Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Rugpjūčio » 13

NASA buvęs astronautas apie ateivius, nso ir užkirstą branduolinį karą JAV

Šeštasis Mėnulyje išsilaipinęs žmogus, buvęs NASA astronautas Edgaras Mitchellas pareiškė, kad ateiviai jau buvo atkeliavę į Žemę, kad sustabdytų branduolinį karą tarp JAV ir Rusijos. Jo teigimu, vienas aukšto rango karininkas savo akimis matė svetimeivių erdvėlaivius per branduolinio ginklo bandymus 5-ajame XX a. dešimtmetyje.

NSO buvo pastebėti kybantys virš pirmojo planetoje atlikto branduolinio bandymo poligono, atokioje Baltųjų smėlynų dykumoje (Naujoji Meksika, JAV) 1945 m. liepos 16 d.

Tai – toli gražu nebe pirmas 84-erių NASA veterano, dalyvavusio misijoje "Apollo 14", pareiškimas apie ateivius ir jų vizitus.

"Baltuosiuose smėlynuose buvo bandomas atominis užtaisas – tuo ir domėjosi nežemiškos

Buvęs NASA astronautas Edgaras Mitchellas

civilizacijos atstovai", - sakė devintą dešimtį įpusėjęs teksasietis. – Jie norėjo išsiaiškinti karinį potencialą. Po pokalbių su labai aukšto rango valstybės tarnautojais ir karininkais aš neabejoju, kad nežemiškas intelektas mėgino apsaugoti Žemę nuo globalios branduolinės tragedijos ir padėjo išsaugoti taiką."

"Karininkai iš Ramiojo vandenyno pakrantėje įkurtų karinių bazių man pasakojo, kad jų paleistas bandomąsias balistines raketas dažnai numušdavo ateivių erdvėlaiviai," - pridūrė dr. E. Mitchellas.

Anksčiau buvęs astronautas yra sakęs, kad žmonijos technologijos "nė iš tolo neprilygsta" svetimeivių technologijoms, ir jei jie būtų nusiteikę priešiškai, žmonijos civilizacija jau būtų seniai nušluota nuo Žemės paviršiaus.

Skeptiškai E. Mitchello pasisakymus vertinantis buvęs JAV Gynybos departamento NSO tyrėjas Nickas Pope atkreipia dėmesį, jog buvusio astronauto argumentai – perpasakotos kalbos.

"Net jei E. Mitchello šaltiniai būtų patikimi, ar galime būti tikri, kad jie turėjo leidimą sužinoti slaptą informaciją?" – klausia N. Pope.

NSO išpažinėjai nurodo, kad NSO fenomeno atsiradimas netrukus po to, kai buvo sukurtas atominis ginklas ir raketinės technologijos, nebuvo atsitiktinis, o vizitų į Žemę metu buvo mėginama nuo branduolinio siautėjimo apsaugoti artimiausias kosmines apylinkes.

"Net jei virš karinių poligonų buvo pastebėta NSO, tai dar nereiškia, kad jie – nežemiškos kilmės. Tai – tik neatpažinti skraidantys objektai, - nesutinka N. Pope. – Jais galėjo būti ir neidentifikuoti slapti

orlaiviai, bepilotės skraidyklės ir pan. O man šiame šurmulyje juokingiausia, kad sąmokslo teorijų išpažinėjai tiki E. Mitchello kalbomis apie ateivius, bet netiki misijomis į Mėnulį, kuriose jis dalyvavo."

Aeronautikos inžinerijos bakalauras, aeronautikos mokslų daktaras E. Mitchellas sako, kad istorija apie ateivius Rosvele buvo tikra ir iš tikrųjų slepiama.

"Viskas pradeda iškilti viešumon, - prieš kelerius metus vienoje laidoje kalbėjo buvęs astronautas. – Manau, netrukus bus atskleista visa tiesa."

NASA tokius buvusio savo darbuotojo pareiškimus pakomentavo lakoniškai: "NASA netyrinėja NSO ir nėra susijusi su jokia ateivių ar nežemiškos gyvybės dangstymo kampanija, kad ir kur tie ateiviai būtų – čia, Žemėje ar kur nors visatoje. Dr. E. Mitchellas – šaunus amerikietis, tačiau mes nebūtinai sutinkame su jo nuomone šiais klausimais."

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://technologijos.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.08.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant vidurių pūtimui
Vidurių pūtimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant vidurių pūtimui, receptai nuo vidurių pūtimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

07.09.2019 laikas 21:45 Receptai – Patiekalai Paprastas varškės pyragas per 30 minučių. Šis pyragas bus jūsų mėgstamiausias!
Nuo jo sunku atsitraukti. Jį galima pagaminti, jei į svečius pas jus užgriuvo visiškai netikėtai. Jam jūs sugaišite daugiausia 30 minučių.

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 20:40 Receptai – Patiekalai Pusryčiai tinginiams – nerealiai skanu

Kvapnus ir sotus patiekalas, kuriuo galite maitinti visą šeimą! Receptas tinginiams, specialiai savaitgaliui! Per kelias minutes paruošite skanų patiekalą.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau