Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistika » 2017 » Gegužės » 16

Majų kalendoriuje yra svarbi data – 2017 m. gegužės 24 d. Štai ko reikėtų tikėtis tą dieną!

Indėnų majų kalendoriaus ekspertas Carlas Johanas Callemanas pasakoja apie naujo ciklo, kuris prasidės 2017 m. gegužės 24 d., svarbą. Pagal išsilavinimą Carlas – biologas, dėstęs daugelyje prestižiškiausių universitetų pasaulyje. Tačiau nuo 1993 m. visiškai atsidavęs savo pašaukimui – majų kalendorinės sistemos šifravimu šiuolaikiniams žmonėms. Parašė 6 knygas apie majų kalendorių, jos išverstos į 14 kalbų.

Majų kalendoriuje yra svarbi data – 2017 m. gegužės 24 d.

2011 m. spalio 28 d.

Šią dieną visos 9 bangos, veikiančios mūsų biologiją, o ypač – mūsų protą, pajudėjo ir suformavo naują kreivę. Šio pokyčio svarba buvo nusakyta ant 6-o Tortuguero paminklo – buvo skelbiama, kad devynių lygių majų dievas pasirodys visais pavidalais.

Išvertus į šiuolaikinę kalbą tai reiškia, kad pirmą kartą visatos istorijoje visos bangos (visi pavidalai) buvo aktyvuotos vienu metu. Iki 2011 m. kovo 9 d. Devintoji banga, kurianti vienijančią sąmonę, nebuvo aktyvi. Tik po šio poslinkio visos bangos tapo mums prieinamos ir gali mumyse rezonuoti.

Kiekviena banga yra tarsi filtras žmogaus protui, todėl įvairiai suvokiame pasaulį – priklausomai nuo to, su kokia banga rezonuojame.

2012 m. gruodžio 12 d.

Ši data neturėjo jokios reikšmės. Dėl archeologų apsiskaičiavimo įvairūs menkai išsilavinę ezoterikai pasičiupo šią datą ir ištrimitavo visam pasauliui. Labai gaila, kad po šito daugelis ėmė galvoti, kad majų kalendorius pranašauja svarbius įvykius, vykstančius konkrečią dieną. Majų kalendorius sudarytas visiškai kitaip. Jame aprašytos ateinančios skirtingų ilgių bangos, kurios gali įvesti pokyčių labai ilgiems laikotarpiams.

2017 m. gegužės 24 d.

Iš esmės ši diena nėra svarbesnė už kitas Devintos bangos 36-ių bangų periodų datas (bangos dalinamos į dienas ir naktis). Bet šią dieną galima laikyti sąmoningo žmonių bandymo įeiti į rezonansą su Devintąja banga pradžia. Šis įvykis kartosis birželio 21, rugpjūčio 4 d. ir t. t. Tai ne vienkartinis įvykis. Tačiau chaosas pasaulyje pasiekė tokį lygį, kad tiesiog būtinos kolektyvinės pastangos, kad būtų sukeltas rezonansas su banga, kuriančia vienijančią sąmonę.

„Širdies epocha“

Mūsų visata ir mes patys sukurti vienijančiomis Devintosios bangos kūrimo pastangomis. Todėl jokios permainos negali vykti vienu metu fiksuotame laike taške.

Poveikis mūsų širdims priklausys nuo to, su kokiomis bangomis rezonuojame, o tai, savo ruožtu, priklauso nuo mūsų ketinimų. Dauguma žmonių šiuo metu vis dar rezonuoja su 6-a,7-a ir 8-a bangomis, iš kurių nė viena iš tiesų neatveria širdies.

Nedaug žmonių jau pradėjo rezonuoti su 9-a banga, laikui bėgant, eidami paskui ją jie įgis naują realybės suvokimą. Joks atskiras vienadienis įvykis neatves žmonų į Širdies epochą – šis Aukso amžius ateis tik sąmoningai ketinant įgyvendinti žmonijos likimą per rezonansą su Devintąja banga.

Tad ką reikia daryti šią dieną?

Svarbiausia – savais potyriais pajusti devintosios bangos buvimą. Tam reikia sekti 9-os bangos buvimą keliais bangų periodais, kad pamatytume, kad jos pakilimo pikas ir kritimas atsispindi mūsų gyvenime.

Gegužės 24 d. galima surengti ceremoniją, o galima tiesiog uždegti žvakutę, taip paminint naują Dieną Devintojoje bangoje. Nesitikėkite, kad šią dieną viskas savaime pasikeis. Jūs tik patvirtinate savo ketinimą dalyvauti daugiamečiame virsmo procese, kurį neša Devintoji banga.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.12.2017 laikas 13:16 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (šermukšnio, dilgėlių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: šermukšnio uogų, 3 dalys dilgėlių lapų.

Skaityti daugiau

16.08.2019 laikas 19:18 Receptai – Patiekalai Obuolių blyneliai: daug obuolių ir labai mažai miltų
Kaip pagaminti blynelius su obuoliais? Žinoma, galima pagaminti iš obuolių tyrelės ar pridėti kefyro vietoje obuolių sulčių. Bet galima pasigaminti ir kitaip. Manau, kiekvienam patiktu, kad blyneliuose būtų daug obuolių ir tik tru...

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 07:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti

Pragulos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti, receptai nuo pragulų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau