Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistinės Būtybės » 2016 » Rugsėjo » 22

Paskelbta nauja Lochneso pabaisos nuotrauka

Vis dar bandoma moksliškai paaiškinti, ką žmonės galėjo palaikyti Lochneso pabaisa. Ruoniai, rąstai, banginiai ir daug kitų paaiškinimų buvo pasiūlyti siekiant išaiškinti šią paslaptį. Gali būti, kad visi jie iš dalies teisingi.

Tačiau paskutinis pastebėjimas, kuris buvo matomas didžiojoje dalyje naujienų kanalų, gali padėti galutinai įminti pabaisos paslaptį, kurį kaitina vaizduotę jau nuo 1934 m., kai paplito garsioji pabaisos nuotrauka.

Nauja nuotrauka buvo padaryta viskio sandėlio darbuotojo Iano Bremnerio, kuris keliavo ežero apylinkėse Škotijoje.

Garsioji Lochneso pabaisos nuotrauka ©boingboing.net

Garsioji Lochneso pabaisos nuotrauka

Kai kurie žmonė tiki, kad ši nuotrauka rodo gyvatės pavidalo monstrą, o kiti duoda kirsti galvas, kad čia – trys banginiai.

Visai neseniai dėl naujojo Škotijos mito atsiradimo pradėti kaltinti ruoniai bei ūdros. O, pavyzdžiui, žurnale „New Scientist“ 1982 m. išspausdinta straipsnių serija, kurioje tvirtinta, kad garsioje ežerą vaizduojančioje nuotraukoje užfiksuoti paprastosios pušies rąstai, kylantys ir plūduriuojantys ant vandens paviršiaus.

Nauja nuotrauka prie Lochneso ežero ©twitter.com

Nauja nuotrauka prie Lochneso ežero

Nepaisant to, naujų įrodymų pateikęs I. Bremneris nėra galutinai tikras: „Tikiu, kad tai gali būti banginiai, tačiau nesu tuo 100 proc. užtikrintas. Kuo daugiau apie tai galvoju, tuo įtikinamiau atrodo, kad užfiksavau pabaisą. Tai išties gali būti Nesė.“

Tačiau jis atskleidė dar vieną paslaptį: „Jei ten žvejojate, suprasite tą jausmą: tai yra vieta, kur, sėdint ir stebint, pradeda dilgčioti kūną ir kur tampa nebeaišku, ką čia pamatėte. Pradedate matyti net ir tai, ko nėra.“

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.12.2017 laikas 15:51 Receptai – Patiekalai Receptai lieknėjantiems (pupalaiškio, gencijono)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: trapiojo pupalaiškio, melsvojo gencijono, jonažolės žiedų ir lapų, paprastosios kraujažolės žiedų ir lapų, gysločio lapų, apynio spurgų.

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 20:53 Receptai – Patiekalai Keistos formos pyragas be kepimo nustebins kiekvieną!
Tai yra paprasčiausias ir greičiausias pyragas be kepimo, kurį visada galite gaminti su savo šeimos nariais. Keistos formos pyragas nustebins kiekvieną!

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 13:38 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai plaukų gydymui
Sausų plaukų priežiūra liaudies medicinoje, Sausų plaukų priežiūra, receptai plaukų gydymui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
17.04.2024 laikas 14:51 Kaip elgiatės per pirmąjį pasimatymą pagal savo Zodiako ženklą
Avinai garsėja spontaniškumu, linksmumu ir aistra. Gyvenime visuomet stengiatės kuo geriau pasirodyti, ne kitaip yra ir pasimatymų scenoje. Pirmiausia, tikėtina, kad būtent tu prisiėmei atsakomybę ir suplanavai pasimatymą. Ir galima daryti prielaidą,...

Skaityti daugiau

17.04.2024 laikas 14:46 Kur veda svajonės apie idealų vyrą?
Moterys labiau linkusios kurti lūkesčius ir fantazijas šeiminio gyvenimo tema, vyrai šiuo klausimu būna pragmatiškesni, nors pasitaiko visokių variantų.

Skaityti daugiau

17.04.2024 laikas 14:42 Kaip sužinoti, ar jūsų geriausias draugas yra toksiškas: 9 tikslūs požymiai
Vienas iš pagrindinių draugystės ramsčių – būti šalia vienas kito, kai to reikia. Tokia draugystė dažnai būna paslėpta po bendro juoko, ilgų pokalbių ir iš pažiūros malonių gestų sluoksniu. Tačiau neleiskite savęs apgauti....

Skaityti daugiau