Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2017 » Gegužės » 16

Numerologija: kokią energetiką traukia tavo namų adresas

Įprasta manyti, kad mūsų gyvenamosios vietos energetika priklauso nuo prieš tai čia gyvenusių žmonių arba nuo pačios vietos apskritai. Adresas mums atitenka kartu su gyvenamuoju plotu, tačiau buto ar namo numeris, kaip ir mūsų gimimo data, labai susijęs su tuo, kaip mes jausimės jame.

Pasitaiko, kad tos pačios šeimos nariai, augę tame pačiame name, jaučia diskomfortą, kai tuo tarpu kitoje aplinkoje jaučiasi gerai. Tai paaiškinama tuo, kad namo energetika neatitinka konkretaus žmogaus energetikos. Kaip suprasti, kodėl taip vyksta?

Siūlome atkreipti dėmesį į buto arba namo, kuriame gyveni ar ketini įsigyti, numerį. Jeigu būsto numerologinė reikšmė sutampa su tavo energetika, tuomet jame jausiesi puikiai, kitaip tariant, namai taps tavo tvirtove. Priešingu atveju tave gali kankinti galvos skausmai, liūdesys ir kiti įvairaus pobūdžio negalavimai.

Numerologija: kokią energetiką traukia tavo namų adresas Pradžiai išsiaiškinkime buto ar namo numerologinį skaičių, o tuomet sužinosime kas po juo slepiasi. Skaičiavimas paprastas: pavyzdžiui, buto numeris 138 = 1 + 3 + 8 = 12. 1 + 2 = 3. Skaičius „3“ – tai buto numerio 138 numerologinis skaičius.

Skaičius 1. Planeta – Saulė. Toks būstas jo šeimininkams suteikia kūrybinės energijos ir gyvenimo džiaugsmo. Jis suteikia galimybę žmogui išsiskirti iš kitų ir pritraukti aplinkinių dėmesį. Šioje aplinkoje gerai jausis menininkai, poetai, rašytojai, žurnalistai. Patalpoje turi būti kuo daugiau įvairių šviestuvų, o dominuojanti spalva – oranžinė arba raudona. Tokiuose namuose vyrauja nerūpestinga ir laisva atmosfera. Tačiau pilnavertį džiaugsmą šiame name patirs tik geranoriški žmonės, piktavališki žmonės, gyvendami jame, patirs vien nuostolius.

Skaičius 2. Planeta – Mėnulis. Intuicija ir sąmoningumas. Šis būstas labai tinka žmonėms, dirbantiems su mažais vaikais, kulinarams ir muzikantams. Pagrindinis šių namų akcentas – veidrodžiai, vyraujanti spalva – švelniai kreminė su nežymiais smaragdo žalios spalvos taškeliais. Labai svarbus šiame būste – vonios kambarys, jis turi atrodyti nepriekaištingai.

Skaičius 3. Planeta – Marsas. Valia, ryžtas, veiksmas! Šis butas skirtas ne tinginiams. Jeigu būsi pasyvi, sprendimai bus priimami už tave. Šiuose namuose nuolat teks kažką remontuoti: vandentiekį, spynas, kėdes... Šeimininkai turi būti geros formos ir nuolat judėti, priešingu atveju, energijos sąstingis sukels ligas. Interjere turi vyrauti raudona spalva. Aktyvesnės erdvės – prieškambaris ir tualetas, pasirūpink jomis.

Skaičius 4. Planeta – Merkurijus. Kontaktai. Tokiame būste teks susigyventi su sąžiningumu ir teisingumu, priešingu atveju melas sugrįš bumerangu. Šio būsto gyventojams būdingas polinkis keliauti. Būk nusiteikusi aktyviam bendravimui, beje ne tik namuose, bet ir darbe. Svarbiausi akcentai interjere: su informacija susiję objektai: pradedant televizoriumi ir telefonu, baigiant įrėmintomis fotografijomis ant sienų. Palankiausios spalvos – šviesiai mėlyna, pilka, geltona.

Skaičius 5. Planeta – Jupiteris. Čia viskas globalu: gyvenimas šiame būste gali būti susijęs su politika, mokslu, viskas čia tarnauja žmonių suvienijimui vardan kokios nors idėjos. Šiems namams labai tiktų purpurinė spalva. O geriausia namų puošmena gali tapti įvairūs daiktai iš bronzos, ypač atsivežti iš tolimųjų kraštų. Neleisk sau pykčio proveržių ir viskas bus gerai. Beje, labai svarbu nepamiršti gausios bibliotekos namuose.

Skaičius 6. Planeta – Venera. Poilsis, meilė ir komfortas. Šių namų gyventojai – arba geranoriški ir svetingi žmonės, arba užkietėję skandalistai. Namų spalvos labai šiltos: dramblio kaulo ir rusvos atspalviai. Interjere dominuoja masyvios minkštos sofos, apvalus stalas, kilimai, gėlės... Namai – tarsi sklidina taurė. Paprastai tokiuose namuose gerai jaučiasi ir gyvūnai: katės, šunys. Šiuose namuose neturi būti barnių, kaltininkas visada bus ginčo iniciatorius.

Skaičius 7. Planeta – Saturnas. Laukia dideli išbandymai. Tokio būsto gyventojai neretai susiduria su įvairaus pobūdžio spaudimu ir apribojimais. Tačiau nėra viskas jau taip blogai. Šiuose namuose palanku kaupti daiktus, įgyti kokių nors profesionalių įgūdžių. Svarbiausia – kuo dažniau analizuoti savo veiksmus, labai pravers jogos užsiėmimai. Vyraujanti spalva – tamsiai mėlyna.

Skaičius 8. Planeta – Uranas. Tai astrologų ir aiškiaregių būstas, tad jeigu į jį atsitiktinai užklys koks nors pragmatikas ir materialistas, jis pasijaus kaip atsidūręs prie suskilusios geldos. Šiuose namuose nuolat lankysis draugai. Namus pagyvink ryškiomis, linksmomis spalvomis, tarp kurių būtinai turi būti šviesiai mėlyna. Ypatingą dėmesį skirk langams, jie visada turi blizgėti. Atsargiau elkis su elektros prietaisais.

Skaičius 9. Planeta – Neptūnas. Gana slogus butas. Šioje aplinkoje labai greitai galima nugrimzti į neišsipildžiusių svajonių liūną ir įsigyti daug kenksmingų įpročių. Šis būstas yra tarsi Bermudų trikampis, nes jame nuolat dingsta daiktai, o visi veiksmai išeina už sveiko proto ribų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.06.2019 laikas 10:47 Receptai – Patiekalai Purūs kotletukai vakarienei iš cukinijos
Tokį skanėstą iš cukinijos tu vargu ar kada ragavai! Purūs kotletukai vakarienei. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Nuovirai skrandžio darbui palengvinti ( tankiažiedės rūgštynės, gyvatžolės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: tankiažiedės rūgštynės, paprastosios gyvatžolės šaknų.

Skaityti daugiau

10.12.2019 laikas 10:42 Receptai – Patiekalai Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje. Nulupame chorizo dešros odelę, supjaustome ją smulkiau ir truputį pakepiname keptuvėje ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau