Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2015 » Rugsėjo » 11

Kruvinojo Mėnulio pranašystės

Rugsėjo 27 – 28 naktį nepamirškite pakelti akis į dangų, jei bus neapsiniaukę, danguje skaisčiai raudona spalva švies vadinamasis Kruvinasis Mėnulis. Šis gamtos reiškinys toks įspūdingas, kad nuo seniausių laikų žmonėms kėlė pagarbią baimę.

Pranašystės ir senovinės legendos byloja, kad neregėto masto žemės drebėjimai sunaikins žmonių planetą per 4 savaites po to, kai įvyks eilė retų Mėnulio reiškinių.

Du krikščionių dvasininkai, turintys daug pasekėjų Jungtinėse Amerikos Valstijose, teigia, kad ši diena (rugsėjo 28-oji) užbaigs 4 kruvinųjų mėnulių ciklą per pastaruosius 18 mėnesių. Po to apsilankys popiežius JAV ir įspės, kad Jėzus Kristus antrą kartą pasirodys Žemėje, rašo express.co.uk.

Tuo pačiu metu pasaulis, kokį žinome šiandien, bus sunaikintas labai stiprių žemės drebėjimų, itin sustiprės įtampa Viduriniuosiuose Rytuose ir kils III-iojo pasaulinio karo grėsmė.

Tačiau skeptikai mano, kad pamokslininkai be reikalo kelia paniką, kad parduotų daugiau savo parašytų knygų apie pranašystes. Pagal vieną iš šių knygų netrukus gali pasirodyti sukurtas kino filmas.

Kruvinųjų mėnulių tetrada arba serija, įspėjanti apie apokalipsę, prasidėjo 2014 metų balandžio 15 dieną, antroji buvo spalio 8 dieną, trečioji – 2015 metų balandžio 4 dieną.

Ketvirtoji kruvinųjų mėnulių serija, tarp kurių buvo 6 pilnatys, nutiks rugsėjo 28-ąją. Kruvinųjų mėnulių tetrada yra labai retas reiškinys, įvykstantis tik keletą kartų per 2000 metų. Tikriausiai todėl pastoriai Markas Blitzas ir Johnas Hagee yra įsitikinę, kad tetrada yra susiję su reikšmingais istoriniais įvykiais Izraelio valstybei ir žydų tautybės žmonėms. Tarp tų įvykių yra žydų valstybės susikūrimas 1948 metais, 6 dienų Jeruzalės karas ir net žydų ištrėmimas iš Ispanijos 1492-aisiais.

Įdomu tai, kad kruvinųjų mėnulių tetrada sutampa su biblinėmis šventėmis: žydų Velykomis, prasidėjusiomis balandžio 3-ąją, dieną prieš paskutinį kruvinąjį mėnulį ir baigiasi rugsėjo 28-ąją – tai yra pirmąją Palapinių (tabernakulių) šventės dieną.

Rugpjūčio mėnesį pranašautojai apie nelaimes įspėjo, kad rugsėjį žmoniją pražudys milžiniškas asteroidas, kuris gali atsitrenkti į mūsų planetą nuo rugsėjo 22 iki 28 dienos. Tačiau M. Blitzas teigia, kad tai bus ne asteroidas, o Žemės drebėjimas. „Paskutinį kartą, kai įvyko tetrada XX amžiaus pradžioje, mano didžiam nustebimui, ji taip pat sutapo su žydų Velykomis ir Palapinių diena. Sužinojus metus, kada tai įvyko, mano mintys pradėjo dėliotis. Paskutinius du kartus pasirodė kruvinųjų mėnulių serija iš karto po to, kai Izraelis tapo valstybe 1948 metais ir kai Izraelis atgavo Jeruzalę 1967 metais“, – aiškino pastorius ir pridūrė, kad per dešimtmetį žemės drebėjimų skaičius padvigubėjo. „Pranašaujama, kad žemės drebėjimai suintensyvės prieš grįžtant mesijui ir jie primins gimdymo kančias. Didėjantis aktyvumas ir mastas yra ženklai, kad mes artėjame prie rojaus vartų“, – toliau pasakojo dvasininkas.

J. Hagee, Teksaso valstijos bažnyčios, turinčios 20 tūkstančių sekėjų, kūrėjas ir vyriausiasis pastorius, taip pat aprašo panašius dalykus knygoje „Keturi kruvinieji mėnuliai“ (angl. „Four Blood Moons“). Ši knyga tapo „The New York Times“ bestseleriu ir netrukus bus ekranizuota dokumentinėje kino juostoje tokiu pačiu pavadinimu. „Dangus yra Dievo skelbimų lenta. Jis siunčia signalus į Žemę, tačiau mes į juos nekreipiame dėmesio. Dveji kruvinieji mėnuliai 2014 – 2015 metais nurodo dramatiškus įvykius Viduriniuosiuose Rytuose, kurie pakeis visą pasaulį“, – aiškino pastorius.

Kai pasaulis stebėjo kruvinąjį mėnulį balandžio mėnesį, Ukrainos vyriausybė pradėjo pirmąjį puolimą, ketindama susigrąžinti Rusijos separatistų okupuotus pastatus. J. Hagee sakė, kad nuo tada, kai kilo krizė Ukrainoje, baiminamasi, kad jei JAV Ukrainai suteiktų karinę paramą, kiltų trečiasis pasaulinis karas. „Remiantis biblinėmis pranašystėmis, pasaulio istorija artimiausiu metu pasikeis dramatiškai“, – pridūrė prieštaringai vertinamas dvasininkas. Keturių kruvinųjų mėnulių serija astrologijoje yra nekasdienis ir nepaprastas reiškinys.

„Kiekvieną kartą, kai tai nutikdavo per pastaruosius 500 metų, tai sutapdavo su žydų tautos tragedija ir triumfu. Ir vėl Izraeliui ši tetrada yra reikšmingas laikas. Keturių mėnulių serija, nutinkanti tam tikromis dienomis, negali būti atsitiktinė. Ypač svarbus faktas yra tas, kad tarp keturių kruvinųjų mėnulių buvo visiškas saulės užtemimas. Net pats Jėzus evangelijoje pagal Luką pareiškė, kad atsiras ženklų saulėje, mėnulyje ir žvaigždėse. Ir tada ateis išganymo naktis“, – teigė J. Hagee.

Tačiau ne visi krikščionys tiki šiomis pranašystėmis. Yra duomenų, kad kai kurios tetrados neturėjo jokių reikšmingų padarinių žmonijai, todėl baimintis dėl būsimos pasaulio pabaigos neverta. Apokalipsės pranašystės – tema, kuri jaudina minias žmonių. Tai yra verslas, uždirbantis didelius pinigų, todėl nebūtina tikėti kiekvienu, kuris skelbia vienokias ar kitokias tiesas. Galbūt teisingai pasakė profesorius Gary Shogrenas, buvęs pastorius, Aberdyno universitete studijavęs Naująjį Testamentą: „Jūs niekada nesubankrutuosite, prognozuodami apokalipsę“.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.08.2018 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai skrandžio negalavimams gydyti
Skrandžio negalavimai liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai Skrandžio negalavimams gydyti, receptai nuo skrandžio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Naminis kondensuotas pienas per 15 minučių

Ar vis dar perkate kondensuotą pieną parduotuvėse? Sužinojęs apie šį receptą nustojau tai daryti. Gaunasi labai skanus, o ruošiau tik 15 minučių. Be to, jis labai panašus į sovietinį sutirštintą pieną, kurio, deja, tokio parduo...

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 08:29 Receptai – Patiekalai Organizmo draugės – gervuogės
Dabar miškuose gausu įvairių uogų, taip pat ir gervuogių. Jos ne tik skanios, bet ir turi daug naudingų medžiagų. Be to, vartojamos kaip vaistas įvairioms ligoms gydyti. Gervuogėmis gardinami įvairūs desertai, kepiniai ir kokteili...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau