Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistika » 2016 » Gruodžio » 6

Ktonų civilizacija po žeme

Neseniai Kinijos žiniasklaida paskelbė įdomią istoriją. 2003 metų vasario 28 dieną privačioje anglių kasybos šachtoje greta Czisi miesto įvyko avarija. Griūtis užvertė keturiolika ten dirbančių šachtininkų. Gelbėtojai atkasė dvylikos žuvusiųjų palaikus, bet Van Chu ir Leo Pen nerado. Šachta buvo uždaryta, o savininkas nuteistas daugelį metų kalėti.

Bet 2008 metais Van Chu netikėtai sveikas grįžo namo. Žmoną rado ištekėjusią už kito, suaugę vaikai išsivažinėję gyveno atskirai. Van Chu pasistatė naują namą, ėmėsi daržininkystės. Netrukus juo susidomėjo valdžios atstovai, apkaltino slapstymusi po avarijos, nes šeimai buvo išmokėta kompensacija. Vyriškis pasiūlė išmoką grąžinti. Tada valdžia susidomėjo, iš kur jis turi tiek pinigų. Van Chu paaiškino visus tuos metus praleidęs pas Žemės gelmėse gyvenančius galinguosius ktonus. Po tokių kalbų jį nusiuntė medikams ištirti.

Komisija patvirtino vyriškio tapatybę ir tai, kad jis sveikas. Tik negalėjo paaiškinti, kur dingo angliakasių profesinė liga – antrakozė, dėl kurios netrukus būtų turėjęs mesti šachtininko darbą. Tai beveik nepagydoma anglių dulkių prisikaupusių plaučių liga. Prieš dingimą Van Chu buvo likę dvidešimt penki dantys, o dabar gydytojai rado visus trisdešimt du. Be to, gydytojų komisija 39 metų Van Chu organizmo būklę įvertino kaip dešimčia metų jaunesnio.

Buvusiam angliakasiui kėlė problemų ir kitos bėdos. Pastatytas naujas namas, banko sąskaitoje didelė suma, namie nemažai grynųjų ir svarbiausia – trečdalio milijono juanių vertės brangakmeniai smaragdai. Vyriškiu susidomėjo tardymo organai. Paaiškėjo, kad dalį brangakmenių jis pardavė juvelyrui Šanchajuje, o vėliau smulkiai aprašė išgyvenimus po avarijos.

Tris paras po avarijos, atkirsti nuo išėjimo šachtos tunelyje, Van Chu ir Leo Pan laukė gelbėtojų pagalbos. Tenkinosi tik vandeniu. Paskui prieš tris dešimtmečius apleistais tuneliais leidosi ieškoti išsigelbėjimo. Pagaliau ilgai klaidžioję senais tuneliais, jie sutiko keistų žmonių, kurie tesiekė Van Chu tik iki juosmens. Tie žmonės juos pamaitino ir ilgai vedė į ktonų karalystę. Vyriškis mano, kad jie ėjo gilyn gal penkiolika kilometrų. Ten nebuvo karšta, oras gaivus. Atėję pamatė maždaug 3000 žingsnių ilgio ir iki 300 metrų aukščio ertmes, sujungtas perėjimais. Lubos skleidė oranžinės spalvos švytėjimą, kurio pakako net skaityti. Kiekvienoje iš tų ertmių gyvena gal po tūkstantį ktonų.

Ktonai maitinasi įvairių rūšių pelėsiais. Abu angliakasiai greitai atsigavo, pramoko nesudėtingos ktonų kalbos. Požemio gyventojai fiziškai gerai išsivystę, gyvena mažiausiai po du šimtus metų, beveik neserga ir maždaug kas 25 metai jiems atsinaujina dantys. Iš įvairių pelėsių rūšių gaminasi audinius ir net popierių, tinkamą rašyti. Ktonai įvaldę metalurgiją ir naudoja varį, auksą ir sidabrą.

Van Chu pasiilgo įprastos saulės. Ktonai nustebo, nes gyvenimą Žemės paviršiuje laiko nelaime. Jie neatkalbinėjo Van Chu, bet apdovanojo ir palydėjo iki paviršiuje esančios urvo angos. Valdžios atstovai Van Chu pripažino nevisapročiu, bet, matyt, tik tam, kad nusiuntę ne į ligoninę, o į karinę bazę, ko gero, detaliau viską išsiaiškintų apie ktonus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.09.2020 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Varškės pyragas be kiaušinių
Viena mano draugė paklausė, o kodėl tu šį varškės pyragą gamini be kiaušinių, juk vist tiek veganišku jis dėl to netaps, nes yra naudojama varškė. Galiu tik pasakyti, kad jis tiesiog čia nereikalingas, net be jo gaunasi viskas pui...

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Greiti blynai skaniems pusryčiams

Pristatome jums greitų ir skanių pusryčių receptą. Blynai gaunasi labai apetitiški, o patinka ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Pusryčiai paprastai paruošiami, bet labai sotūs.

Skaityti daugiau

05.08.2019 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Varškėčiai be kiaušinių receptas
Turbūt visi vaikučiai mėgsta saldžius varškėčius. Bet ką ten vaikučiai, juos dievina net suaugę! Pradžiuginkite savo šeimą skaniais, sočiais, ir naudingais pusryčiais, paruošę aromatingus varškėčius be kiaušinių. Jie ir jums išeis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau