Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2016 » Gruodžio » 1

Magiška automobilio numerologija pagal fengšui

Ko gero dauguma iš mūsų žinome, kad namo numeris, gimimo data turi didelę įtaką žmogaus gyvenimui. Retas kuris žino, kad įsigyto automobilio valstybinis numeris yra taip pat reikšmingas mūsų gyvenime. Apačioje rasite lentelę ir paaiškinimus, kurie padės jums daugiau sužinoti, ką jūsų automobilis slepia.

Pasiimkite popieriaus lapą ir šratinuką. Užsirašykite automobilio valstybinį numerį. Pvz: RHQ 896. Dabar lentelėje valstybinio numerio raides perverskite skaičiais, pvz R-9, H-8, Q-8.

Magiška automobilio numerologija pagal fengšui

Taigi, pavertus raides į skaičius turite jas sudėti. Pvz: R-9, H-8, Q-8, (9+8+8=25). Tuomet sudėkite valstybinio numerio skaičius, pvz 8+9+6=23. Gautas abi sumas sudedame tol, kol gausime vienaženklį skaičių. Pvz; 25+23=48, 4+8=12, 1+2=3. Pagal mano pavyzdinį skaičiavimą gavosi, kad automobilio valstybinis numeris yra lygus skaičiui 3. Apačioje rasite ką automobilio numeris reiškia.

Valstybinio numerio gauto skaičio paaiškinimas

Skaičius 1

Jei jūs įsigyjote automobilį su šiuo valstybiniu numeriu tai reiškia, kad važinėdami juo įgausite daugiau atkaklumo ir drąsos. Labai tikėtina, kad vairuodami būsite linkę rizikuoti prie vairo. Labai svarbu išlikti atsargesniems autostradose ar greitkeliuose ir nedidinti greičio, kuris gali tapti labai rizikingas. Vairuojantiems raudonos spalvos automobilį su šiuo valstybiniu numeriu gali dažniau stabdyti policija arba gauti baudas už greičio viršijimą ar kitus pažeidimus. Pavojinga sėsti į šį automobilį žmonėms, kurie yra linkę į depresijas.

Skaičius 2

Jei jūs turite įsigyje automobilį su šiuo skaičiu, tai turėtumėte būti įspėti, kad vengtumėte susidūrimu kur galima. Šis automobilis netinkamas važinėti žmonės, kurie neturi kantrybės ir geros reakcijos. Labai svarbu šį automobilį laikyti visada švariu, nes taip mažiau pritraukia neigiamos energijos į save. Tvarkingas iš išorės ir viduje automobilis atneš santarvę namams ir sumažins rūpesčių laviną, pagydys depresiją ar ilgalaikę melancholiją. Labai tinkamas važinėti vienišiems žmonėms, nes pritrauks meilę. Taip pat šis valstybinis numeris siunčia geras vibracijas šeimoms ir suteikia santarvę bei atneša kūdikių.

Skaičius 3

Šis automobilio valstybinis numeris pritrauks kelionių, kurios suteiks malonumą. Šis automobilis vibruoja labai lengva ir gera vibracija, todėl žmogui suteikia svajonių jausmą, iliuzijas ir t.t. Važinėdami šiuo automobiliu su pakeleiviais mažai tikėtina, kad automobilyje vyraus tyla. Jokių būdų nepirkite automobilio žalios spalvos su šiuo valstybiniu numeriu. Labai tinkamas važinėti jaunimui ir linksmų plaučių žmonėms.

Skaičius 4

Šis automobilis jums suteiks daugiau aistros jūsų gyvenimui. Taip pat labai puikus automobilis žmonėms, kurie turi ilgalaikių planų ar planuojate atidaryti naują verslą. Taip pat tinka žmonėms, kurie turi skolų ir negali išsimokėti. Tačiau žmogus, kuris yra įsiskolinęs ir bus galintis atiduoti skolą važinėti nepatartina, nes prisidarys dar daugiau skolų. Geriausia ir palankiausia pirkti sidabro spalvos automobilį su tokiu valstybiniu numeriu.

Skaičius 5

Pirkdami šį automobilį turėtumėte žinoti, kad jis mėgsta ilgas distancijas. Jei būsite nelinkę daug ir dažnai keliauti su šiuo automobiliu, tai jis dažnai patirs gedimą. Važiuodami šiuo automobiliu jausite, kad galite valandų valandas važiuoti ir nepervargti.  Žmogui suteikia labiau pasitikėjimą savimi, todėl labai gerai turėti tokį automobilį naujiesiems vairuotojams. Reikėtų prisiminti, kad šis automobilis nemėgsta didelių greičių ir yra chaotiškas, todėl gali būti sunku suvaldyti automobilį padidinus greitį. 

Skaičius 6

Šis automobilis labai tinkamas šeimoms važinėti. Jei jūs jau susikūrėte šeimą ar ketina kurti, tai nusipirkite automobilį su šiuo valstybiniu numeriu. Turi labai didelę apsauginę energetiką. Ypatingai gerai, jei automobilis yra ružavos spalvos arba automobilyje vežiosite ružavos spalvos daiktą   Šį automobilį geriausia vairuoti moteriai, nes skleidžia moterišką energetiką. Ir būtinai reiktų vežioti automobilyje rožinį kvarcą. Jei moteris važiuodama automobiliu laiko rankoje rožinį kvarcą, tai jis daug greičiau padėtu nusiraminti ir pakelti energiją po sunkios dienos.

Skaičius 7

Jei jūs vairuojate automobilį su  šiuo skaičiu, tai jis jums suteiks analizavimo ir giliosios išminties. Labai tinkamas automobilis besimokantiems studentams arba loginį darbą atliekantiems žmonėms. Suteikia puikią energiją žurnalistams, rašytojams ir t.t.Jei jūs norite pakelti intuiciją, tai dažniau  važinėkite šiuo automobiliu, bet dar geriau jei jūs jį vairuojate. Tik reiktų prisiminti, kad automobilis turi polinkį į dažnesnį gedimą, nes išleidžia į paviršių stiprią energetiką. Tam, kad gedimai nebūtų dažni, tiesiog rekomenduojama daug dažniau vežti patikrai. Taip pat būkite labai atsargūs parkuodamiesi.

Skaičius 8

Tai pats geriausias automobilis važinėjimui, jei jis turi šitokį skaičių. Automobilis labai pritraukia pinigus, pasisekimą, pakilimus karjeroje ir t.t Tik labai svarbu automobilį laikyti tvarkingą ir nekaupti nereikalingų daiktų joje, nes gali veikti atvirkštiniu variantu. Pirkdami su tokiu skaičiumi automobilį atkreipkite dėmesį, kad nebūtų įlenkimų, subraižymų ..., nes neš neigiamą vibraciją. Jei automobilis su tokiu numeriu yra patyrusi avariją, tai būtina automobilio atsikratyti, nes toliau neš tik nelaimes.

Skaičius 9

Labai tinkamas automobilis su šiuo skaičiu gydytojams, psichologams, psichiatrams ir mokytojams. Taip pat labai tinkamas žmonėms, kurie nori keisti savo gyvenimą. Automobilis suteikia jėgos ir stiprybės žmogui, tačiau ilgai laikant automobilį gali atimti energijos. Todėl svarbu automobilį neužsilaikyti ir turi pereiti nemažai šeimininkų. Jei jaučiate, kad jūsų gyvenime kažkas negerai ar automobilis pradėjo per dažnai gęsti, tai ženklas jog atėjo laikas perduoti kitoms rankoms.

Dar vienas būdas, patikrinti skaičius ant jūsų automobilio pagal fengšui.

Kai man paskambino žurnalistas iš televizijos ir paklausė apie automobilio fengšui, aš net sutrikau, nes tai visiškai nesuderinami dalykai. Ėmiau aiškinti žurnalistui „pop“ fengšui ir tikrojo fengšui skirtumus ir nejučiom supratau, kad vis dėlto ir čia galima pritaikyti kai kuriuos principus. Tik tai - greičiau vertingi patarimai, nei fengšui.

Išmeskite iš mašinos nereikalingus daiktus- jie siurbia gyvybines vairuotojo jėgas. Kartais, atsisėdęs į mašiną nustembi, kiek ten prikaupta visokiausio šlamšto. Čia mėtosi laikraščių, žurnalų, tuščių plastikinių butelių.

Pagal fengšui principus, langai atveria kelią Či energijai, taigi, automobilio langai- tai jo akys, todėl jos turi būti švarios.

Neverta prie priekinio automobilio lango kabinti suvenyrų, skeletų ar kompiuterio plokštelių. Visa tai nukreipia vairuotojo dėmesį, skamba ir siaurina apžvalgos zoną. Nedideli šventųjų atvaizdai ir ikonos saugo vairuotoją ir keleivius.

Automobilio spalvą galima parinkti pagal fengšui taisykles. Tereikia žinoti žmogaus gimimo datą.

Norint apskaičiuoti žmogaus Gua, atskaitos tašku reikia imti vasario 4 dieną, nes kinų Naujieji Metai prasideda vėliau. Kad nevarginčiau jūsų aritmetikos veiksmais, paprasčiausiai raskite šioje lentelėje savo gimimo datą. Jei jūs gimėte iki vasario 4 dienos, jums reikia pasirinkti praeitus metus. 

Magiška automobilio numerologija pagal fengšui

Dabar būtina kitoje lentelėje rasti jūsų Gua ir sužinoti, kokiam elementui jūs priklausote ir kokia spalva jums bus palanki.

Magiška automobilio numerologija pagal fengšui

Penkių stichijų (elementų) principas- vienas iš pagrindinių fengšui ir visos kinų metafizikos pagrindų. Egzistuoja 5 elementai ar energijos, kurios reprezentuoja mūsų gyvenimą- medis, ugnis, žemė, metalas, vanduo. Penkios stichijos nuolat sąveikauja, kuria ir ardo viena kitą. Stichijos nuolat eina viena paskui kitą nepertraukiama seka. Jūsų atveju bus sėkmingas tas elementas, kuris jus sukuria. Vanduo sukuria medį, medis sukuria ugnį, ugnis sukuria žemę, žemė sukuria metalą, metalas sukuria vandenį. Pavyzdžiui, jei jūsų Gua 4, tai jūsų automobiliui tinka žalia spalva, nes ji priklauso medžio stichijai, taip pat tinka žydra ar juoda, šios spalvos priklauso vandens stichijai, o vanduo sukuria medį.

Magiška automobilio numerologija pagal fengšui

Tinkamai parinkta automobilio spalva negali jūsų apsaugoti nuo avarijos, bet gali suteikti jums daugiau sėkmės, palaikymo, taip pat papildomų galimybių.

Fengšui žiniomis galima pasinaudoti renkantis ir automobilio numerį, nors Azijoje ši procedūra daugiau priklauso nuo garsinių dalykų, - kinai renkasi skaičius, tardami juos kinų kalba, kantonų tarme.

Kiek mūsų žmonės pasirengę pakloti pinigų už laimingą numerį? Jei pažvelgsime į automobilių numerius, tai - gan dažnai, ypač Vilniuje. Čia galima pamatyti individualių numerių, - tai ne tik originalu, bet ir naudinga.

Dabar labai populiarus 888 numeris, nes fengšui sistemoje įsigalėjo 8-oji epocha. Todėl manoma, kad aštuoniukės gali nešti papildomos sėkmės ir teikti pilnatvės. Antra vertus, aštuoni begalybės ženklas, t.y. jis gali atnešti begalinės sėkmės galimybių, populiarumą ir visokios gerovės. Todėl 188, 818, 008, 018, 168, 288 kombinacijos taip pat yra sėkmingos.

Ką gi daryti tiems, kurie negali nusipirkti numerio? Reikia bandyti naudoti kitus skaičius, kurie neša sėkmę.

Pavyzdžiui, skaičius 3 reiškia „gyvenimą ir augimą“, todėl puikiai tiks mašinai. Kinai mano, kad 328 numeris atneš jums „lengvų biznio pinigų“.

Skaičius 6 taip pat labai sėkmingas, nes tariant kiniškai tai reiškia „pelną“ bei visų „turtų padvigubėjimą“. Skaičius 368 suteikia jums šansą padvigubinti tai, ko siekiate.

Skaičius 1 taip pat sėkmingas, nes reiškia susijungimą ir ateitį.

Skaičius 9 reiškia ilgą gyvenimą ir būsimą piniginę sėkmę. Nors 69 kombinacija gali kenkti jūsų mašinai.

Kombinacijos 198, 189, 139 ir panašios į jas taip pat yra vartotinos.

Tariamas skaičius 2 kiniškai primena žodį „lengvai“, todėl kombinaciją 23, 26 ar 28 galima versti kaip „ lengvą augimą“, „lengvą pelną“ ir „lengvą klestėjimą“. Tik kombinacija 42 reikš „lengvą mirtį“ ir ant mašinos tokio skaičiaus neveikia.

Skaičius 5 reiškia „ne“ arba „niekada“, jei jūsų numeris 554, jį galima versti kaip „niekad nemirsiu“, bet kombinacija su kitais skaičiais pavojinga.

Skaičiaus 4 derėtų vengti, nes kiniškai kantonų tarme šis skaičius tariamas taip pat kaip ir mirtis.

Apskritai geriau vengti automobilio numerio su skaičiais 4 ir 5. Mašinos su tokiais numeriais turi įvairių nemalonumų, vengtinos ir tokios kombinacijos: 725, 257, 527.

Viena iš fengšui mokyklų teigia, kad 7 šiuo metu neša nemalonumų – didesnių ar mažesnių ir tai tęsis dar 20 metų. Todėl venkite 777, 725, 257, 527 kombinacijų.

Mes gyvename kitoje šalyje, kalbame kita kalba, ar vertėtų kreipti dėmesį į šias reikšmes? Jūs turite spręsti. Mes visi esame individualybės, tai, kas blogai vienam, gali būti gerai kitam. Jei jūsų Gua 4 ar 5, šie skaičiai nepakenks jums, o, atvirkščiai, jums padės.

Manoma, kad gera mašina su tinkamais numeriais tarnaus ilgai, o panorėję greitai ją parduosite. Šiaip ar taip - 8 ir 9 tinka visiems. Jei jūs turite tokių skaičių, tai pasidžiaukite, nes turite papildomų šansų įgyvendinti savo svajones. Pasinaudokite tuo!

Magiška automobilio numerologija 

Gyvenime atsitiktinumų nebūna. Net automobilio numeryje yra užkoduota lemtis. Ją, pasak numerologų, išsiaiškinti nėra sudėtinga. Automobilio skaičius lemia, kaip seksis jį suvaldyti kelyje, kokių savybių suteiks savininkui ir net kiek ilgai tarnaus.

Magiška automobilio numerologija pagal fengšui

Kaip apskaičiuoti automobilio skaičių? Paprasčiausiai sudėti tris automobilio numerio skaičius iki vienaženklio skaičiaus. Pavyzdžiui: 2 + 5 + 9 = 16, tada sudėti skaičių sumą: 1 + 6 = 7.

Vienetas – anksčiau ar vėliau bus problemų. Automobiliui reikės skirti daugiau lėšų ir laiko nei planuota. Automobilis savininkui bus ne tik transporto, bet ir saviraiškos priemonė. Galimas dalyvavimas ralyje arba automobilių konkursuose. Tinkamai prižiūrimas automobilis gali tarnauti ilgą laiką.

Dvejetas – ekonomiškas, patogus, retai gendantis automobilis. Apie tokį automobilį atsiliepiama kaip apie patikimą draugą. Tikriausiai todėl daugelis savininkų šiuo numeriu pažymėtoms transporto priemonėms suteikia vardus. Automobilis savininkui padeda tapti draugiškesniu ir tolerantiškesniu.

Trejetas – kaprizingos, dažnai gendančios mašinos skaičius. Žmogus, parduodantis naudotą automobilį, pažymėtą tokiu numeriu, gali nuslėpti informaciją apie gedimus ir defektus. Kita vertus, tai šeimos automobilis, kuris atlieka savo misiją. Tačiau atsiradus naujam šeimos nariui, gali pradėti gesti.

Ketvertu galima pasitikėti ekstremaliausiose situacijose. Tačiau, jei kelionė rami – gali atsirasti gedimų. Šiame automobilyje būtina įrengti signalizaciją, nes gali kėsintis vagys. Mašina savininką išmoko greitai ir veiksmingai įveikti kliūtis, priimti svarbius sprendimus gyvenime.

Penketas – automobilis, tinkamas keliauti. Kuo įvairesniais keliais jis važiuos, tuo ilgiau tarnaus. Antra vertus, savininkas neapsaugotas nuo klaidų, pavojingų kelių. Automobilis tarsi užvaldo mintis. Jo savininkas – neramus ir nervingas. Jei šis automobilis priklauso ramiam asmeniui, namisėdai, jis gali ilgai tarnauti.

Šešetu pažymėtas automobilis – kiekvieno vairuotojo svajonė. Jis gerai važiuoja, negenda, net padeda išvengti avarinių situacijų. Tačiau taip bus tik tada, jei automobilis bus tinkamai prižiūrimas. Asmuo, kuriam priklauso „šešetukas“, pareigingas ir mokantis regzti naudingas pažintis.

Septynetas – ne lenktynių mašina. Jis išmoko lėtumo, atsargumo, filosofinio požiūrio į gyvenimą, priimti teisingus sprendimus. Beje, sėkmingiausios kelionės šiuo automobiliu įvyksta, kai vairuotojas būna vienas. Keleiviai vairuotojo turėtų netrukdyti, netriukšmauti.

Aštuonetas – automobilis, kurį įsigyja asmuo, norėdamas pabrėžti savo statusą. Tokia transporto priemonė, net ryškių spalvų ir kompaktiška, atrodo solidi. Šis automobilis tinkamiausias verslui.

Devynetukas – ramaus ir inteligentiško asmens automobilis. Kai kas šį automobilį vadina moterišku. Mašinos saloną galima puošti pliušiniais žaislais, kvėpinti saldžiais kvapais. Vengti agresyvių daiktų. Savininkas paprastai būna romantiškos natūros.

Tad, belieka jums patiems spręsti, kuo tikėti ir kuo ne.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2019 laikas 07:18 Receptai – Patiekalai Obuolių blynai su traškia plutele

Nulupkite obuolį, supjaustykite jį kubeliais, dėkite į blynų tešlą ir išmaišykite. Į įkaitintą keptuvę dėkite dalį tešlos, formuokite norimo dydžio bynus ir ant jų viršaus dėkite trupinių masės. Kai blynai apkeps, apverskite ju...

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 20:11 Receptai – Patiekalai Abrikosų pyragas. Labai skanus ir paprastas receptas
Man šis pyragas vasarą išsigelbėjimas, minimalus laikas paruošimui. Receptas yra labai, išsisaugokite pas save! Aš gaminau su braškėmis, avietėmis, obuoliais, slyvomis, abrikosais, šokoladu ir aguonomis. Apskritai, fantazijai nė...

Skaityti daugiau

11.11.2019 laikas 23:09 Receptai – Patiekalai Traškūs šokoladiniai pyragėliai su zefyrais ir riešutų sviestu

Garų vonelėje juodąjį šokoladą ištirpdykite su sviestu. Į tirpinį berkite tirpios kavos miltelius, cukrų ir maišykite, kol masė atvės. Į dubenį su atvėsusiu šokoladu įmuškite kiaušinį, supilkite vanilės ekstraktą, kakavos milte...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau