Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Kosmosas » 2015 » Gegužės » 4

Nežinomas branduolinis karas

Tai gali atrodyti neįtikėtina, tačiau yra pakankamai svarbūs argumentai teigti, jog šiandiena vyksta branduolinis karas, tačiau daugelis mūsų planetoje gyvenančių žmonių apie tai nieko nežino. Priežastis paprasta: karinių veiksmų teatras yra pakankamai toli nuo mūsų. Jis yra Saulės sistemos pakraštyje, Koiperio juostoje.

Apie viską iš pradžių: 2006 m. sausio 12 d. astronomas-mėgėjas iš Aliaskos Atoku Nakamura fotografavo žvaigždėtą dangų ir užfiksavo nežinomos kilmės blyksnį. Per vėlesnius šio dangaus ploto stebėjimus, kuriuose dalyvavo ir kitų šalių astronomai, buvo užfiksuoti dar trys tokie patys blyksniai. Kompiuteriu apdorojus duomenis paaiškėjo, kad spinduliavimo šaltinis nuo Žemės yra nutolęs 8 milijardus kilometrų ir randasi taip vadinamoje Koiperio juostoje, t.y. toje vietoje, kur yra daugybė planetoidų (nedidelių planetų, kurios yra mažesnės už Marsą, tačiau gana dažnai didesnės už Mėnulį). Spektrografinė analizė aptiko nepaprastą blyksnių parametrų panašumą su 60-300 kilotonų galingumo branduoliniu sprogimu.

Šių stebėjimų dalyviai subūrė iniciatyvinę astronomų-mėgėjų grupę ir apie savo radinį pranešė mokslinei bendrijai, tame tarpe ir didžiausių mūsų planetoje esančių observatorijų vadovybei. Deja, reakcija buvo labai vangi, nes mokslininkai pamanė, kad tai galėjo būti stebėjimo klaida arba duomenys buvo suklastoti.

Iniciatvvinė „Grupė 2006“, į kurią įėjo ne vienos šalies astronomai, nusprendė savarankiškai tęsti stebėjimus, norėdama pateikti naujus įrodymus. 2007-ais metais buvo užfiksuotas naujas blyksnis, 2008-ais metais - dar vienas. Paskutinis pastebėtas blyksnis užfiksuotas 2009 m. gruodžio 9 d. Atoku Nakamura, pagrindinis „Grupės 2006“ koordinatorius, 2009 m. gruodžio 21 d. paskelbė memorandumą, kuriame išdėstė visus jam žinomus faktus. Kaip ir pirmą kartą, spinduliavimo šaltiniai randasi Koiperio juostoje, šie blyksniai atitinka 100 kilotonų ar didesnio galingumo branduolinį sprogimą. Atsižvelgiant į milžinišką Koiperio juostos dydį ir ribotas astronomų-mėgėjų galimybes, galima teigti, kad šių blyksnių galėjo būti kur kas daugiau.

Tačiau pagrindinis dalykas memorandume buvo kitas. Nakamura pareiškė, kad turi duomenų, jog valstybinės observatorijos visiškai neignoravo pirmąjį „Grupės 2006“ pranešimą, o priešingai, vykdo anomalių blyksnių tyrimo plataus masto projektus. Šie projektai savo apimtimi žymiai platesni nei tie, kuriuos vykdo „Grupė 2006“ Vyriausybiniuose projektuose naudojamos ne tik Žemėje esančios observatorijos, bet ir kosminiai aparatai, pavyzdžiui, rentgeno teleskopas Astro-E2, gama teleskopas GLAST, optinis teleskopas Hubble, infraraudonųjų spindulių teleskopas WISE. Tačiau mokslininkai nepateikė jokių, netgi tarpinių duomenų apie šių tyrimų rezultatus. į paklausimus oficialūs asmenys atsako, kad vyksta planingas Saulės sistemos objektų tyrimas, daugiau nieko. Nakamura mano, kad šie projektai yra sąmoningai įslaptinti. Tačiau visiškai išsaugoti paslapties nepavyko. Nakamurai pateko duomenys, kurie liudija tai, kad Koiperio juostoje vyksta didelio masto branduolinis karas, kurio eigą įdėmiai stebi mūsų planetos šalių vyriausybės.

Kas ir su kuo kariauja? Nėra jokių nepaneigiamų duomenų, tačiau egzistuoja hipotezė, kad Koiperio juosta yra apgyvendinta. Koiperio juostos planetos netinkamos tradicinėms gyvybės formoms, tačiau aukšto technologinio lygio civilizacijos gali kolonizuoti iš pirmo žvilgsnio atrodančias be jokios gyvybės planetas, pavyzdžiui tokias, kaip Mėnulis. Pagrindinė problema yra ne deguonis ar vanduo, o energija. Šią problemą gali padėti išspręsti valdoma termobranduolinė reakcija. Turėdama energijos šaltinį civilizacija gali vystytis kur tik panorėjusi. Šiuo atžvilgiu Koiperio juosta yra idealus pasirinkimas. Egzistuoja teiginiai, kuriuos Nakamura pavadino „gana drąsiais“, jog žemiškosios civilizacijos, pasiekusios tam tikrą brandos laipsnį, palieka mūsų planetą - iš pradžių persikelia į Mėnulį, o po to į tolimas Koiperio juostos planetas. Žmonija, kaip rūšis, egzistuoja milijonus metų. Per tą laiką ji išgyveno ne vieną vystymosi ciklą, todėl Koiperio juostoje gali vienu metu egzistuoti ir atlantų civilizacija, ir proegiptietiška skorpionų civilizacija, ir paslaptingoji „ledo tauta“ iš Hiperborėjos. Nieko nuostabaus, kad tarp šių civilizacijų gali kilti konfliktai, kurie sprendžiami lokalių branduolinių smūgių pagalba.

Antroji versija - karas vyksta tarp žemiškųjų civilizacijų sąjungos su nežemiškųjų civilizacijų sąjunga. Pastarąją sudaro netgi ne Saulės sistemos, o iš kitų žvaigždžių sistemų įsiveržusios jėgos. Jei tai tiesa, tai negalima atmesti teiginio, kad mūsų Žemė anksčiau ar vėliau irgi bus įtraukta į šį konfliktą. Mūsų technologijos vargu ar sudomins nežemiškąsias civilizacijas, tačiau gamtiniai ir žmogiškieji resursai gali sudominti. Būtent dėl šios priežasties ir vykdomas plataus masto blyksnių, pastebėtų Koiperio juostoje, tyrimas: oficialūs asmenys nori gauti kiek galima daugiau informacijos, kad verbuotojų atvykimas nebūtų visiška staigmena. Suprantamas noras viską išlaikyti paslaptyje: pats teiginys apie supercivilizacijų egzistavimą gali sugriauti dabartinės valdžios autoritetą ir destabilizuoti visuomenę.

Kad ir kaip viskas yra, „Grupė 2006“ tęsia savarankiškus Koiperio juostoje vykstančių įvykių stebėjimus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.08.2022 laikas 15:38 Receptai – Patiekalai Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis
Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis - vasariškas patiekalas su daug baltymų ir vasariškų skonių. Tinka valgyti tiek pusryčiams, tiek pietums. Man jis skanus ir šaltas. Šio patiekalo proporcijas lengva pakeisti. Galima naudot...

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 20:03 Receptai – Patiekalai Naminiai sausainiai ant keptuvės. Skanūs sausainiai, be problemų!
Pabandykite pasigaminti patys! Naminiai sausainiai ant keptuvės. Skanūs sausainiai, be problemų! Skanaus!

Skaityti daugiau

11.09.2018 laikas 10:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai migrenos gydymui

Migrena liaudies medicinoje, migrena, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo migrenos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau