Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2016 » Rugpjūčio » 2

Nostradamo pranašystės 2017 metams

Nostradamo katrenai nėra skrupulingai tikslūs ir vienareikšmiai. Juos iš esmės galima traktuoti ir taip, ir kitaip. Vienok aiškiaregio palikto paveldo tyrinėtojai išmoko juos klasifikuoti ir pakankamai tiksliai traktuoti. Štai ką 2017 metams pranašauja Nostradamo katrenai.

KARAI PASAULYJE 2017 METAIS

Nostradamas prognozuoja ginkluotą konfliktą tarp Turkijos ir Irano. Iš pradžių tai bus vietinis karas, kurio galutiniame rezultate pranašumą įgis Iranas. Šis įvykis aprašytas 1565 metų pranašo almanache, kuriame kalbama apie "mirtiną karą". Jo dalyvius jis apibūdino kaip skirtingų turbanų spalvų turėtojus: mėlynų (tokius nešioja turkai) ir baltų (tokie iraniečių tradiciniai turbanai). Vėliau turkų pusė šį karą gali pabandyti panaudoti savo ekspansijai į Europą. Savo armijos kelią, Nostradamo įsitikinimu, turkai pabandys tiesti per Afriką. Bet būtent ten jie įklimps ir privalės grįžti.

Nostradamo pranašystės 2017 metams

2017 metais tęsis kariniai veiksmai tarp islamistų ir krikščionių. Negalima su įsitikinimu tvirtinti ar tai bus konfliktai, kuriuos mes stebime jau dabar, ar užsimegs nauji.

GEOPOLITIKA

Nostradamo geopolitinės pranašystės pirmiausiai paliečia Vokietiją ir Italiją. Šiose šalyse pranašas mato lyderių pasikeitimus. Šie įvykiai aprašyti II centurijos 87-ame ir 16-ame katrenuose. Apie "Vokietijos princą" parašyta, kad jo valdymas baigsis. Galime tiksliai pasakyti, kad kalba eina apie Angelą Merkel, nes 87-ame katrene pranašas sako, kad tai bus "dama". Tvirtinimo, kad ji pasitrauks pagrindas yra Nostradamo frazė tame pačiame katrene: "jos laikas daugiau negarbinamas".

Apie Italijos vadovybę 16-ame katrene rašoma: Italijos teritorijoje "Neapolyje, Palerme, Sicilijoje, Sirakuzuose" atsiras "nauji tironai". Yra tikimybė, kad su šiais naujais Italijos valdovais pasauliniai lyderiai, suvieniję jėgas, bandys kovoti. Tame pačiame II centurijos 16-ame katrene kalbama apie agresyvią Italijos politiką ir yra išvardijamos valstybių sostinės ir vietovės, kurių vadai imsis šios pareigos ir atsakomybės. Tai Didžioji Britanija, Belgija, Iranas. Pranašas žada jiems sėkmę. Tiesa ji pasiekta bus per kraują. Nostradamas rašo apie "didžiąją hekatombą", tai yra apie dideles žmonių aukas (Hhekatòmba [gr. hekatombē < hekaton — šimtas + bus — jautis]: 1. sen. Graikijoje — 100 jaučių aukojimas; vėliau kiekviena didelė auka; 2. masinės žudynės, daugybės žmonių žuvimas.)

Tarptautiniuose santykiuose didės aplaidumas įstatymų laikymesi. Prie rimtos krizės prisidės kai kurių šalių, sprendžiančių dėl pasaulinės politikos, vadovybės.

Esminės normos ir nuostatos ant kurių laikosi šiuolaikinė pasaulio politinė sistema bus ignoruojami atvirai. "Magirstrai nuteis nenaudingus įstatymus", - rašo Nostradamas I centurijos 47-ame katrene.

GAMTOS KATAKLIZMAI IR EKOLOGIJA

Kažkoks "didelis miestas" bus "drumsčiamas vandens". Šį tvaną iššauks kažkokio bjauraus padaro atsiradimas. Vertėjai tarp šių dviejų aplinkybių (pabaisos atsiradimo ir tvano) mato ryšį ir teigia, kad Nostradamas jį nurodo V centurijos 86-ame katrene. Gali būti, kad bjaurus padaras yra aukščiausiųjų jėgų pasireiškimo fiziniame lygmenyje simbolis, kad žmonės būtų perspėti dėl bausmės vandeniu. Tvano pasekmėmis, sako Nostradamas, taps tos šalies lyderių valdžios ir statuso praradimas ("didieji" atsidurs "kažkur tremtyje").

O Prancūzijoje, priešingai, atsiranda ženklus vandens trūkumas. Gali būti, kad to priežastimi taps vandens telkinių užterštumas. Dėl to prasidės dideli neramumai ("didysis įniršis"). Ypač tarp kariškių. Žmones, gyvenančius probleminės zonos regionuose, greičiausiai reikės evakuoti, išsiųsti laivais "Ronos" upe. Toks paveikslas atsiskleidžia skaitant V centurijos 71-ąjį katreną.

Be to, žmonijai gresia ir "didysis badas". I centurijos 67-ame katrene pranašas pareiškia, kad jo židiniai pirmiausiai atsiras epizodiškai, bet pakankamai greitai paplis į daugelį planetos regionų.

Pagal Nostradamą, 2017 metais iš visų šalių, įtrauktų į vienus ar kitus konfliktus ir procesus, Rusija turėtų nukentėti mažiausiai. Kai kurie iš Nostradamo pranašysčių tyrinėtojų mano, kad 2017 metais prasidės intensyvus Sibiro apgyvendinimas. Į šį regioną gali keltis gyventojai iš regionų, kurie atsidurs karų ar gamtos kataklizmų epicentruose. Tuose regionuose bus daug žuvusiųjų ir nukentėjusiųjų, o išlikę gyvi išsikraustys.

2017 metais žmonija gali pasiekti gerų rezultatų energetikos sektoriuje, o konkrečiau - saulės energijos naudojime. Gali atsirasti teigiamų pokyčių medicinoje: chirurgai pradės daug efektyviau persodinti organus, gautus klonavimo metodu. Taigi Nostradamo prognozė 2017 metams nėra vien tik neigiama. Tikėkime, kad bus daug gerų dalykų ir mūsų pozityvumas mus nukreips 2017 metus pragyventi pagal patį geriausią galimą scenarijų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://ineta.link

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2017 laikas 13:37 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė.

Skaityti daugiau

23.06.2019 laikas 19:21 Receptai – Patiekalai Studentiškas kugelis (greitkugelis)

Studentiško kugelio (greitkugelio) receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:14 Receptai – Patiekalai Grikių košė su kepintomis morkomis

Gaminame. Grikių košė su kepintomis morkomis Grikius nuplauname. Puode užviriname 2 stiklines sultinio (arba vandens) ir suberiame grikių kruopas. Puodą uždengiame dangčiu ir kaitiname ant labai mažos ugnies apie 15-20 minučių,...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau