Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Gamtos Paslaptys » 2015 » Lapkričio » 14

«Kvėpuojanti žemė» - šiurpuliukus keliantis vaizdas

Kanadietis gamtininkas Brian Nuttall, Naujojoje Škotijoje nufilmavo miške neįprastą gamtos reiškinį - "kvėpuojančia žemė". Vaizde pastebime, kaip tuo metu, žemė ir ten esantys medžiai, padengta samanomis ir lapais juda.

Kanadietis gamtininkas Brian Nuttall, vaikščiodamas vietiniam miške Naujoje Škotijoje, netoli savo namų, nufilmavo baimę keliantį reiškinį. Žmogus pastebėjo, kad po kojomis pradėjo judėti žemė. Jis, nusprendė įkelti nufilmuotą vaizdo medžiagą į internetą, paaiškindamas šią situaciją.

Žemės judėjimas "kvėpavimas" atsirado, dėl vėjo, kuris išjudiną medžius. Pastarieji medžiai turi didelę šaknų sistemą, kurie periodiškai išlinguoją esamus medžius, taip sukeldamas viršutinio žemės sluoksnio kėlimą ir nusileidimą", - sakė kanadietis.

Vaizdo juostoje, pasakytus Nuttallo žodžius galime patvirtinti. Miške girdimas ir matomas stiprus vėjas ir ūžesys. Pasak, kanadiečio, ankščiau jis nepastebėjo panašių reiškinių miške. Nuttallas taip pat sakė, kad jam pasisekė ir yra laimingas, kad gyvena šioje vietoje.

Provincija Naujoji Škotija randasi netoli sienos su JAV. Keip Bretono sala yra rytų Kanadoje, Naujosios Škotijos provincijoje, Atlanto vandenyne, prie Šv. Lauryno įlankos žiočių. Plotas 10311 km². Pietuose Kanso sąsiauriu atskirta nuo Naujosios Škotijos pusiasalio.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://paranormal.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.07.2019 laikas 10:15 Receptai – Patiekalai Mėsos blyneliai, kuriuos gaminu daugelį metų vietoje bandelių
Toks receptas jus išgelbės, jei nemėgstate ilgai stovėti prie viryklės, tačiau tuo pačiu neatsisakant skanaus maisto. Blyneliai išeina labai sultingi, švelnūs ir labai skanūs!

Skaityti daugiau

06.09.2018 laikas 10:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui

Organizmo stiprinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui, receptai organizmui stiprinti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 21:08 Receptai – Patiekalai Naminė „daktariška“ dešra. Kaip ją pasigaminti?
Virtą česnakinę dešrą pasigaminti labai paprasta ir tam nereikia specialių įrankių. Išsamesnę informacija apie dešros gamybą galite pamatyti toliau pateiktame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau