Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Spalio » 5

NSO įsiveržimų kronika (I dalis)

Per pastaruosius 60 metų, kai buvo pradėtas tirti NSO fenomenas, pasaulyje susikaupė daug pranešimų, kuriuos sunku įvertinti kitaip, kaip siekį užmegzti tam tikrą kontaktą su žmonėmis. Šiame straipsnyje pateikiami pasikeitimo šviesos signalais tarp žmonių ir NSO.

1954-ųjų metų lapkričio mėnesį Angoloje trys liudininkai, važiuodami automobiliu, pamatė maždaug 50 m aukštyje artėjantį prie jų didelį šviečiantį dubens formos objektą, iš kurio į automobilį buvo nukreipti trys šviesos spinduliai. Išsigandęs vairuotojas pasuko į šalutinį kelią, tačiau NSO nusekė paskui automobilį. Tada vairuotojas nusprendė duoti signalą, uždegdamas ir užgesindamas automobilio lempas. NSO iš karto užgesino visas savo šviesas ir paliko tik vieną spindulį, kuris įsižiebdavo ir

užgesdavo tuo pačiu režimu, kaip ir automobilio lempos. Netrukus NSO pasišalino ir paliko žmones ramybėje.

1967-ųjų metų kovo mėnesį Šamokine (Pensilvanijos valstija, JAV) miškininkas Kersteteris važiavo su žmona automobiliu. Jie pastebėjo virš jų skrendantį objektą, kuriame švietė eilė šviesų. Pora sustabdė automobilį, o vyras kišeniniu žibintuvėliu pasignalizavo - tris trumpus žybsnius ir vieną ilgą. NSO sureagavo ir apatinėmis didesnėmis šviesomis šį signalą pakartojo penkis ar septynis kartus.

1967-ųjų metų liepos mėnesį Niutone (Naujojo Hampšyro valstija, JAV) du buvę radijo ryšio stoties operatoriai pastebėjo švytintį ovalo formos objektą, kurio viduryje ir galuose švietė ugnys. Vienas vyras tris kartus pamirksėjo savo elektriniu šviestuvu, objektas atsakė, tris kartus ryškiai nušvisdamas visomis savo ugnimis. Toks pasikeitimas signalais pasikartojo dar keturis kartus. Vyras pakeitė signalą, dabar jis parodė vieną ilgą ir vieną trumpą žybsnį, objektas atsakė lygiai tokiu pačiu signalu. Viskas pasikartojo, kai vyras davė signalą iš keturių žybsnių. Po to NSO nuskrido. Panašūs atvejai įvyko 1957-ais metais Ilinojaus ir Vajomingo valstijose bei 1969-ais metais kelyje iš Osos į Geteborgą (Švedija).

1970-ais metais lenkų laivo „Kopalnia Walbrzych“ komandos nariai Viduržemio jūroje tarp Valensijos ir Maljorkos salos pastebėjo, kad paskui jų laivą seka didelis objektas su vertikaliu šviesos spinduliu. Iš laivo objekto pusėn buvo pasiųsti penki šviesos ir garso signalai, objektas atsakė penkiais šoninių šviesų blykstelėjimais, lydimais penkiais keistais gaudesiais. Po to objektas išnyko.

NSO signalais keičiasi ir su lėktuvais. 1955-ųjų metų spalio mėnesį San Bernardino (Kalifornijos valstija, JAV) rajone lėktuvo pilotai du kartus mirktelėjo nusileidimo ugnimis, o šalia skridęs NSO atsakė tokiu pačiu signalu. Pilotas mirktelėjo tris kartus, NSO ir vėl pakartojo signalą. Po to objektas pasuko į šoną ir dingo.

1977-ųjų metų sausio mėnesį Kolumbijos aviakompanijos lėktuvas 6 km aukštyje susitiko su dideliu NSO, skrendančiu dideliu greičiu. Lėktuvo pilotas Fereira įjungė nusileidimo ugnis, o NSO žalias savo šviesas pakeitė raudonomis. Kai pilotas išjungė nusileidimo ugnis, NSO šviesos vėl pasidarė žalios.

1988 m. vasario 11 d. parašiuto formos NSO su trimis galingais šviesos šaltiniais tūkstančių liudininkų akyse daugiau nei 3 valandas kybojo 3000 m aukštyje virš Beiros miesto (Mozambikas). Prie objekto artėjančio keleivinio lėktuvo pilotas du kartus įjungė ir išjungė du prožektorius. Objektas, tarsi reaguodamas į signalą, staigiai pakilo aukštyn ir nuskrido pietų kryptimi.

GEPAN (Groupement d’Etude des Phenomenes Aerospatiaux nxn identifies - Neatpažintų aerokosminių fenomenų tyrimo grupė) vadovo Klodo Poero duomenimis iki 1976-ųjų metų buvo užregistruoti šeši atvejai, kai NSO atsakė į jiems siunčiamus šviesos signalus. Kartais liudininkams netgi atrodydavo, kad NSO netgi vykdo jų prašymus. Pavyzdžiui, 1977-ųjų metų rugpjūčio mėnesį Bermudų trikampio rajone Kolumbijos lėktuvas pastebėjo ore NSO. Pilotas per radiją paprašė, kad objektas pakiltų aukščiau, po to nusileistų ir priartėtų prie lėktuvo, jeigu šis pranešimas suprantamas. Pilotas labai nustebo, kai NSO tiksliai atliko visus prašomus manevrus, priskrido arčiau lėktuvo ir kurį laiką skrido šalia.

1989-ųjų metų gegužės mėnesį Ispanijos televiziją parodė laidą, kurioje dalyvavo aviakompanijos „Iberia“ pilotas Ignacijus Lorencas. Jis papasakojo apie įvykį, kuris nutiko 1988-ais metais skrydžio į

Alikantę metu. Prie lėktuvo dideliu greičiu priartėjo nežinomas šviečiantis objektas, savo forma primenantis milžinišką akį, ir sustojo 10 m atstumu nuo lėktuvo. Po to objektas lėktuvą lydėjo 5-6 minutes. Pilotas, norėdamas užmegzti ryšį su keistu objektu, ėmė mirksėti borto šviesomis, o po to kreipėsi radijo ryšiu, prašydamas, kad objektas duotų kokį nors signalą, jeigu suprato prašymą ir yra draugiškai nusiteikęs. Objektas ėmė mirksėti savo šviesomis.

Vienas įdomus įvykis nutiko 1972-ųjų metų rugpjūčio mėnesį prie Brigų gyvenvietės (Latvija). Informacija apie šį įvykį perduota į Centrinę anomalių reiškinių komisiją. Vienas iš trijų liudininkų, kurie pastebėjo skrendantį nežinomą objektą, kurio dydis buvo 3 kartus didesnis už matomą Mėnulio dydį, balsu ėmė duoti komandas: „Sustok“ , „Skrisk arčiau“ , „Sustok“, „Skrisk atgal“, „Sustok". Objektas įvykdė kiekvieną šią komandą. Liudininkų apklausa leidžia manyti, kad pasakojimas apie šį įvykį yra falsifikacija.

Ypač didelį susidomėjimą kelia atvejai, kai žmonės kažkokiu būdų iš anksto sužinodavo tikslius duomenis apie NSO pasirodymo vietą ir laiką, o po to ši informacija visiškai pasitvirtindavo. Pati garsiausia tokia istorija įvyko Fatimos kaime (Portugalija), kuris nuo sostinės Lisabonos nutolęs apie 130 km.

1917 m. gegužės 13 d. trys berniukai iš šio kaimo ganė avis ir pamatė virš žemės kybantį permatomą

Video: NSO - Įsiveržimas į Žemę

rutulį. Iš jo išėjo šviesiais rūbais apsirengusi būtybė ir vaikams pasakė, kad atskris į šią vietą 13-omis mėnesio dienomis tuo pačiu laiku ir kalbės su jais. Birželio 13, liepos 13 ir rugpjūčio 13 dienomis kartu su vaikais į šią vietą susirinkdavo tūkstančiai žmonių, norėdami pamatyti šį „stebuklą", tačiau niekas nieko nepamatė, išskyrus kažkokį baltą debesėlį. Tačiau vaikai tvirtino, kad būtybė pasirodė ir su jais kalbėjo bei pažadėjo spalio 13 dieną padaryti didelį stebuklą. Rugsėjo 13 dieną nurodytu laiku susirinko jau apie 30 tūkstančių žmonių, jų akyse nusileido šviečiantis rutulys, kuris po 10 minučių pakilo ir nuskrido. Vaikai vėl tvirtino, kad kalbėjo su keista būtybe.

Pats įdomiausias įvykis įvyko spalio 13 dieną, kai laukti stebuklo susirinko jau 70 tūkstančių žmonių. Tarp jų buvo ir reporteriai, ir aukšti dvasininkijos atstovai, netgi vyriausybės atstovai. Lijo lietus. Nurodytą valandą danguje pasirodė greitai besisukantis diskas, šviečiantis įvairiomis šviesomis. Diskas zigzago formos trajektorija nupikiravo į minią, kuri puolė ant kelių, ir skutamuoju skridimu praskrido virš jos, o nuo disko žmones pasiekusios karšto oro bangos išdžiovino jų rūbus.

Daugiau ......

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2018 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gripo
Gripas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo gripo, gripas, gripo gydymas, gripo receptai, vaistažolės gripui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

08.08.2022 laikas 15:38 Receptai – Patiekalai Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis
Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis - vasariškas patiekalas su daug baltymų ir vasariškų skonių. Tinka valgyti tiek pusryčiams, tiek pietums. Man jis skanus ir šaltas. Šio patiekalo proporcijas lengva pakeisti. Galima naudot...

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 06:21 Receptai – Patiekalai Varškės ir uogų vyniotinis, kas nori sulieknėti, ar tiesiog prižiūrintiems savo figūrą!
Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ir t.t. – įdaro...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau