Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2016 » Vasario » 26

Pagaliau atskleista vaiduokliško „Google Maps“ vaizdo paslaptis

Vaiduokliško „Google Maps“ vaizdo, kuriame matyti viename JAV ežere nuskendęs keleivinis lėktuvas, paslaptis buvo įminta.

Nuotrauka, kurioje matyti Harieto ežere Mineapolyje nuskendęs lėktuvas, pasirodė palydoviniame „Google“ žemėlapyje ir sukėlė pareigūnų sąmyšį, rašo independent.co.uk.

Pareigūnai neturėjo jokių duomenų apie šiame rajone įvykusią lėktuvo katastrofą ir nežinojo, kad ežero dugne gali gulėti tokios nuolaužos. Tačiau šiai nuotraukai dar nespėjus sukelti sąmokslo teorijų bangos, viena „Google Maps“ atstovė spaudai pareiškė, kad šį paslaptis turi paprastą paaiškinimą.

Paslaptingas lėktuvas JAV ežere Turint galvoje, kaip daromos palydovinės „Google“ nuotraukos, labiausiai tikėtina, kad ežeras buvo fotografuojamas kaip tik tuo metu, kai virš jo skrido lėktuvas – taip abu objektai tiesiog susiliejo.

„Google Maps“ atstovė spaudai Susan Cadrecha „The Minneapolis Star – Tribune“ sakė: „Kiekviena palydovinė nuotrauka, kurią matote žemėlapyje, iš tikrųjų yra kelių nuotraukų derinys. Tokie grietai judantys objektai kaip lėktuvai dažnai pasirodo vienoje iš daugelio nuotraukų, kurias mes naudojame konkrečiai vietovei“.

Harieto ežeras tyvuliuoja maždaug už 8 km nuo Mineapolio Sent Polio oro uosto, iš kurio kasmet pakyla ir nusileidžia daugiau kaip 400 tūkst. lėktuvų. Ežeras patenka po oro uosto skrydžių taku, todėl „Google“ teorija tampa dar įtikinamesnė.

Lėktuvus paslaptingose vietovėse galima išvysti ir kitose palydovinėse „Google“ nuotraukose. Svetainė „Untapped Cities“ keleivinį lėktuvą yra pastebėjusi vietoje žaidimų aikštelės Niujorko kieme tarp daugiabučių, o kitoje nuotraukoje lėktuvas matyti Atlanto vandenyne netoli Long Bičo, rašė „Gawker“.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.08.2018 laikas 07:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai strazdanų gydymui
Strazdanos liaudies medicinoje, Strazdanos, receptai nuo strazdanų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 10:17 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai inkstų akmenligės gydymui

Inkstų akmenligė liaudies medicinoje, inkstų akmenligė, inkstų akmenligės gydymas, Inkstų akmenligės receptai, Inkstų akmenligės vaistažolės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė ...

Skaityti daugiau

18.07.2019 laikas 15:17 Receptai – Patiekalai Keptos voveraitės

Gaminame namuose. Keptos voveraitės

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau