Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pokalbiai | Vaizdai » 2015 » Gegužės » 3

Nacių slaptieji projektai su NSO

Filmas apie NSO sąmokslo teoriją yra įtikinamas, argumentuotas istoriniais duomenimis. Filmo kūrėjai vadovavosi tyrimais atskleidžiančiais II-pasaulinio karo metų faktus, kad nacių inžinieriai kūrė disko formos objektus galinčius kilti vertikaliai ir turinčius sudėtingas varomosios jėgos sistemas.

Vienas tokių slaptųjų projektų buvo objektas, dėl savo formos pavadintas Varpu, kaip aiškina aeronautikos istorikai, turėjo šerdį ir apie ją du priešingomis kryptimis besisukančius cilindrus. Sukantis cilindrams buvo sukeliamas sūkurys, kurio įsiurbimo jėga, kaip viesulo, galėjo pakeltį objektą vertikaliai. Tai galėjo būti efektyvus būdas įveikti gravitacijos jėgas. Manoma, kad naciai buvo pažengę norėdami atlikti perversmą varomosios jėgos srityje. Kitas ypatingai slaptas projektas buvo austrų inžinieriaus Jorgo Šaubergerio repulsinas, kurio veikimas pagrįstas rumunų inžinieriaus Henrio Koandos efektu, paskelbtu 1930 m. Šiuo atradimu įrodoma, kad oro srautas apie išlenktą paviršių sklinda palei jo kontūrą ir gali pakelti reikiamą objektą. Jame t.p. įkūnytos antigravitacijos idėjos.

Broliai Valteris ir Reimaras Hortenai 1945 m sėkmingai išbandė turboreaktyvinį lėktuvą, pastatytą pagal aerodinaminę skrendančiojo sparno schemą, savo formomis primenantį skraidančiąją lėkštę.

Ypatingai slaptų projektų vykdymui vadovavo SS generolas Hansas Kamleris. 1945 m. balandžio mėn. šis žmogus, tūrėjęs priėjimą prie brolių Hortenų skraidančiojo sparno, stebėjęs reaktyvinių lėktuvų revoliuciją, J. Šaubergerio repulsiną išvyksta iš bazės Pilzene ir pradingsta visiems laikams. 1945 balandžio 17 d. H. Kamleris siuntė savo paskutinę telegramą atsisakydamas paklusti savo vado Henriko Himlerio reikalavimui atsiųsti lėktuvą JU390.

Tai buvo šešių variklių lėktuvas, be nusileidimo galintis nuskristi 9500 km. Ar H. Kamleris pasinaudojo šiuo lėktuvu bėgdamas iš karą pralaiminčios Vokietijos? 1946 m. JAV kariuomenė daug Vokietijos

mokslininkų, inžinierių ir jų projektų techninę dokumentaciją išgabeno į Valstijas. Į JAV buvo perkeltas balistinių raketų kūrėjas Verneris fon Braunas, Vokietijos reaktyvinių variklių konstruktorius Hansas fon Ohainas, Aleksandras Lipišas (A. Lippisch) – aerodinamikos pionierius ir vertikalaus kilimo ekspertas ir daugelis kitų kūrybingų žmonių.

1947 m. Amerikoje nuvilnijo pirmoji pranešimų apie pastebėtus NSO banga. Tokių pranešimų buvo tūkstančiai.

1995 m. išslaptinti vyriausybės dokumentai rodo, kad JAV investavo į projektą pavadintą Sidabrinis vabalas, kurio tikslas buvo sukurti radikaliai naują lėktuvą Aurocar. Surasti dokumentai atskleidžia, kad didžiausias jo greitis turėjo būti 3 Machai, t.y 3 kartus viršijantis garso greitį, kilimo aukštis 24000 m. Jis turėjo kilti vertikaliai, konstrukcija pagrįsta Henrio Koandos principu. 1961 JAV karinės oro pajėgos atšaukė projektą sidabrinis vabalas – visos jo teisės perėjo gynybos departamentui.

Po penkerių metų, 1965 m. NSO sudužo Kingsburge, Pensinvalijos valstijoje. JAV kariuomenė uždraudžia artintis prie įvykio vietos. Liudininkų teiginiai byloja, kad objektas, kurį jie pamatė, neįtikėtinai panašus į nacių lėktuvą pavadintą Varpu.

Ar JAV valdžia dangsto besitęsiančią skraidančiųjų lėkščių programą, paremta nacių technologija?

1988 m. buvo išbandytas bombonešis B2 Spirit. Jis stulbinančiai priminė vokiečių skraidantįjį sparną ir tuo pačiu NSO. Šis projektas 50 metų trukusio projektavimo ir bandymų proceso rezultatas. Abejonių nekelia, kad jeigu šiuos eksperimentinius orlaivius pamatydavo visuomenė arba jie suduždavo, visuomenę reikėjo dezinformuoti. Reikėjo skelbti, kad jie matė ne slaptuosius JAV lėktuvus, bet teigti, kad pastebėti orlaiviai buvo ne žemiškos kilmės, o ateiviai iš kitos planetos. 1977 CŽV prisipažino aktyviai dalyvavusi dezinformuojant visuomenę apie NSO.

Filme taip pat pasakojama apie įslaptintą bazę Nevados dykumoje prie Grumo ežero (51 zona), joje tebevykdomų projektų pobūdį ir kitus dalykus, kuriuose daugiau klausimų negu atsakymų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://technologijos.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo akmenligės

Akmenligės liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo akmenligės, akmenligė, akmenligės gydymas, akmenligės recepta, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

06.09.2018 laikas 10:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui

Organizmo stiprinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui, receptai organizmui stiprinti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 16:12 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Morkomis
Cukinijas ir morką sutarkuojame burokine tarka. Česnaką pjaustome labai smulkiai. Viską dedame į dubenį, mušame kiaušinius, išmaišome. Beriame miltus, druską, smulkintus žalumynus ir išmaišome. Cukinijų blynus kepame keptuvėje įka...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau