Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Šeimininkai » Pasaulio Šeimininkai

Pasaulio Šeimininkai:


08.06.2020, 19:03
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (1006)
Šiandien JAV vykstančiais neramumais akivaizdžiai yra sunerimusios viso šalys, ypač politikai iš trečiųjų šalių, kurie nežino, kas laimės ir kam iš anksto rodyti pagarbą. Akivaizdu, tą patį galima pasakyti ir apie JAV nomenklatūrą, nes ne visi tarp skirtingų departamentų viršininkų turi 33-ajį laipsnį, o jei ir turi 33 laipsnis – tai jie patys sau suteikė.
Sužinok daugiau ...
27.05.2020, 18:32
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (1209)

JK vyriausybė ruošiasi išleisti naują „skaitmeninį sveikatos pasą“, kad galėtų stebėti beveik kiekvieno piliečio gyvenimo aspektą. Ir viskas daroma tik visuomenės labui ir sveikatos priežiūros sistemai tobulinti.

Sužinok daugiau ...
28.03.2020, 11:59
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (2325)

Buvęs Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Gordonas Braunas (Gordon Brown) paragino pasaulio lyderius sukurti laikiną globalios vyriausybės formą, kad būtų įveikta dviguba medicininė ir ekonominė krizė, kurią sukėlė COVID-19 pandemija.

Sužinok daugiau ...
28.11.2019, 19:47
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (1237)
Rozenkreicerių ordino įkūrėjas Christianas Rozenkreiceris gyveno XIV-XVa. Vokietijoje. Pats ordinas atsirado pusantro šimtmečio vėliau, o paskui sunyko. Naujos šio ordino „reinkarnacijos“ atsirasdavo ir vėliau, net ir XX amžiuje. Naujieji įkūrėjai turėdavo nemenką komercinę gyslelę, o kartais būdavo kone tikrai verslininkai. Pavyzdžiui, Harvis Spenseris Levis (1883-1939) ir jo senovinis mistinis Rožės ir kryžiaus ordinas, sutrumpintai AMORC.
Sužinok daugiau ...
21.07.2019, 06:23
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (1484)

Iš tiesų, dauguma tokių „burelių pagal pomėgį“ yra visiškai nekenksmingi, priešingai nei juos bandoma pavaizduoti. Nors yra ir tokių organizacijų, kurios realiai paveikė pasaulio istoriją. Šiame straipsnyje pateikiame 10-ies pačių garsiausių ir galingiausių slaptų organizacijų istoriją, kad išsiaiškintumėme, kada ir kokiu tikslu jos atsirado ir ar egzistuoja dabartiniu metu.

Sužinok daugiau ...
05.01.2019, 13:17
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (2460)

Įdėmiai įsižiūrėjus į Europos dvasinio gyvenimo ypatumus, galima padaryti nemažai nepaprastų atradimų, pastebėti įdomius dėsningumus arba nustatyti ryšį tarp tolimų, iš pirmo žvilgsnio, įvykių ar asmenybių. Pavyzdžiui, kas gali būti bendro tarp šių žmonių: Nobelio premijos laureatas poetas Viljamas Batleris Jeitsas, rašytojas Bremas Stokeris, Arturas Konan Doilis, okultistas ir alpinistas Alisteris Kroulis, aktorė Florensė Far? yra. Visi išvardinti asmenys buvo Hermetizmo ordino „Auksinė aušra“ nariais.

Sužinok daugiau ...
30.11.2018, 10:33
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3256)

Daugybė pasaulio lyderių įsitikinę, kad staigus gyventojų skaičiaus augimas pasidarė panašus į virusą ar epidemiją, su kuria reikia kovoti. Išties sunku nepastebėti kaip maniakiškai apsėsti pasaulio elito nariai gimstamumo apribojimu.

Sužinok daugiau ...
28.10.2018, 18:34
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (2607)

Dar senais laikais žmonės ėmė burtis į slaptas sąjungas, norėdami kolektyvinėmis pastangomis sužinoti tam tikras tiesas ir taip įgyti kitiems nežinomą galią. Ėjo šimtmečiai, o žinių ir valdžios trokštantieji kūrė vis naujas slaptas bendrijas, nes suprato: kas valdo informaciją - tas valdo pasaulį.

Sužinok daugiau ...
30.08.2018, 14:30
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (1341)
Warrenas Buffettas yra vienas turtingiausių pasaulio žmonių, sėkmingiausias senosios kartos investuotojas ir gero žmogaus pavyzdys. Jo kuklumas, darbštumas ir visą gyvenimą propaguojamas verslumas yra geri pavyzdžiai jaunimui, bet yra šis tas, ko kopijuoti negalima. Buffetto mityba yra vienas iš tokių dalykų.
Sužinok daugiau ...
15.02.2018, 06:00
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (2281)
Viešai nereklamuojamame neviešų pasaulio ekonomikos ir politikos verteivų rangų „reitinge“ Baruchai užima gerokai aukštesnę vietą už Rokfelerius ar Rotšildus bei kitus panašaus lygio veikėjus. Baruchas buvo pirmasis, kas glaudžiame kapitalo ir valdžios sąveikavime įžvelgė būdą, kurio dėka galima sukoncentruoti savo rankose pasaulyje vykstančių procesų valdymo svertus. Bernardas Manasas Baruchas, Trilijonierius
Sužinok daugiau ...
18.12.2017, 19:36
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3176)
Tačiau niekas net neabejoja tokių slaptųjų draugijų įtaka pasaulio istorijai: masonai, rozenkreiceriai, „Iliuminatai“, „Kukluksklanas“, „Auksinė aušra“, „Tulės draugija“, „Ananerbė“ (vok. „Ahnenerbe“ - „Protėvių palikimas“) ir kitos draugijos neliko nuošalyje nuo pasaulyje vykstančių įvykių.
Sužinok daugiau ...
09.12.2017, 19:37
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3964)

Kaip atsitiko, kad pasaulyje farmacijos firmų esama lyg ir daugybė, o visų jų šeimininkas – vienas ir tas pats? Kaip atsitiko, kad mūsų gydymas atsidūrė firmų, kurios pelnosi iš žmonių nuodijimo ir žudymo, rankose? Kaip atsitiko, kad medicina pasirinko kelią, kurį jai nurodė žmogus, kaltinamas daugpatyste, prievartavimu, sukčiavimu ir šarlatanyste? Kaip atsitiko, kad mūsų vyriausybės naudoja terorą ir bauginimą, prievartauja savo piliečius, kad užtikrintų pelnus cheminei ir farmacijos Rokfelerių šeimynėlės mafijai?

Sužinok daugiau ...
11.07.2017, 19:38
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (5805)
Susidomėjimas Rotšildų klanu eilinį kartą per 200 metų paaštrėjo ryšium su Prancūzijos prezidento rinkimais, po to kai niekam nežinomas Emanuelis Makronas tapo prezidentu. Veržlus Makrono šuolis į politikos Olimpą siejamas su faktu, kad prieš penkis metus šitas jaunuolis įžengė į valdžios koridorius tiesiai iš Rotšildams priklausančio Paryžiaus banko. Daroma išvada, kad „karalių bankininkai ir bankininkų karaliai“ Rotšildai, kaip ir XIX-XX šimtmečiais, toliau valdo Prancūziją.
Sužinok daugiau ...
23.06.2017, 11:40
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (7260)

Su „auksinio milijardo“ schema, kokia ji buvo prieš 30 metų, jau baigta dėl baltosios rasės degradacijos. Taip mano istorikas ir socialinis filosofas Andrejus Fursovas. Mums duotame interviu jis papasakojo, ar turi įpėdinių neseniai miręs Rokfelerių klano patriarchas, už ką žiauriai baudžia jau trečią Kenedžių šeimos kartą ir dėl ko įtakingas žydų klanas investuoja į Hitlerio laikais populiarias eugeniką bei rasologiją.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 3 4 5 »