Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2015 » Rugsėjo » 14

Moteriai ant nugaros išaugo auglys krūties dydžio

46 metų Dubline gyvenanti moteris į ligoninę atvyko su įspūdingo dydžio augliu, kuris kabojo jai ant nugaros. Auglys buvo krūties dydžio. Moteris turėjo jį pastaruosius dešimt metų.

Moteris sakė, kad per pastaruosius tris metus auglys sparčiai didėjo. Išmatavę jį gydytojai nustatė, kad jis yra 19 centimetrų ilgio ir beveik 7 centimetrų pločio. Medikai baiminosi, jog tai gali būti sarkoma – piktybinis ląstelių navikas.

Moteris auglį turėjo pastaruosius dešimt metų ©www.dailymail.co.uk

Ligoninėje moteriai buvo skubiai atlikti visi tyrimai, siekiant nustatyti, ar tai iš tiesų piktybinis navikas. Laimei, įtarimai nepasitvirtino. Paaiškėjo, kad tai gerybinis darinys – lipoma.

Dublino ligoninės gydytojas Tundas Abdulsalamas tikino, kad tai didžiausia lipomą, kokią jam teko kada nors matyti. „Neįtikėtina, kad moteris taip ilgai laukė. Įprastai pacientai pašalina lipomas daug greičiau dėl estetinių priežasčių“, – sakė medikas.

T.Abdulsalamas teigė, jog įprastai lipomos būna nedidelės, o pacientai jų nešalina, tik stebi, nes jos nekelia grėsmės sveikatai. Tiesa, jog gali padidėti, jei žmogus priauga svorio.

Dabar Dublino gyventoja laukia operacijos, kurios metu jai bus pašalinta lipoma, o vėliau gydytojai auglį pasvers.

Lipomos gali atsirasti bet kurioje kūno vietoje, tačiau dažniausiai išauga ant rankų, nugaros ar pilvo. Įprastai jos pasireiškia žmonėms, kurių amžius 40-60 metų. Lipomos dažniausiai būna vos 1 centimetro dydžio, tačiau gali išaugti ir iki 10 cm.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://lrytas.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2019 laikas 16:01 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Grybų Ir Kumpio Padažu

Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame smulkia tarka. Nupilame susidariusį skystį (jeigu bulvės šviežios). Į bulvių tarkius įmušame kiaušinį, įtarkuojame svogūną, beriame miltus, druską, pipirus ir viską gerai išm...

Skaityti daugiau

16.10.2019 laikas 16:41 Receptai – Patiekalai Medutis. Beprotiškai Skanus Medaus Torto Receptas

Siūlome pagaminti visų mėgstamą medaus tortuką neįprastu paruošimo būdu. Gaunasi beprotiškai skanus ir aromatingas tortas. Šiame recepte nereikia nieko kočioti, o pagal laiką užima ne daugiau 30 min.

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai mėšlungio gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mėšlungis liaudies medicinoje, Mėšlungis, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo mėšlungio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė me...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau