Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 9

Pabandykite išsivalyti organizmą «linų sėmenimis»

Perdirbti ir rafinuoti maisto produktai didina rūgštingumą mūsų kūne, ir tai kenkia mūsų sveikatai, todėl, kad mūsų organai pradeda veikti blogai. Atliekų kaupimas organizme gali sukelti rimtų sveikatos problemų.

Jei norite išvengti toksinų kaupimą organizme, jums reiks valgyti maistą, kuriame gausu ląstelienos. Jei atliekos susikaupia organizme - tai priveda prie rimtų organizmo problemų, kokios kaip žarnyno infekcijos ir uždegimai.

Išbandykite šį organizmo valomąją "linų sėmenų" metodą per 3 savaites ir atsikratykite toksinus iš savo kūno! Tai puikus detoksikacijos metodas!

Produktai turtinga ląsteliena.

Pabandykite išsivalyti organizmą «linų sėmenimis» Jūs galite gauti ląstelienos iš riešutų, grūdų ir ankštinių kultūrų. Tačiau linų sėmenys - geriausias ląstelienos šaltinis. Linų sėklos turtingos tirpiomis ir netirpiomis ląstelienomis.

Šios dviejų tipo ląstelienos padeda mūsų virškinimo sistemai.

Tirpi ląsteliena padeda virškinimui dėl vandens "absorbcijos", kur medžiagas paverčia panašias į gelį, tai padeda sulėtinti virškinimo procesą tiek, kad kūnas gali įsisavinti maistines medžiagas iš maisto, kurį jūs valgote, kurios galiausiai sumažina tuštinimosi kiekį. Ši ląstelienos dalis tirpsta vandenyje. Ji suriša žarnų spindyje esančias tulžies bei riebalines rūgštis ir cholesterolį, kurie nebegali būti įsiurbti atgal per žarnų sieneles ir taip juos pašalina iš organizmo. Manoma jog būtent gleivinančios medžiagos geriausiai padeda reguliuoti per žarnas atgal įsiurbiamo cukraus kiekį.

Netirpios ląstelienos, atvirkščiai padidina, tuo būdu jis yra tankesnis ir sunkesnis. Viskas praeina per virškinimo traktą, sumažina pavojų užteršti organizmą. Tai tos augalo dalys, kurių organizmas nebegali suskaidyti. Ji kitaip vadinama celiulioze. Ši ląsteliena veikia mechaniškai slinkdama žarnų sienelėmis. Ji ir yra ta stebuklingoji valanti šluota, valanti mus iš vidaus. Mūsų kūnas taip pat nesugeba jų suvirškinti, bet būdami sudėtine patiekalų dalimi, jie padeda suformuoti išmatas ir užtikrina virškinimo pagreitėjimą.

Detoksikacija linų sėklomis.

Metodas 1:
Sumaišykite 1 šaukštą maltų linų su 1/4 puodeliu šilto vandens ir išgerkite prieš pusryčius ir prieš miegą.

Metodas 2:
Sumaišykite 1 šaukštą maltų linų su 1/4 puodeliu jogurto. Galite vartoti vakare, vietoj pusryčių ryte, kaip pusryčius.

Šie du metodai suteiks jūsų organizmui pakankamai ląstelienos, siekiant pagerinti virškinimo sistemą ir išvalyti nuo kenksmingų toksinų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
Turiu parengęs metodą,kaip linų semenų masė inegruota su žolelėmis daro tikrus stebuklus ,po švytinimų,žarnyno recesijų ,tulžies pašalinimo ir daugeliui kitų atvėjų ,jau nekalbant apie detoksikaciją ...
Šaunu ,kad nepamirštamas šis augalėlis ..
Auginkim ir būkim sveiki!
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.06.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti avienos šonkauliukai
Gaminame. Avienos šonkauliukai. Skardą išklojame folija, dedame šonkauliukus ir kepame apie 20-30 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanumėlis... Skanaus!

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 20:53 Receptai – Patiekalai Keistos formos pyragas be kepimo nustebins kiekvieną!
Tai yra paprasčiausias ir greičiausias pyragas be kepimo, kurį visada galite gaminti su savo šeimos nariais. Keistos formos pyragas nustebins kiekvieną!

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 12:55 Receptai – Patiekalai Purus pyragas per penkias minutes

Kepiniai su kefyru – daugelio šeimininkių, mokančių gaminti ne tik skaniai, bet ir greitai, mėgiamas ingredientas. Iš kefyro stiklinės galima iškepti visą dubenį keksiukų arba didelį purų pyragą…

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau