Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astralinis Pasaulis » 2016 » Spalio » 24

Paranormalios istorijos: prisikėlimai iš numirusių

Kaip reaguotumėte, grįžę namo ir radę virtuvėje pietus gaminančią senelę, kuri neseniai mirė?

Toks Stepheno Kingo plunksnos vertas scenarijus nutiko vienai šeimai Kinijoje – 95 m. Li Siufeng po šešių dienų išlipo iš neužkalto karsto.

Senutę buvo radę „negyvą“ miegamajame, rašo oddee.com. L. Siufneg mirtinai susižeidė galvą, artimieji ėmė ruoštis laidotuvėms. Neužkaltas karstas stovėjo namuose, taigi moteris atgavo sąmonę ir išlipo iš jo.

Likus dienai iki laidotuvių susirinkę draugai ir artimieji rado karstą tuščią. Imta ieškot kūno. Kaimo gyventojai neteko žado, radę L. Siufeng verdančią pietus savo namų virtuvėje. Sako, kad kaimo gyventojams ji pasakojo: „Ilgai miegojau. Kai atsibudau, pasijutau labai išalkusi ir norėjau pasigaminti valgio.“

Paranormalios istorijos: prisikėlimai iš numirusių

Prostitutė, kuri mirė išdykaudama su klientu, o gulėdama karste atsigavo

 Zimbabvėje prostitutė viešbutyje išdykaudama su klientu neteko sąmonės. Išsigandęs klientas pamanė, kad ji mirė ir paskambino policijai.

Policija nusiuntė medikus apžiūrėti kūno. Kai prostitutės kūną guldė į metalinį karstą, ji staiga atgavo sąmonę ir ėmė šaukti. Vietos žiniasklaida rašė, kad moteris pašoko iš karsto šaukdama: „Norite mane nužudyti.“

Persigandę viešbučio darbuotojai ir svečiai išsilakstė. Šaltinis pasakojo: „Viskas vyko tarsi kine. Žmonės bėgo į skirtingas puses. Incidentas buvo baisus, juk visi manėme, kad ji mirusi, juk (kūnas) buvo atšalęs. Būna stebuklų.“ Sukrėstą prostitutę MaNdlo kita prostitutė parlydėjo namo.

Senelė, kuri tris dienas išgulėjusi morge atgavo sąmonę

61 m. rusę gydytojai du kartus paskelbė mirusia, bet abu kartus ji grįžo į gyvenimą, vieną kartą jai per plauką neatliko skrodimo. Liudmila Steblickaja tris dienas pragulėjo šaltame morge, o jos artimieji gedėjo senelės. Ši moteris du kartus mirtinai išgąsdino gydytojus, draugus ir artimuosius.

Prastai pasijutusią L. Steblickają išvežė į Tomsko regiono klinikinę ligoninę. Penktadienį jos 29 m. duktė Anastasia paskambino į ligoninę paklausti, kaip jaučiasi motina, gydytojai pranešė, kad jos motina mirė. Susikrimtusi Anastasia ėmė ruoštis motinos laidotuvėms, pranešė liūdną žinią draugams ir artimiesiems. Ji nupirko karstą, gėlių, ėmė rūpintis laidojimo vieta. Ji nuvyko į ligoninę paimti motinos kūno. Gydytojai liepė palaukti, kol bus atliktas skrodimas.

Anastasija pasakojo, kad greitai atėjo išsigandęs gydytojas ir pasakė, kad jos motina guli palatoje gyva ir sveika. Moteris nieko neatsiminė, išskyrus tai, kad penktadienį gulėjo ligoninėje, o atsigavo morge (pirmadienį), visa pašiurpusi iš šalčio. Moteris džiaugėsi, kad yra gyva ir kad susitiks su artimaisiais. Na o prieš pora metų L. Steblickają, kurios nesveika širdis, ligoninėje gydytojai paskelbė mirusia, bet po kelių valandų ji atsigavo.

Vyras, kuris atgavo sąmonę ir ėmė šauktis pagalbos morge

Pietų Afrikoje vienas vyriškis atsigavo lediniame morgo šaldytuve, praėjus parai po to, kai gydytojai pranešė artimiesiems apie jo mirtį. Vyriškis tariamai mirė nuo astmos priepuolio. Artimieji paskambino į morgą, atvykęs darbuotojas išsivežė kūną.

Morgo darbuotojai, praėjus beveik parai, išgirdo pagalbos šauksmus iš morgo. Jie pagalvojo, kad tai vaiduoklis. Morgo savininkas Ayanda Maqolo pasakojo: „Negalėjau patikėti. Aš irgi išsigandau, tačiau negalėjau darbuotojams parodyti, kad bijau, taigi iškviečiau policiją.“

Policijai atvykus, visi įėjo į morgą ir ten iškėlė iš šaldytuvo perbalusį vyriškį. Jį išvežė į ligoninę patikrinti sveikatos, ten medikai diagnozavo, kad būklė stabili ir išleido jį namo. Po šio incidento Sveikatos departamento atstovas spaudai paragino žmones sulaukti medikų patvirtinimo, kad žmogus tikrai miręs. Artimieji jau ruošdamiesi laidotuvėms sužinojo, kad giminaitis parkeliauja iš morgo namo.

Kūdikis, kurį mama rado morge verkiantį, praėjus 12-ai valandų po to, kai gydytojai paskelbė jį mirusiu

Luz Milagros Veron istorija išties nepaprasta. Gydytojai pasakė, kad trimis mėnesiais per anksti gimusi mergaitė nerodo jokių gyvybių ženklų ir išsiuntė ją į morgą.

Mergaitė liko gyva vien todėl, kad tėvai primygtinai norėjo pamatyti jos kūnelį ir atsisveikinti. Po 12-os valandų morgo šaldytuve mergaitė sujudėjo ir pravirko. Ji buvo šalta kaip ledas, bet toli gražu ne mirusi. Mergaitė ėmė augti ir stiprėti. Tėvai buvo sugalvoję kitą vardą, bet po tokio nutikimo pavadino ją Luz Milagros (liet. „šviesa“ ir „stebuklas“).

Moteris, kuri ėmė vėl kvėpuoti, kai duktė atėjo į morgą su ja atsisveikinti

Šią 60 m. moterį gydytojai jau buvo paskelbę mirusia nuo plaučių infekcijos, uždarę į plastiko krepšį ir paguldę į morgo šaldytuvą. Atsisveikinti atėjusi duktė rado motiną kvėpuojančią. Incidentas įvyko Brazilijoje, Estadual Adao Pereira Nunes ligoninės morge. Duktė Rosangela Celestrino norėjo paskutinį kartą apkabinti motiną, o apkabinusi pajuto, kad ji kvėpuoja. Ji ėmė šaukti, kad motina gyva, bet gydytojai iš pradžių pagalvojo, kad ji juokauja. Vėliau apžiūrėję moterį medikai visgi konstatavo, kad ji gyva. Moterį nedelsiant perkėlė iš morgo į intensyviosios terapijos skyrių.

Brazilas berniukas, kuris savo paties laidotuvėse atsisėdo karste, paprašė vandens, o paskui vėl neberodė gyvybės ženklų

Brazilijoje dvejų metų berniukas atsisėdo karste, paprašė vandens, o paskui vėl mirė. Kelvinas Santosas mirė ligoninėje nuo plaučių uždegimo. 7.40 val. medikai konstatavo berniuko mirtį, jo kūną atidavė artimiesiems plastikiniame krepšyje. Sielvarto sugniuždyti tėvai parsivežė vaiką namo. Visą naktį artimieji sėdėjo prie atviro karsto. Likus valandai iki laidojimo, berniukas atsisėdo karste ir pasakė: „Tėti, ar galiu atsigerti vandens?“

Berniuko tėvas Antonio Santosas pasakojo: „Visi ėmė šaukti, negalėjome patikėti savo akimis. Pamanėme, kad įvyko stebuklas. Tačiau Kelvinas vėl gulėjo, kaip gulėjęs. Negalėjome jo atgaivinti. Jis vėl buvo negyvas.“ Berniuko tėvas skubiai nuvežė sūnaus kūną į ligoninę, gydytojai dar kartą jį apžiūrėjo ir pasakė, kad berniukas tikrai negyvas. Artimieji nusprendė valandą atidėti laidotuves, tikėdamiesi, kad berniukas vėl atsigaus. Deja, jis nebeatsigavo ir buvo palaidotas tą dieną vietos kapinėse.

Moteris, kuri mirė nuo širdies smūgio, nes atgavo sąmonę savo pačios laidotuvėse

Medikai klaidingai diagnozavo mirtį 49 m. Kazanės gyventojai Fagiliu Muchamecianov. Moteris atgavo sąmonę karste, apsupta gedinčių artimųjų. Ji ėmė šaukti, suvokusi, kad jos vos nepalaidojo gyvos. Moterį skubiai išvežė į ligoninę, deja, šį kartą moteris iš tiesų mirė.

Mirusia ir sustingusia paskelbta moteris, kuri vėliau atgavo sąmonę

Gydytojai šį Val Thomas atvejį vadina stebuklu ir negali paaiškinti, kaip moteris liko gyva. V. Thomas iš JAV, Vakarų Virdžinijos valstijos patyrė du širdies priepuolius, smegenys nerodė gyvybės ženklų 17 val., širdis sustojo, nebuvo pulso. Kvėpavimą palaikė tik aparatas, medikai diagnozavo lavono sustingimą. Moterį išvežė į ligoninę, ten specialiu aparatu jai sukėlė hipotermiją. Pacientas laikomas pažeminta kūno temperatūra parą, paskui kūno temperatūra didinama. Po šios procedūros moters širdis vėl sustojo.

„Neurologinių funkcijų nebuvo“, – sakė gydytojas Kevinas Egglestonas. Artimieji atsisveikino su V. Thomas, gydytojai išjungė visus aparatus. Tiesa, kvėpavimą palaikantį aparatą dar paliko. Po 10 min. moteris atgavo sąmonę ir ėmė kalbėti. V. Thomas ir jos artimieji šventai tiki, kad Dievas padarė stebuklą. Moterį nuvežė į Klivlando kliniką, ten medikai patikrino jos sveikatą ir patvirtino, kad nėra jokių komplikacijų ir kad moteris gyvens.

Vyras, kuris atgavo sąmonę karste, savo paties laidotuvėse

Susirinkę į šermenis žmonės mirtinai išsigando, kai karste gulintis vyras ėmė judėti. 34 m. Brightonas Dama Zanthe „mirė“ po ilgos ir sunkios ligos namuose Zimbabvėje. Susirinkusieji į šermenis pagerbti velionio pamatė, kad jis juda, ir paklaikę iš siaubo išsilakstė – jie pamanė, kad vyriškis prisikėlė iš mirusiųjų ir dabar jiems vaidenasi. Kai galiausiai suprato, kad vyras gyvas, jį išvežė į ligoninę. Po dviejų ligoninėje pralestų dienų vyriškį išleido namo.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://delfi.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.09.2019 laikas 14:05 Receptai – Patiekalai Skaniausi pyragėliai per 20 minučių
Skanūs pyragėliai su įdaru. Labai sunku nuo jų atsitraukti. Dingsta akimirksniu! Norėdami sužinoti daugiau apie paruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą:

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:24 Receptai – Patiekalai Saldžios duonos riekelės su cukrumi ir cinamonu
Gaminame. Saldžios duonos riekelės su cukrumi ir cinamonu. Iškeptas riekeles dedame į lėkštę. Jas galima patiekti su šviežiomis uogomis, bananais, arba apšlakstytas medumi ar tirpintu šokoladu. Labai paprasta ir skanu!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau