Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Kosmosas » 2015 » Liepos » 23

Marse – nežemiško padaro skeletas?

Šios intriguojančios nuotraukos, kuriose matomas keistas darinys, panašus į skeletą, buvo padarytos Marso planetoje. Galbūt pagaliau tai taps įrodymu, kad kažkada čia gyveno nežemiškos kilmės padarai?

Įvairias sąmokslo teorijas vystantys teoretikai yra ypač patenkinti šiais vaizdais, kadangi „Marso skeletas“ gali tapti įrodymu, jog čia iš tiesų kažkada egzistavo sudėtingos gyvybės formos.

Atidžiau įsižiūrėjus į nuotraukas, galima matyti keistą darinį, primenantį apdulkėjusį maždaug kelių colių dydžio kaulinį skeletą. Kai kurie netgi teigia skelete įžiūrintys mažą galvą, liemenį ir dvi kūdikio rankutes.

Vos tik šios NASA nuotraukos paplito, internautai puolė aiškintis, kas gi tai iš tiesų galėtų būti.

Jeffery Pritchettas, vienas iš NSO teorijos šalininkų, įsitikinęs, kad tai neabejotinai yra gyvo darinio fosilija. Tuo tarpu kiti tvirtina, kad tai tėra keistos formos uoliena. Vis dėlto, tiesa paaiškės atlikus daugiau tyrimų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://alfa.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2017 laikas 09:41 Receptai – Patiekalai Vienašalė užgina vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Vienašalės užginos, Vandens.

Skaityti daugiau

11.10.2019 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Pyragas Su Sūriu Ir Šonine (Video)

Pirmiausia paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite miltus, druską ir cukrų. Dėkite gabaliukais pjaustytą sviestą ir trinkite šakute ar pirštais, kol tešla panašės į smėlio tekstūrą. Pilkite šaltą vandenį ir maišykite tešlą iki v...

Skaityti daugiau

01.09.2019 laikas 13:33 Receptai – Patiekalai Nuostabūs sekmadienio pusryčiai - sotūs paplotėliai!

Lengvi ir skanūs! Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus: cukrų, druską, miltus ir sodą. Atskirai suplakite kiaušinį su pienu mikseriu ir augaliniu aliejumi iki purių putų. Mišinio kiekis turėtų padidėti.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau