Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugpjūčio » 9

Medaus ir česnako receptas veiksmingas gydant įvairias ligas

Valgykite česnaką ir medų ant tuščio skrandžio 7 dienas, štai kas atsitiks jūsų organizmui!

Gaila, kad ką tik sužinojau apie tai!

Česnakas yra vienas iš populiariausių natūralių ingredientų, neatskiriama daugumos pasaulio virtuvių. Nepaisant savo unikalaus skonio, česnakai labai veiksmingas gydant įvairias ligas, ypač kai valgomas natūralus.

Manoma, kad česnakai yra veiksminga prevencijos priemonė ir išgydanti beveik visas ligas. Ji apsaugo nuo aterosklerozės, širdies priepuolių, išeminė širdies liga ir sumažina cholesterolio kiekį ir kraujospūdį.

Česnakas taip pat gydo nedidelius negalavimus, pavyzdžiui, vabzdžių įkandimus, peršalimą, gripą, karščiavimą, grybelines infekcijas ir keliautojų viduriavimą. Jis veiksmingai kontroliuoja diabeto simptomus, osteoartrito ir prostatos didėjimą. Be to, ji sugeba pašalinti toksinus ir stiprinti imuninę sistemą, tai viena iš svarbiausių jos savybių.

Medaus ir česnako receptas.

Kai mes vartojame imbierą, svogūną ir česnaką, valomas organizmas net po chemoterapijos.

Norėdami gauti geresnius rezultatus, naudokite česnaką žalią, todėl, kad šiluma decentralizuoja aliciną, aktyvų ingredientą. Jums tereikia sutrinti ir sumalti česnako skiltelę, palikti 15 minučių ir tada panaudoti maistui.

Be to, pilnas skrandis negali suvirškinti visas maistines medžiagas, todėl geriausia jį naudoti ant tuščio skandžio, prieš pradėdami gerti ar valgyti.

Siekiant sustiprinti imuninę sistemą ir sveikatą, turėtumėte reguliariai valgyti medaus ir česnako mišinį.

Medaus ir česnako receptas.

  • Paimkite 2-3 skilteles česnako, smulkiai supjaustykite juos ir įdėkite medaus šaukštą.
  • Valgykite kiekvieną dieną, ir jūs pamatysite rezultatus artimiausioje ateityje!

Be to, tai receptas kuris sustiprina imunitetą nuo gripo, apsaugo ir ramina gerklės skausmą ir pašalina simptomus. Tai labai galingas ir stiprus natūralus vaistas. Štai kaip jį paruošti:

Receptas.

Sudedamos dalys:

  • 5 skiltelės česnako, stambiai supjaustytas;
  • 1 valgomas šaukštas imbieras, supjaustytas;
  • nefiltruotas obuolių actas;
  • 1 sultinga citrina;
  • 2 raudonos paprikos, stambiai supjaustytas;
  • pusę geltono svogūno.

Paruošimas:

Jei turite jautrią odą, įsitikinkite, kad naudojatės pirštinėmis pagaminant šį toniką, kadangi natūralių aliejų ingredientai gali nudeginti arba išberti.

Toliau, jums reikės imti 350-500 ml stiklainį, sudėti pjaustytą svogūną viename sluoksnyje, tada smulkiai supjaustyta česnaką, kitas sluoksnis, tada aštrius pipirus su sėklomis. Toliau, pridėkite imbiero, supilkite citrinos sultys į stiklainį, o pabaigoje obuolių acto.

Uždarykite indą sandariai. Laikykite sandėliuke. Vartokite reguliariai, kad išvengti ligų ar pašalinti simptomus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://myilifestyle.com

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
1
be skrandžio liksi taip panaudojas
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.09.2018 laikas 16:34 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo laringito
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Laringitas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo laringito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaista...

Skaityti daugiau

22.09.2019 laikas 14:42 Receptai – Patiekalai Greitai paruošiami sviestiniai sausainiai
Kambario temperatūros sviestą labai gerai išsukite su cukraus pudra ir vanilės ekstraktu. Paruoštą sausainių tešlą dėkite į konditerinę rankovę ir ant kepimo popieriumi išklotos skardos formuokite sausainius.

Skaityti daugiau

11.09.2019 laikas 20:44 Receptai – Patiekalai Purūs kefyriniai paplotėliai
Tokiais puriais paplotėliais dažnai mane lepino močiutė, kepė juos kiekvieną savaitę. Kaip sunku būdavo sulaukti, kol jie nors truputį atauš… Dabar aš gaminu tokius paplotėlius savo artimiesiems, kuo jie neapsakomai džiaugiasi!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau