Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Sausio » 23

Mastopatijos ir fibroadenomos gydymas natūraliais vaistais

Jonažolė. Antpilas: 1 valgomasis šaukštas jonažolių užpilamas 1 stikline verdančio vandens; 2 valandas palaukiama, perkošiama ir geriama po 0,5 stiklinės 3 kartus per dieną, praėjus 1 valandai po valgio.

Nuoviras: 1 šaukštas žaliavos užpilamas 1 stikline vandens; 5 minutes pavirinama, 30 minučių palaukiama, perkošiama ir geriama po 0,3 stiklinės 3 kartus per dieną.

Gaminant antpilą arba nuovirą pavilgams ar kompresams, užpilama dviguba žaliavos dozė.

Mastopatijos ir fibroadenomos gydymas natūraliais vaistais Spiritinis antpilas gaminamas santykiu 1:5, naudojamas 70 proc. spiritas. Antpilas vartojamas po 1 arbatinį šaukštelį 3 kartus per dieną, su vandeniu (pavilgams –1 arbatinis šaukštelis į 0,5 stiklinės vandens).

Baltagūžis kopūstas. Ant krūtų dedami kopūsto lapų kompresai.

Kraujalakė. Nuoviras: 1 valgomasis šaukštas šakniastiebių užpilamas 1 stikline vandens, 30 minučių pavirinama, perkošiama ir vartojama po 1 valgomąjį šaukštą 3 kartus per dieną, be to, naudojama kompresams.

Spiritinis antpilas (1:5, naudojamas 70 proc. spiritas) vartojamas po 30-50 lašų 3-4 kartus per dieną.
Vaistingųjų augalų mišinys. Sumaišoma po desertinį šaukštą kraujažolės bei dirvinio asiūklio žolės ir kadagio uogų bei 1 valgomąjį šaukštą kukurūzų purkų, užpilama 1 stikline verdančio vandens, 30 minučių palaukiama, perkošiama. Geriama po 1/3 stiklinės 3 kartus per dieną, po valgio.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 20:33 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos suktinukai
Norite kažko greitai paruošiamo ir skanaus? Manau šie suktinukai nenuvils. Bemielės sluoksniuotos tešlos suktinukų receptas.

Skaityti daugiau

09.09.2019 laikas 17:35 Receptai – Patiekalai Smėliniai sausainiai su riešutais
Pagaminti skanius sausainius iš smėlinės tešlos gana paprasta. Patiekalo paruošimui reikia nedidelio kiekio ingredientų ir laiko. Tokie sausainiai taps puikia bet kokio stalo puošmena, o svarbiausia – kiekvienas, kuris jų paragaus...

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams
Kojų skausmai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams, Kojų skausmai, kojų skausmas, kojos, kojų gydymas, receptai kojoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau