Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Paslaptys Suaugusiems » 2016 » Liepos » 19

Mitinėmis būtybėmis – sekso demonai

Kai kuriose kultūrose tikima mitinėmis būtybėmis – sekso demonais. Jie iš dalies paaiškindavo, iš kur atsiranda įvairūs iškrypimai ir kitoks nenormalus ir visuomenėje nepriimtinas seksualinis elgesys.

Senovės civilizacijos tikėjo sekso demonų egzistavimų nuo neatmenamų laikų. Meilė ir seksas žmonėms visada atrodė kaip viena didžiausių pasaulyje paslapčių, todėl nenuostabu, kad tai jie bandė paaiškinti, pasitelkdami piktąsias dvasias. Kodėl žmonės pamilsta tuos, o ne kitus asmenis, kodėl kai kurios merginos ar vaikinai gali užkerėti kitus asmenis ir kodėl mes nenustojame mylėti tų, kurie daugybę kartų mus įskaudino. Tai trys didžiausios paslaptys, kurių taip paprastai negalima paaiškinti. Tikėta, kad žmogaus kūną ir protą užvaldo demonai, kurie juos skatina elgtis nenatūraliai ir taip, kaip Mitinėmis būtybėmis – sekso demonai jiems nebūdinga. Jie paaiškindavo, kodėl merginos pastoja prieš santuoką, kodėl vyksta abortai, kodėl einama į kairę ir t. t. Atsirado puikus pasiteisinimas, tinkantis viskam: „Tai velnias privertė mane taip pasielgti“.

9 šiurpiausi sekso ir aistros demonai istorijoje:

  • Trauco. Jis atrodo kaip nykštukas, kuris vienu žvilgsniu gali suparalyžiuoti moteris. Tai leidžia jam prievartauti moteris, kaip jis užsigeidžia. Įdomu tai, kad šiam demonui nebūtina net atlikti realaus lytinio akto, kad apvaisintų moterį – jam užtenka tik pažiūrėti jai į akis.
  • Popobawa. Tai vienaakis, panašus į šikšnosparnį su ilgomis galūnėmis. Jis persekioja tiek vyrus, tiek moteris Zanzibare, Afrikoje. Jis gali pasiversti bet kuo ir jo aukomis gali tapti taip pat bet kas. Demonas paprastai pasirodo sutemus, tačiau vyrus, moteris ir vaikus gali užklupti netikėtai bet kuriuo paros metu. Jeigu aukos tyli ir niekam nepapasakoja, demonas gali pradėti grasinti ir puldinėti kitus žmones.
  • Encantado. Brazilijos atogrąžų miškuose sklando legendos apie amazoninius delfinus, kurie geba keisti formą. Jie gali pasiversti žavingais vyrais. Tada jie susiranda moterį, nuvilioja ją į upę, vėl tampa delfinu, kad galėtų patenkinti savo aistrą ir pratęsti giminę. Kadangi Encantado, kaip ir amazoninis delfinas, turi ertmę galvoje, todėl jis ją slepia po skrybėle.
  • Lidercas. Pasakojama, kad Vengrijos šiaurėje slepiasi būtybė, vadinama Lidercu. Išsiritęs iš juodosios vištos kiaušinio, pirmiausiai pasislepia žmogaus kišenėje. Patekęs į namus, jis pasiverčia bet kokiu pavidalu, tačiau dažniausiai kokiu nors mirusius tų namų gyventojų artimuoju. Nekviestas svečias išprievartauja visas namie esančias moteris ir sugriauna, suniokoja namus.
  • Lilu. Senovėje žydai tikėjo, kad yra demonas Lilu, kuris lanko moterys vidurnaktį, kai jos užmiega. Jų tikslas – apvaisinti kuo daugiau moterų, kad išliktų jų rasė. Lilu taip pat grobdavo vaikus.
  • Alpas. Vokiečių folklore yra mitinė būtybė, vadinama Alpu. Tai mažas, į elfą panašus demonas, kuris gali užsilipti ant savo aukos krūtinės, pasiversti garais ir patekti į aukos kūną per nosies šnerves, burną ar makštį. Patekęs į vidų, Alpas gali kontroliuoti to asmens sapnus ir sukelti košmarus.
  • Mūzos. Mūzos yra mitinės būtybės, už kurias gražesnių žmogaus akys nėra mačiusios. Tačiau ne tik savo antgamtišku grožiu jos suviliodavo net stipriausius vyrus ir paversdavo juos savo vergais, pildančiais kiekvieną jų įgeidį. Iš proto galėdavo išvesti ypatinga jų daina, kuria susiviliodavo ir nukeliaudavo į pražūtį ilgus mėnesius jūrose plaukiojantys ir moterų nematę jūreiviai. Ir šiandien apie mūzas kalbama kaip apie būtybes, kurios skatina kūrybingumą ir dėl kurių vyrai galėtų padaryti bet ką, kad tik gautų nors truputėlį jų meilės ir palankumo.
  • Angelai. Angelai paprastai nėra tos būtybės, kurias būtų galima palaikyti sekso demonais. Tačiau Biblijoje kalbama apie milžinų, pusiau žmonių, pusiau angelų rasę, vadinamą Nephilim. Jie – tai tie patys puolę angelai. Milžiniški angelai buvo pasiųsti į Žemę išmokyti žmones gyventi pagal Biblijoje skelbiamas tiesas. Tačiau jie nesugebėjo suvaldyti savo aistros ir pradėjo poruotis su žemietėmis ir sukūrė naują, mišrią rasę. Tačiau tai užsitraukė Dievo rūstybę, todėl jis pasiuntė archangelą Gabrielių, sukelti karą, kuris baigėsi šių pusiau angelų sunaikinimu.
  • Ateiviai. Tai, ko gero, vieni iš moderniausių sekso demonų. Jie atvyksta iš tolimų planetų, kad išsiaiškintų mūsų dauginimosi ypatumus ir sukurtų mišrią žmonių ir ateivių rasę. Manoma, kad tokių sąjungų palikuonys vaikšto tarp mūsų ir slapta vilioja moteris, kad galėtų jas apvaisinti. Didelė pasaulio dalis tiki, kad ateiviai ne tik egzistuoja, bet ir planuoja užkariauti mūsų planetą.
Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.06.2019 laikas 09:25 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:34 Receptai – Patiekalai Bulvių kroketai su varške ir sūriu
Aliejuje kepti bulvių kukuliukai. Skanaus!

Skaityti daugiau

29.08.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Tik trys ingredientai ir jūs nustosite pirkti sūrį parduotuvėje!

Sūris – puikus produktas. Iš jo galite gaminti sumuštinius, karštą patiekalą, pridėti prie salotų. Parduotuvių sūrių kokybė pastaruoju metu norėtųsi, kad būtų geresnė. Kodėl, nenorite atsisakyti jo iš parduotuvės, galite ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau