Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugpjūčio » 15

Moteris kovojo su 4-osios stadijos vėžiu be chemoterapijos

Tai tiesiog neįtikėtina išgijimo istorija!

Vėžys yra «maras» mūsų amžiuje: o daugelis kitų ligų, atėjo ir praėjo, vėžys išlieka stiprus ir paliečia gyvenimą milijonus žmonių visame pasaulyje kiekvieną dieną. Jis tampa dar stipresnis (ir baisus), jai iki asmens ateina 4 stadijos vėžys.

Kiekvienas, kuris turėjo reikalų su šia liga arba susidūrė artimi žmonės, žino, kad chemoterapija ir kitos procedūros, tai yra tik pusė mūšio. Dažnai, šie vaistai tik pablogina pacientų būklę.

Štai kodėl Candice Marie Fox, kaip ir daugelis kitų, pasirinkau sprendimą kovoti su vėžiu.
Candice Marie Fox diagnozavo 20 pirštų pagalvėlių skydliaukės karcinomos navikų, aiškūs skydliaukės vėžio ženklai. Keturios su pusę valandos operacija, po to spindulinė terapija.

This Woman Cured Her Stage 4 Cancer Without Chemo…

Moteris kovojo su 4-osios stadijos vėžiu be chemoterapijos... (štai, ką ji valgė dideliais kiekiais!)

Nepaisant ilgo buvimo ligoninėje, vėžys išplito kaklo nugarinėje dalyje ir kepenyse vos per du mėnesius.

Chemoterapijos Fox nebeplanavo: ji prarado savo geriausią draugą Jamie Brownsmead ir pusbrolį Frankie Gerathy. Ji manė, kad dėl chemoterapijos jų organizmas tapo dar silpnesnis, dėl ko ir privedė prie tokios liūdnos pabaigos.

Būtent tada ji nusprendė imti į rankas šią problemą.

Fox iškart nustojo gerti, rūkyti, naudoti kosmetika. Užsiėmė joga, meditacija ir pozityviu mąstymu.
Dėl mitybos, išsamius tyrimus atlikus, ją atvedė į veganų gyvenimo būdą. Fox tikėjo, kad pašalinus mėsą iš dietos, jos kūnas turės daugiau energijos kovoti su vėžiu.

«Baltymai, esantys gyvulinės kilmės produktų sudėtyje, «maitina» vėžines ląsteles, o kai aš valgiau sunkų maistą, organizmas naudojo visą savo energiją maisto virškinimui, o ne išgijimui», aiškina ji.

Tikite ar ne, bet labiausiai kovojantis su vėžio liga yra ananasas.

Vaisius turi bromelaino, junginį, kuris stimuliuoja imuninę sistemą ir mažina uždegimą.

stage 4 cancer Vokietijos tyrimai rodo, kad bromelinas gali «pagerinti» vėžio būklę ir pašalinti šalutinį poveikį jo gydymui, tuo pačiu ir pacientams, sergantiems krūties ir storosios žarnos vėžiu.

Nepaisant to, Fox pasinaudojo bromelaino priešvėžinėmis savybėmis be jokių kitų vaistų vartojimo.
Ji maišė, maišytuve 3 ananasus per dieną, derindama juos su citrina, kivi, greipfrutu, bananu, obuoliu ir papaja. Šešis mėnesius, ji nepamiršo papildyti savo maisto mitybos šiais vaisiais ir vėžys beveik išnyko.

Iš tiesu, tiroglobulino lygis - baltymas, gaminamas vėžinių ląstelių - buvo sumažintas nuo 13 iki 0,7 nanogramų mililitre. Praėjus penkeriems metams, jos lygis yra ties 0,2 - tik 0.1 virš normalių sveikų žmonių.

Mark Simon, Nutritional Oncology Research Institute direktorius, aiškina, kad šie skaičiai įrodo, kad ji «nužudė» vėžį.

«Jos naviko žymės, kurios atspindi vėžinių ląstelių skaičių, buvo normos ribose, daugiau nei dvejus metus, taip, kad mes galime pasakyti su įsitikinimu, kad 4 stadijos skydliaukės vėžys yra veiksmingai kontroliuojamas», sako ji.

Fox, kuri iki šiol laikosi sveiko gyvenimo būdo, pradėjo naują karjerą, sako :«Dabar gyvenu gyvenimą, kaip aš noriu. Aš nesu nusiminusi, aš neprabundu nusiminusi, aš pabundu ir darau tai, ko man norisi».
«Dabar aš neturiu vėžio. Bet, aš dėkinga vėžiui, kuris dabar yra praeitį, nes tik jo dėka, aš tapau tokia, kokia turėjau būti».

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://dailyhealthpost.com/woman-cures-stage-4-cancer-with-pineapples/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.09.2018 laikas 09:29 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti

Nervinės ligos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti, nervinės ligos, receptai nervams nuraminti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:28 Receptai – Patiekalai Įdaryti pievagrybiai su vištiena
Gaminame. Įdaryti pievagrybiai su vištiena. Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Prieš baigiant kepti apibarstome kapotomis petražolėmis bei tarku...

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Varškės apkepas su razinomis

Tobulas varškės apkepas su razinomis. Manų kruopas užpilame pienu ir palaikome 30-45 min. Razinas užmerkiame vandenyje. Sviestą laikome kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Varškės apkepas kepamas 35-40 minučių&nb...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau