Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Kovo » 7

Močiutės patarimai. Kaip greitai atsikratyti karpų

Karpos yra užkrečiama liga, kuri pasireiškia ant odos atsiradus pilkšvų kietų mazgelių, nelygiu paviršiumi. Virusas plinta per gleivines arba per odą, tiesioginiu ir netiesioginiu būdu. Ši liga turi net 150 tipų, todėl gali atsirasti beveik bet kurioje kūno vietoje. Žmonėms, turintiems pakankamai stiprią imuninę sistemą, neretai karpos dingsta savaime. O tiems, kurių imuninė sistema silpna, būtina karpas gydyti. Jei karpa skausminga, kraujuoja, jei kinta jos dydis, nedelsiant kreipkitės į gydytoją. Norint išvengti karpų atsiradimo, reikėtų vengti pervargimo, streso, subalansuoti mitybą, vengti odos išsausėjimo, rekomenduojama naudoti kojų prakaitavimą mažinančias priemones. Nepavykus išvengti karpų, siūlome natūralius būdus jas išnaikinti.

Močiutės patarimai. Kaip greitai atsikratyti karpų

Paimkite pleistro ir česnako.

  • Iškirpkite pleistre karpos dydžio skylę.
  • Priklijuokite pleistrą, kad oda aplink karpų buvo uždengta.Po 2 valandų nuimkite tvarstį ir kruopščiai nuplaukite tą vietą, kur buvo į česnakas.
    Jau po pirmosios procedūros karpa sumažės. Tokia procedūra turėtų būti daroma visą savaitę 2 kartus per dieną.
  • Sutraiškykite česnako skiltelę, uždėkite ją ant karpos ir pritvirtinkite tvarsčiu.

1. Nakčiai ant karpų uždėkite raudono šermukšnio uogų. Arba pasigaminkite iš šio šermukšnio stiprios koncentracijos nuovirą ir uždėkite kompresą.

2. Aviečių nuoviro kompresai taip pat padeda panaikinti karpas.

3. Naudokite sutrintas rugiagėlių sėklas, sumaišytas su nesūdytu sviestu. Gautą masę tepkite ant karpų.

4. Karpas tepkite šviežiomis kiaulpienių sultimis. Kasdien tepkite po 2-3 kartus, savaitę.

5. Pasigaminkite kiečio nuovirą. Į stiklinę vandens jo įdėkite 50 g. Virkite 10min. Vilgykite, norėdami kuo greičiau pašalinti karpas.

6. Iš liaudies išminties kilęs patarimas: pasinaudokite pavasarį - vasarą laukuose žydinčiomis ugniažolėmis. Išspauskite geltonąjį skystį iš jų stiebelio ir tepkite karpas.

7. Išsispauskite šviežių česnako sulčių arba pasidarykite tyrelę iš česnako ir sviesto. Tepkite karpas.

8. Sutrinkite putino uogas ir jų masės kasdien uždėkite ant pažeistų odos vietų, apriškite ir laikykite 2-3val. Naudokite šį būdą savaitę.

9. Susmulkinę česnaką sumaišykite su lydytais kiaulės taukais. Patepkite mase medžiagos skiautę ir apriškite karpą. Kasdien keiskite medžiagą, uždėkite naują masę.

10. Kasdien karpą patrinkite šviežių rūgščių obuolių arba ananasų sultimis. Karpa turėtų pradėti mažėti.

11. 2 valgomus šaukštus melisos žolės užpilkite 2 stiklinėmis verdančio vandens ir laikykite 2 val., perkoškite. Gerkite po 50 ml 3-4 kartus per dieną, prieš valgį.

12. Gluosnio medienos dervą sumaišykite su actu. Gautą vientisą masę užtepkite ant karpų, laukite kol išdžius ir nukris.

13. 10 valg. šaukštų (apie 200 g) pelyno žolės užpilkite stikline verdančio vandens ir kaitinkite 20 min. ant silpnos ugnies ar vandens vonelėje. Indą įsukite į audinį, palaikykite 2 val. šiltai, po to nukoškite. Užpilu tepkite karpas po keletą kartų per dieną.

14. Yra ir labai netradicinių būdų, kuriuos pataria žmonės: kiekvieną turimą karpą patrinkite skirtingu akmenuku. Visus akmenukus suriškite į vieną ryšulėlį ir išmeskite. Karpos išnyks.

15. Ant pagaliuko uždėkite vatos. Pamirkykite į actą. Pridėkite prie karpos ir palaikykite kelias minutes. Taip kasdien, kol karpa pradės nykti.

16. Močiučių dažnai naudojamas būdas - karpų užkalbėjimas. Tai maginių tekstų kartojimas, siekiant žodžiais išnaikinti atsiradusias karpas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2018 laikas 07:52 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai celiulito gydymui

Celiulitas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai celiulito gydymui, celiulitas, celiulito gydymas, receptai, vaistažolės, receptai celiulitui, vaistažolės celiulitui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

18.09.2018 laikas 07:38 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai išsiplėtusių venų gydymui
Išsiplėtusios venos liaudies medicinoje, išsiplėtusios venos, venos, venų gydymas, receptas venoms, vaistažolės venoms, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

07.09.2019 laikas 21:45 Receptai – Patiekalai Paprastas varškės pyragas per 30 minučių. Šis pyragas bus jūsų mėgstamiausias!
Nuo jo sunku atsitraukti. Jį galima pagaminti, jei į svečius pas jus užgriuvo visiškai netikėtai. Jam jūs sugaišite daugiausia 30 minučių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau