Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Gamtos Paslaptys » 2016 » Birželio » 22

Nuskinto lapo fantomas

Pirmą kartą apie tai pradėta kalbėti praeito amžiaus 9-ajame dešimtmetyje, kai imta nuodugniai tyrinėti dirbtiniuose aukštos įtampos ir dažnio elektros laukuose bei silpno spinduliavimo laukuose padėtus daiktus. Pasirodo, aukštos įtampos lauku apšvietus šviežiai nuskintą augalo lapą, nuo kurio nuplėštas koks nors gabalėlis, netrukus susidarydavo neiškraipytas viso lapo vaizdas, tik ši „fantominė" dalis spindėdavo blyškiau ir primindavo botaninį vaiduoklį. Be to, aukštos įtampos lauke padėjus nuplėštą lapo gabalėlį, pasirodydavo viso lapo vaizdas, kuris nušvisdavo tuo intensyviau, kuo didesnis būdavo lapo gabalėlis.

Šis fenomenas buvo patvirtintas eksperimentais daugybėje laboratorijų. Itin stiprus fantomo efektas buvo matomas, kai JAV Jeilio universiteto mokslininkas Haroldas Burras aukštos įtampos lauke padėjo vėdryno Nuskinto lapo fantomas sėklą ir apšvietęs pamatė tikslų išsiskleidusio žiedo vaizdą. Žiedo realiai dar visai nebuvo, bet jau egzistavo jo matrica - fantominė forma, kurią teliko užpildyti medžiaginiais atomais ir molekulėmis.

Taip susidaręs fantomas mokslininkams leido manyti, kad energijos spinduliuotė aplink lapą ir sėklą sudaro jo banginę hologramą, kuri, veikdama kaip galios laukas, organizuoja materiją. „Lauko genomo“ atradimas žada protui nesuvokiamas paleontologijos, geologijos, archeologijos ir net kriminalistikos perspektyvas, nes taip būtų galima vien iš nedidelės kokio daikto ar kūno dalies, padėjus aukštos įtampos lauke, atkurti visą fantominį vaizdą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 21:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Šlapimo pūslės akmenligės gydymui
Šlapimo pūslės akmenligė liaudies medicinoje, Šlapimo pūslės akmenligė, receptai nuo šlapimo pūslės akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 21:21 Receptai – Patiekalai Medaus tortas „Paryžiaus kokteilis‟

Įstabiai gardus skanėstas, tortas, gaminamas iš plikytos tešlos ir kremo, pasižymi nuostabiu aromatu ir unikaliu skoniu – jis tiesiog burnoje tirpsta.

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 18:59 Receptai – Patiekalai Bulvių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Didelė bulvė, Pienas

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau