Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugpjūčio » 27

Mišinys sugrąžins jūsų pažeistus plaukus į gyvenimą, net dažytiems!

Neįtikėtinas mišinys sugrąžins jūsų pažeistus plaukus į gyvenimą, tinka net dažytiems plaukams!

Šampūnas ir kondicionierius, kuriais jūs naudojatės, susideda iš daugelį cheminių medžiagų, kurie kenkia plaukams. Tai sukelia plaukų slinkimą ir būklės pablogėjimą, rašo letsgohealthy.net.

Štai plaukų kaukė kuri padės sustiprinti pažeistus plaukus. Ji tinka visiems plaukų tipams, o taip pat sumažinti plaukų slinkimą. Be to, ji stimuliuoja plaukų augimą.

Pagrindinis ingredientas šios kaukės yra mielės. Naudoti šią kaukė reikia du kartus per savaitę, norint atstatyti pažeistų plaukų būklę. Atminkite, siekiant gauti maksimalius rezultatus, jums reikės pakartoti procedūrą 3 mėnesius be pertraukos.

Plaukų kaukė kuri padės sustiprinti pažeistus plaukus

Jums reikės:

  • 1 šaukštelis šilto pieno;
  • 1 šaukštelis medaus;
  • 7 g sausų, džiovintų mielių arba 20 g šviežių mielių (1 pakuotė).

Paruošimas:

Paimkite 1 arbatinį šaukštelį šilto pieno ir įdėkite 1 arbatinį šaukštelį medaus. Pridėkite 7 g sausų mielių į mišinį ir palikite 15-20 minučių. Jūs pastebėsite, kaip mišinys greitai taps fermentuotas.

Dabar uždėkite šį mišinį ant drėgnų ir švarių plaukų (nuo šaknų iki plaukų galiukų). Tada suvyniokite plaukus į nailoninį paketą iš šiltą rankšluostį. Po 1-2 valandų išplaukite plaukus šiltu vandeniu.

Šios kaukės pagalba, mielių grybelis padidins vitaminų kiekį, baltymų ir mineralų, reikalingam plaukų augimui. Maistinės medžiagos  įsigers į plaukų folikulus ir sustiprins pažeistus plaukus.

Mišinys sugrąžins jūsų pažeistus plaukus į gyvenimą, net dažytiems!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
3
1 saukstelis peni 1 medaus ir 7 g mieliu, ir is to turinio tepti plaukus nuo saknu iki galiuko, nesamone kazkokia ...pusei galvos sio turinio neuztenka...
avatar
0
2
ar bandet???
avatar
-1
1
Bandysiu!!
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.07.2019 laikas 21:56 Receptai – Patiekalai Keptas triušis (majonezo marinatas)

Gaminame. Keptas triušis. Prieš kepant orkaitę įkaitiname iki 180 laipsniu. Triušio gabaliukus dedame į kepimo maišą ir kepame apie 1,5 valandos. Jeigu norite, kad triušiena labiau apskrustų, išimkite iš maišo ir dar pakepinkit...

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 13:47 Receptai – Patiekalai Gardžių beliašų receptas
Pasigaminkime skanius ir gardžius beliašus. Skanaus!

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 22:00 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai su kumpiu ir sūriu prie arbatos!

Aš myliu skanius ir paprastus receptus! Išsamų maisto gaminimo receptą rasite trumpame vaizdo įraše

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau