. Vyriausybėms geriau laikyti žmogų tamsoje ir tiesos nežinojime, nes taip geriau manipuliuoti bei valdyti.

9. Ar tiesa, kad įvairių šalių specialiosios tarnybos stengiasi nutildyti žmones, kurie pasakoja apie savo susidūrimus su NSO?

Dabar jau nebeįmanoma nutildyti. Viską galima akimirksniu paviešinti per socialinius tinklus. Be to žiniasklaida domisi tokiomis sensacijomis. Blogiausia tai, jog tarp milžiniško informacijos srauto apie NSO, paskleidžiama ir labai daug klastočių. Ir tai yra nauja NSO faktų slėpimo strategija: slėpti tiesą matomiausioje vietoje. Mano žiniomis tarnybos domisi realiais piliečių kontaktais su ateiviais, o nutildyti dabar nebereikia. Lengviau yra išjuokti ir padaryti juos bepročiais, esą visur klastotės ir jas kuria visi, kas tik netingi.

10. Kodėl šalių vyriausybėms gali būti nenaudinga, kada žmonės viešina savo susidūrimo su ateiviais patirtis?

Kaip jau sakiau tai ganėtinai sudėtingas klausimas, susijęs su visuomenės valdymu. Nelabai sutikčiau, kad vyriausybės bijo NSO faktų paviešinimo. Jos bijo kitko – kad pasikeis žmonių pasaulėžiūra ir mes suvoksime daugiau negu dabar suvokiame. Pirmiausia – kad mes galime suprasti tikrą savo istoriją, tikrą savo evoliuciją, prigimtį, paskirtį ir gyvenimo tikslą. Mes, kokie dabar save suvokiame esame sukurti ateivių. Vieni mus tobulino, mums padėjo o kiti mėgino ir tebemėgina mus padaryti vergais. Mūsų evoliucija prižiūrima. Ir svetimų civilizacijų atstovai mus valdo sukūrę hibridinę rasę – valdovus – vadinamuosius „mėlyno“ kraujo atstovus, kurie yra susibūrę į slaptas organizacijas – masonų ložes. Jie sukūrė ir dabartinę visuomenės valdymo sistemą, paremtą melu. Tačiau žmogus savo prigimtimi yra laisvas. Jis tam tikra prasme gali pasirinkti: ar būti mažu sraigteliu mašinoje, kurios jis neleido, ar rinktis laisvę. Norint pasirinkti laisvę, reikia naujų, tikrų žinių apie tai, kas mes esame. O mes esame galingesni už bet kokius ateivius, bet to nežinom ir tuo netikim. Bet jeigu sužinotume ir patikėtume, kas tada būtų? Tam, kad pateisintume žmogaus vardą, turime pakeisti požiūrį į save, į tikrovę ir pasaulį suprasti šiek tiek kitaip, negu dabar esame įpratę ar įpratinti.

11. Lietuvoje NSO taip pat sutinkami. Kaip pas mus bandoma paaiškinti tokius susidūrimus?

Lietuvoje, deja, apie tai mažai kalbama. Mūsų šalis šiuo klausimu yra labai atsilikusi. Tik ne todėl, kad ateiviai vengia nutūpti mūsų šalyje. Tiesiog mūsų vieša erdvė labai agresyvi ir tokių, į įprastą tikrovės modelį neįsiliejančių dalykų netoleruoja. Kitaip tariant, pas mus įprasta smerkti keistuolius. Tačiau pačių faktų žmonės pastebi labai daug. Pavyzdžiui Šiaurės Rytų Lietuvoje, ką buvo uždaroma Ignalinos AE, virš jėgainės vietiniai gyventojai dažnai matydavo NSO. Gal būti mūsų tarnybos ir fiksuoja vieną ar kitą atvejį, tačiau neturi kompetencijų spręsti kas tai. Gal būti duomenis siunčia į Briuselį, kur jie yra analizuojami.

Reiktų pabrėžti pabaigai, jog lėkštės nėra vien tik danguje matomas fenomenas. Svečiai į mūsų pasaulį dažniau atvyksta iš paralelinių pasaulių, kuriuos šiandieninis mokslas jau pripažįsta. Kontaktai gali vykti ne vien tik mums įprasta forma. Pavyzdžiui, daug žmonių dingsta be žinios. Jie šiaip sau neišgaruoja. Egzistuoja vietos, kur atsiranda perėjimai iš vieno pasaulio į kitą ir per tuos laiko bei erdvės tunelius žmonės išvedami ir įvedami. Tačiau retas kuris gali smulkiai viską prisiminti. Nes atmintis paprasčiausiai ištrinama ir nieko neįrodysi.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://www.kvantinemagija.lt/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo
Alkoholizmas liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo, alkoholizmas, alkoholizmo gydymas, pagirios, alkoholizmo receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis v...

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 07:52 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai celiulito gydymui

Celiulitas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai celiulito gydymui, celiulitas, celiulito gydymas, receptai, vaistažolės, receptai celiulitui, vaistažolės celiulitui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

25.07.2019 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Varškės tortas su apelsinais
Gaminame namuose. Varškės tortai ne pirmą sezoną yra populiarumo pike ir tai nestebina. Jie lengvi – gabalėlio nebus per daug užbaigiant pačią sočiausią puotą. Paprastai žymiai mažiau kaloringi nei tortai su sviestiniu kremu…O dar...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau