Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Rugsėjo » 5

NSO ar naujas slaptas ginklas

NSO ar naujas slaptas ginklas. Kokie objektai dažniausiai palaikomi NSO? Tai gali būti dirbtinis Žemės palydovas, meteoritas, meteorologinis zondas, aitvaras ar oro balionas, lėktuvas ar kosminio laivo paleidimo pėdsakai.

Supervalstybių suokalbis

NSO dažnai palaikomi miražai, šiaurės pašvaistės atšvaitai, signalinės raketos ar fejerverkai, iššauti kokioje nors tuščioje vietoje, kur paprastai jie neleidžiami. Kartais NSO palaikomas kamuolinis žaibas, kuris, nors ir retai, tačiau pasitaiko gamtoje, miesto šviesų ar gaisrų atspindys, paprasčiausi dūmai, kurie įgavo disko ar rutulio formą.

Žurnalistai, norėdami sukurti sensaciją, eilinį neatpažinto skraidančio objekto pasirodymą paskelbia

naujos slapto ginklo bandymu. Žinoma, tas ginklas priklauso šaliai, kurioje NSO buvo stebimas. Nors tai ir paradoksaliai skamba, tačiau yra ir visiškai priešinga nuomonė: valstybės, kurios iš tiesų išbando naujus ypač slaptus ginklus, bet kokį jų pasirodymą visuomenei priskiria ateiviams. SSRS ir JAV, net nesitardamos tarpusavyje, sukūrė naują sąvoką

- „svečias iš kosmoso“, kuris tapo ypač populiarus tais laikais, kai buvo aktyviai kuriami masinio naikinimo ginklai ir jų gabenimo būdai. Tariant kitais žodžiais

- tarpžemyninės raketos ir strateginiai bombonešiai.

Tik „anomalus reiškinys"

Beje, kariškių tarpe NSO sąvoka praktiškai neegzistuoja. Uniformuoti žmonės, susiję su slaptais darbais ginkluotės kūrimo srityje, tai, ką mes vadiname „neatpažintu skraidančiu objektu", apibūdina kaip „anomalus aerokosminis reiškinys". Tai yra visiškai suprantamas ir paaiškinamas objektas, kuris
bandymo metu paprasčiausiai nuskriejo „ne ten“ ar skrydžio metu sukūrė netikėtą šviesų, radiolokacinį ar kitokį efektą.

Pagal šią koncepciją, daugumos šalių vyriausybės labai atidžiai seka bet kokį NSO pasirodymą galimo priešininko teritorijoje (netgi dabartinio sąjungininko teritorijoje). Ypač jeigu potencialus NSO „šeimininkas" arba kategoriškai atsisako ką nors komentuoti, arba viską suverčia „ateiviams iš kosmoso“.

Vienas iš paskutinių tokių NSO pasirodymo atvejų buvo 2015 m. gegužės 15 d. Omsko (Rusija) gyventojui netgi pavyko jį nufotografuoti. Objektas buvo sudarytas iš šešių vertikalių šviesos spindulių. Sedelnikovo kaimo, esančio netoli fotografavimo vietos, gyventojai taip pat tvirtina, kad danguje matė kažką panašaus.

O štai britų žurnalistai, nors ir nieko nematė, jau gegužės 18 d. pareiškė, kad rusai, greičiausiai, išbando naują nepilotuojamą lėktuvą ar kitą slaptą ginklą. Daugiau jokių nuomonių, taip pat oficialių, apie Omsko NSO nebuvo paskelbta.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.07.2019 laikas 12:25 Receptai – Patiekalai Lietiniai su varške
Gaminame namuose. Lietiniai su varške. Prieš tiekiant lietinius iš abiejų pusių apkepiname aliejuje. Lietiniai su varške tiekiami su grietine, grietine ir mėgstama uogiene ar sviesto ir grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

17.07.2019 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Keptas karpis
Gaminame namuose. Keptas karpis. Karpį išskrodžiame, nuvalome, nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabalėliais. Į gilesnį dubenėlį pilame pieno, beriame druskos, pipirų, išmaišome, sudedame karpio gabaliukus ir paliekame pastov...

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 16:29 Receptai – Patiekalai Trapių žagarėlių receptas
Trapių žagarėlių receptas. Pasigaminkime skanius žagarėlius. Labai paprastas, greitai pagaminamų, skanių, trapių žagarėlių receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau