Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2016 » Lapkričio » 22

Linijos ant riešo gali daug papasakoti apie tavo ateitį

Įprastai, norėdami kažką sužinoti apie savo ateitį, turėtume žiūrėti į delno linijas. Tačiau šiek tiek informacijos apie tavo gyvenimą galima sužinoti ir pažvelgus į riešus. Atkreipk dėmesį, kiek linijų yra ant tavo riešo.

Į kurią ranką žiūrėti? Chiromantijoje žmogaus rankos skirstomos į aktyviąją ir pasyviąją. Ta, su kuria dažniausiai viską darai - aktyvioji. Šios rankos linijose užkoduota tavo dabartis ir tai, kokį gyvenimą esi susikūrusi. Pasyvioji ranka - tai tavo įgimtos savybės, kurias gali slopinti arba skatinti.

Linijos ant riešo gali daug papasakoti apie tavo ateitį

 Taigi, ką gali reikšti kiekviena iš linijų ant tavo riešo?

Pirma: arčiausiai riešo esanti linija - pati svarbiausia. Ji atspindi tavo sveikatos būklę. Jei linija nepertraukiama ir ryški, vadinasi su tavo sveikata viskas gerai. Jei linija blanki, sutrūkinėjusi, turėtum labiau savimi pasirūpinti.

Antra: ši linija atspindi tavo finansinį potencialą. Jei linija vientisa ir ryški, dėl savo finansinės ateities gali būti rami - dėl to sukti galvos tau neteks.

Trečia: ši linija rodo valdžią, kurią tu gali turėti. Vėlgi, kuo ryškesnė linija, tuo stipresnes pozicijas gyvenime tu išsikovosi. Beje, jeigu ant riešo yra trys linijos, tavęs turėtų laukti netrumpas, bent iki 84 metų gyvenimas.

Ketvirta: rečiausia iš visų linijų, kurią turi nedaugelis. Ši linija susijusi su trečiąja, ji tarsi įtvirtina tavo įtakingumą. Kitaip tariant, ši linija rodo tvirtą žmogaus valią ir stiprų charakterį, kuris tave lydės iki gilios senatvės. Sakoma, kad keturias linijas turintys žmonės gyvena labai ilgai!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://www.cosmopolitan.lt/apie-tave/linijos-ant-rieso-gali-daug-papasakoti-apie-tavo-ateiti.d?id=72926790

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.06.2019 laikas 16:58 Receptai – Patiekalai Lietuviškas kugelis
Skanus lietuviško kugelio (plokštainio) receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

30.08.2019 laikas 19:39 Receptai – Patiekalai Vyniotinis „Napoleonas“. Skanesnio ir greitesnio nieko nebandžiau

Labai patariu pasigaminti! Pabandykite pasigaminti tortą „Napoleonas“ – nepasigailėsite! Šis skanus pyragas susideda tik iš 3 ingredientų. Skanus, švelnus ir tiesiog tirpsta burnoje.

Skaityti daugiau

11.12.2019 laikas 22:46 Receptai – Patiekalai Varškės Pyragas - Rumunų Skanėstas

Pieną sumaišyti su aliejumi, cukrumi ir kaitinti ant silpnos ugnies iki užvirimo. Tada palikti atvėsti. Tuomet sudėti likusius tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyti. Gautą tešlą padalyti į 2 dalis. Vieną jų iškočioti i...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau