Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Liepos » 23

Natūralūs būdai palengvinti pagirias

Kas yra pagirios?

Pagirios, tai labiausiai pažįstamas dalykas žmonėms, kurie vartoja alkoholį ir nekreipia dėmesio arba nesupranta, ką jiems sako kūnas. Kai organizmas sako, kad išgėrėte pakankamai, jūs turėtumėt daugiau nebevartoti alkoholio. Kitu atveju jums gresia pagirios. Pagirių simptomai tai pykinimas, vėmimas, galvos skausmas, karščiavimas, galvos svaigimas ir lengvas šviesos ir garso keliamas erzinimas. Pagirios paprastai praeina per 8 – 24 valandas. Laikotarpis, per kurį išnyksta pagirių simptomai, gali priklausyti nuo asmens amžiaus, sveikatos būklės, svorio ir lyties.

Natūralūs būdai palengvinti pagirias

Tačiau, jei jau padauginote, tai yra gera naujiena – pagirias galima palengvinti ir padaryti, kad jos baigtųsi greičiau.

Natūralūs būdai, kaip palengvinti pagirias

  • Gerkite daug skysčių. Vėmimas gali sukelti dehidrataciją, todėl labai svarbu gerti, kad atstatytumėte organizmo skysčių balansą.
  • Alkoholis mažina cukraus kiekį kraujyje, dėl to jūs jaučiate silpnumą ir nuovargį. Todėl valgykite maistą, kuriame daug cukraus, pavyzdžiui, vaisių arba gerkite skysčių su daug cukraus, vandens su gliukoze arba saldžią arbatą, tai padės atstatyti prarastą cukraus kiekį kraujyje.  Beabejo to reikėtų vengti diabetu sergantiems žmonėms.
  • Vemiant prarandama kalio, todėl, norint atstatyt elektrolitų pusiausvyra organizmą, reikėtų vartoti produktus, kuriuose yra kalio, pavyzdžiui, bananų.
  • Norėdami panaikinti virškinimo sutrikimus, gerkite pankolio arbatą.
  • Kramtykite mėtų lapus, tai nuramins skrandį ir sumažins virškinimo sutrikimus.
  • Paprasti jogos pratimai gali palengvinti pagirių simptomus, pavyzdžiui, silpnumą.
  • Užsiimkite mėgstama veikla, pavyzdžiui, žiūrėkite filmus ar žaiskite kompiuterinius žaidimus. Bandydami kažką veikti ar dirbti priverstinai, jūs tik pasunkinsite pagirių simptomus.
  • Pagirios pasireiškia tada, kai padidėja toksinų kiekis, taigi bet kokia priemonė, kuri turi, skatina detoksikacijos procesą, gali padėti sumažinti pagirių simptomus.

Dauguma žmonių, kenčiančių nuo pagirių, bando tai palengvinti naudojant vaistus, pavyzdžiui, „tylenol“ ar aspirinas. Tokių vaistų reikėtų vengti, kadangi jie gali pažeisti skrandžio gleivinę, kuri ir taip yra sudirginta, taip pat jie gali pakenkti kepenims. Išbandykite natūralius būdus, kurie padės palengvint pagirias, ir tikrai neliksite nusivylę.

Jeigu norite išvengti pagirių, sumažinkite suvartojamo alkoholio kiekį iki minimumo arba prieš vartojant alkoholį suvalgykite riebaus maisto, tai sumažins alkoholio poveikį skrandžiui.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.06.2019 laikas 09:57 Receptai – Patiekalai Gardžių kokosinių sausainių receptas
Gardžių kokosinių sausainių receptas. Pasigaminkime kokosinius sausainukus namuose. Skanaus!

Skaityti daugiau

15.11.2017 laikas 11:25 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (saulašarė, gyslotis, trispalvė našlaitė)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: saulašarė, gyslotis, trispalvė našlaitė

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 09:41 Receptai – Patiekalai Vienašalė užgina vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Vienašalės užginos, Vandens.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau