Įsimylėjusiems žmonėms kyla daug įvairiausių klausimų. Ar jis (ji) iš tikrųjų mane myli, o gal – ne? Kaip ilgai tęsis šie santykiai? Ar mylimasis pasipirš? Kai kuriuos tie klausimai taip gąsdina, kad jie linkę per daug negalvoti, o leisti įvykiams tekėti kaip upei sava vaga. Tačiau juk taip neįdomu! Artėjant šv. Valentino dienai tikriausiai nedidelė nuodėmė ir šiek tiek pasiburti! Galbūt magiška Valentino dienos atmosfera praskleis ateitį dengiantį šydą…

Būrimas su kortomis. Paimti 36 kortų malką, sumaišyti ir lėtai bei atsargiai perkelti kortas kaire ranka link savęs. Tada daug negalvojant ištraukti atsitiktinę kortą ir padėti ją ant stalo užverstą. Ištraukti tiek kortų, kiek mylimojo vardas turi raidžių. Pavyzdžiui, Paulius turi 7 raides.

Vėl sumaišyti kortas, perkelti ir ištraukti tiek kortų, kiek raidžių sudaro jūsų tikrą vardą. Trečią kartą sumaišyti kortas, perkelti ir sudėti tiek kortų, kiek raidžių jūsų ir mylimojo varduose. Tada trečią eilę kortų sudėti į vieną krūvelę. Tada atversti kortas ir dėti po dvi. Sutampančias poras (dvi šešiaakes, dvi septynakes ir t. t.) padėti į šoną. Jeigu kortų skaičius nelyginis, paskutinės kortos neatversti ir atidėti į šalį.

Pirmas dvi eiles atversti tokia tvarka: pirmą kortą, simbolizuojančią mylimojo pirmą vardo raidę ir paskutinę kortą, simbolizuojančią savo vardo raidę, antrą mylimojo raidę ir priešpaskutinę savo vardo raidę ir t. t. Kortas taip pat atversti ir suporuoti.

Jeigu mylimojo ir jūsų vardų raidžių skaičius nesutampa, likusias raides atidėti ir palikti užverstas. Likusias raides atidėti į šalį kartu su trečiosios eilės likusiomis kortomis.

Jeigu yra sutampančių kortų porų, skaitykite interpretaciją „dublis“. Jeigu tarp dviejų pirmų eilučių nėra sutampančių kortų porų, reiškia, kad ateitis su mylimuoju kol kas nėra aiški. Tokiu atveju, norint išsiaiškinti, kas tarp jūsų vyksta, reikėtų dar kartą sumaišyti tų dviejų eilučių kortas, įskaitant atidėtas į šalį ir vėl sudėti jas poromis. Jeigu ir vėl nesusidarys nei viena pora, kortos pataria laikytis atokiau vienas nuo kito. Gali paaiškėti, kad šis vyras jau yra vedęs kitą moterį ir dėl jūsų neketina su ja skirtis. Tačiau jeigu kai kurios kortos sutampa, tada skaityti interpretaciją „dublis“. Galbūt tai padės pagerinti santykius su mylimuoju.

„Dublis“:

Du šešetai – su mylimuoju laukia ilgas kelias kartu. Tačiau jeigu abiejų kortos yra juodos (kryžiai ir pikai), tai įspėja, kad šis kelias prie nieko gero neprives. Pakartotinai išdėliojus kortas šis rezultatas reiškia, kad jums kliudo skirtingi gyvenimo būdai.

Du septynetai – jūs dažnai eisite į pasimatymus, smagiai kartu leisite laiką ir galiausiai gyvensite po vienu stogu. Tačiau jei abi kortos yra juodos, tai reikia saugotis, kad nenusiviltumėte ir nepavargtumėte nuo savo vyro. Pakartotinai išdėliojus kortas šis rezultatas reiškia, kad jūsų vyras nežiūri į jus rimtai.

Du aštuonetai – netrukus sulauksite pasiūlyti tuoktis, į kurių turėtumėte atsakyti „Taip“. Tačiau jei abi kortos yra juodos, tai reiškia, kad jūs turite priežasčių, kodėl galite nesutikti su pasiūlymų arba gali būti, kad pasiūlymo tekėti teks laukti labai ilgai. Pakartotinai išdėliojus kortas šis rezultatas reiškia, kad santykius sunkina tai, kad savo mylimajam per daug atvirai papasakojote apie savo praeitį.

Du devynetai – viskas tarp jūsų klostosi puikiai, būsite visiškai patenkinti savo santykiais, jūsų meilė yra abipusė. Tačiau jei abi kortos yra juodos, tai reiškia, kad vyras su jumis yra ne tiek iš meilės, bet dėl seksualinių ir finansinių priežasčių. Pakartotinai išdėliojus kortas šis rezultatas reiškia, kad vyras turi kokį nors žalingą įprotį, pavyzdžiui, piktnaudžiauja alkoholiu, narkotikais, lošia arba turi polinkį į neištikimybę. Tai gali kenkti jūsų santykiams.

Du dešimtukai – tarp jūsų ir mylimojo yra stiprus abipusis ryšys, stipri simpatija, jūs kuriate bendrus ateities planus. Tačiau jei abi kortos yra juodos, tai reiškia, kad jūs pati galite sugadinti šiuos santykius. Būkite atsargi. Pakartotinai išdėliojus kortas šis rezultatas reiškia, kad santykiams kliudo jūsų arba vyro charakteris. Greičiausiai jums tiesiog nepakeliui.

Du valetai – jūs kartu susilauksite vaiko. Jeigu valetai raudonos spalvos – abu norėsite turėti vaikų. Jeigu juodi – vyras bus dar nepasiruošęs jūsų nėštumui. Pakartotinai išdėliojus kortas šis rezultatas reiškia, kad santykiai neturi ateities, nes vienam reikės išvykti, o kitas nenorės sekti iš paskos.

Dvi damos – jūs tapsite šeimos galva, ne tik židinio saugotoja. Vyras jūsų klausys. Pakartotinai išdėliojus kortas šis rezultatas reiškia, kad atsiras konkurentė. Jeigu abi damos juodos, tai jūsų santykiams kliudys jūsų arba jo giminės.

Du karaliai – vyras jums bus kaip tvirta uola. Jis jus mylės ir saugos. Tačiau jūs turite leistis būti globojama, vengti ginčų ir nesusipratimų. Pakartotinai išdėliojus kortas šis rezultatas reiškia, kad jūsų gyvenime atsiras kitas žmogus, kuris bus brangesnis nei tas, dėl kurio dabar buriatės.

Du tūzai – jeigu abu tūzai juodi, tai jūsų santykiams sukliudys kažkokia didelė kliūtis. Aplinkybės taip susiklostys, kad nieko negalėsite padaryti. Jums neskirta likimo būti su šiuo vyru. Jeigu abu tūzai yra raudoni, tai kartu nugyvensite ilgą ir laimingą gyvenimą. Jeigu vienas bus juodas, o kitas raudonas – tai ir ateityje visko bus: ir gero, ir blogo. Pakartotinai išdėliojus kortas šis rezultatas reiškia, kad jus išskirs kažkoks nelaimingas atsitikimas.

Būrimas su riešutais. Uždegti dvi raudonos žvakes ir įsivaizduokite mylimąjį, dėl kurio buriamasi. Tada paimti graikinį riešutą ir jį apvynioti balta medžiaga. Suskaldyti riešutą vienu plaktuko mostu. Tada išvynioti riešutą ir žiūrėti, kaip jis suskilo. Jeigu riešuto iš pirmo karto suskaldyti nepavyko, tai jūsų meilė yra labai stipri, bet antrąją pusę jūs mylite šiek tiek labiau negu jus. Jeigu riešutas perskyla į dvi lygias dalis, tai jūs esate harmoninga pora, nebijote piktų konkurentų ir esate pasiryžę padaryti viską, kad rastumėte išeitį net iš pačios sudėtingiausios situacijos. Jeigu riešutas suskyla į daug mažų dalių, tai santykiai neturi ateities, tačiau išsiskyrimas neatneš daug skausmo ir kančios, nes jausmai nebuvo tikri, o santykiai jau seniai tapę įpročiu, slegiančiu jus abu.

Būrimas su svogūnais. Įkišti ranką į krepšį su svogūnais ir nežiūrint ištraukti vieną. Jį atidžiai apžiūrėti. Jeigu svogūnas sausas, su daug lukštų, vieta, iš kurios auga laiškai, maža, tai su šiuo žmogumi pavyks sukurti gražią šeimą, vyras bus švelnus ir dėmesingas. Jeigu svogūnas yra šiek tiek pagedęs, netrukus santykiuose gali prasidėti bėdų, problemų ir kitų nesklandumų. Tačiau viskas priklauso tik nuo jūsų. Jeigu svogūnas supuvęs iš vidaus – tai artėja santykių pabaiga. Jūsų vyras gali būti ne toks, kaip galvojate. Jeigu svogūnas be lukštų, tai jūsų antroji pusė šiuose santykiuose jaučiasi bejėgis. Todėl netrukus jis gali nuspręsti nutraukti santykius, kad išsilaisvintų.