Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugsėjo » 28

N.V. Ševčenkos visų ligų gydymo metodas

Paimti ne mažiau kaip 30-40 mililitrų  nerafinuoto būtinai saulėgrąžų aliejaus ir 30-40 mililitrų 40 laipsnių alkoholio, plakti buteliuke intensyviai 5 minutes ar 2 min. mikseriu ir gautą emulsiją tuoj išgerti   – 1, 2 arba 3 kartus per dieną - priklauso nuo ligų gausos ir jų sunkumo. Geriant 1 kartą, geriau tai daryti vakare, bet jei jokio pagerėjimo nėra, reikia gerti 2 arba 3 kartus ar labiau laikytis dietos. Geriant 2 kartus, poveikis artimas gėrimui 3 kartus.

Vaikams  daryti po 0,6 ml 1-am kg svorio, kai jie sveria virš 50 kg. - kaip visiems.

Gerti kas 5 - 6 val. taip: 10 dienų, 5 dienos pertrauka, 10 dienų, 5 dienos pertrauka, 10 dienų, 14 dienų  pertrauka, ir vėl iš naujo. Taip vartoti 2 -3 ir daugiau metų. Profilaktiniais tikslais gerti 8 mėn.

Prieš geriant 2 val. nevalgyti. Išgėrus emulsiją, valgyti po 20-30 minučių, esant sunkiai ligai, tik 3 kartus per dieną, laikantis dietos.

N.V. Ševčenkos visų ligų gydymo metodas

Tarp valgių neužkandžiauti, nebent išgerti nedaug vandens. Būna, kad žmonės nesilaiko dietos, ir emulsija gerai veikia, bet, laikantis dietos, gydymas efektyvesnis. Iš mėsų valgyti nedaug - kalakutą, vištą, liesą jautieną.  Kiaušinius – tik minkštai virtus. Duoną geriau be mielių, dar geriau – džiuvėsiai. Iš kruopų – grikiai ir avižiniai dribsniai. Daržoves galima visas. Vaisiai ir uogos  - tik saldžiarūgščiai, žalios rūšies. Iš sulčių – tik pomidorų, arbata – žalioji su citrina, iš žolelių ar erškėtrožių. Jokių gydomųjų arbatų. Negerti mineralinio vandens. Atsisakyti pieno produktų, saldumynų. Gydantis pagal šią metodiką, negalima nutraukti šio gydymo, gydytis kitais būdais, taikyti spinduliavimą, chemoterapiją, daryti operacijas, nebent visai neišvengiamas. Nevartoti jokių papildų, negerti vandenilio peroksido, nevartoti šlapimo. Nebadauti. Negerti alkoholio, nerūkyti, nevartoti narkotikų. Nenaudoti jokių gydomųjų aparatų. Negalimos kaitinančios procedūros – karštos vonios, pirtys. Praustis šiltu vandeniu ir neilgai.

 Jei, esant lengviems negalavimams, geriama 1-ą kartą,  gydymą galima nutraukti bet kada. Jei geriama 2 ar 3 kartus, - reikia būtinai gerti 3 - 4 ciklus, nes pradėta naikinti liga, nustojus gerti, staigiai atsigauna ir progresuoja. Sergant vėžiu, būtina nutraukti chemoterapiją, švitinimą, net ir esant metastazėms. Operuoti net piktybinius auglius nepatariama, išskyrus retas išimtis - žarnų nepraeinamumą, staigų auglio didėjimą.

Kaip tai veikia? Ne kaip alkoholis ar aliejus atskirai. Suplaktas mišinys paduoda reikiamą kiekį deguonies ten, kur jo trūksta ir neutralizuoja jį ten, kur yra per daug. Medicinoje naudojami vaistai tą funkciją atlieka tik iš dalies, su labai dideliais perkreipimais į vieną ar kitą pusę. Ši emulsija mažina streso hormonų ir kalcio jonų išsiskyrimą iš kaulų audinių į kraują. To pasekoje nusiramina visa širdies - kraujagyslių sistema.Toks aliejaus ir alkoholio tirpalas organizmo ląstelių viduje virsta acetatu (acto rūgšties liekana), o tai yra pagrindinė ląstelių statybinė medžiaga. Mišinys valo cholesteriną iš kepenų, kamščius žarnyne, nuosėdas iš išskyrų, akmenis ir smėlį iš inkstų, tulžies pūslės, visus organus nuo kalcio nuosėdų, visus sąnarius nuo susikaupusių juose druskų, naikina visuose organuose atsiradusius auglius: adenomas,  fibriliniomas, miomas, gilių žaizdų likusius pėdsakus, žarnų susiklijavimą. Valo kraujagyslių sieneles, kraują, limfą, audinius, visus organizmo filtrus - kepenis, inkstus ir kt., tada jie greičiau ir geriau išmeta iš kūno toksinus, žuvusius mikroorganizmus. Išvalo organizmą nuo parazitų. Vyksta arterinio spaudimo normalizavimas, cukringumo, rūgštingumo, hemoglobino, cholesterino, leukocitų, limfocitų sureguliavimas. Sustiprina imunitetą. Greitai sugyja žaizdos. Alkoholizmo, narkomanijos, bronchinės astmos, tuberkuliozės, gastrito, hepatito, psoriazės, alergijos sėkmingas gydymas. 

  Pagal patį N.V.Ševčenką šis receptas žinomas nuo neatmenamų laikų, jis tik, kad emulsija geriau veiktų, nustatė sudedamųjų dalių proporcijas, vartojimo būdą, dietą, kitų vaistų vartojimą.

Pagal šią nuoroda rasite daug įdomybių http://www.nvshevchenko.ru/

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://vaitas.eu/blogs/5/6589/sveikata

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
Sirdingai dekoju uz jusu sukurta   svetaine ! uz jusu darba !! TAI LOBYS !!!  Dirbate zmoniu labui !!!  sitek sveikatingumo receptu !! idomiu straipsniu !!!
TE LAIMINA JUSU DIEVAS !! LINKIU SEKMES VISAM JUSU KOLEKTIVUJ !!!
SU DYDZIULE PAGARBA,
Natalija
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.11.2019 laikas 12:50 Receptai – Patiekalai Purūs Naminiai Mieliniai Blynai

Kaip pasigaminti namuose purius, naminius mielinius blynus, blynelius pusryčiams? Gaminame namuose. Purūs mieliniai blynai. Skanaus!

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Šviežios bulvės kepimo popieriuje. Kažkas naujo tavo virtuvėje!
Skanus šviežių bulvių patiekalas. Jis labai paprastas ir labai skanus. Aš savaite valgau tokias bulves ir dar neatsibodo. Kvapnios bulvės su apskrudusia odele ir minkštu vidumi. Labai skanu!

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą
Blogas burnos kvapas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip g...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau