Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Kelionės Laiku » 2015 » Lapkričio » 14

Penkios nuotraukos įrodančios keliones laiku

Egzistuoja įvairių istorijų, kuriuose bandoma įtikinti skaitytojus ir klausytojus, kad egzistuoja kelionės laiku. Egzistuoja jau laiko mašinos, sukurtos pasaulio šeimininkų. Štai penkios labiausiai žinomos iš jų nuotraukos. Sąmokslo teorijos šalininkai mano, tai ne kas kitas, kaip veikiančios laiko mašinos, sukurtos IlIuminati. Kurių technologijos, jau tuo metu buvo kuriamos ir  žinomos, kaip telefonai, fotoaparatai ir laikrodžiai. O nuotraukose užfiksuoti žmonės iš ateities, ne kas kita, kaip nenuslėptas įvykis, IlIuminati parodymas, kad mes esame, ar laiko mašinos ir žmonių "brokas". Belieka, spręsti jums.

Šveicariško laikrodžio paslaptis

2008 m. archeologai atrado 400 metų senumo kinų dinastijos Min kapą. Joje buvo rastas žiedas su rodyklėmis (rodyklės rodė 10 val. 06 min.). Įdomiausia tai, kad kitoje pusėje, anglų kalba parašytas žodis Šveicarija (Swiss). Swiss Made - pagaminta Šveicarijoje, gan modernus tuo metu prekinis ženklas.

Kinijos archeologai labai nustebo viename 400 metų senumo kape aptikę mažytį šveicarišką laikrodį.

"Kai mes nuėmėme žemės sluoksnį nuo karsto, vienas nukritęs uolienos gabalėlis į žemę atsitrenkė su metaliniu skambesiu, - sakė archeologas Jiangas Yanyu. - Kai mes jį pakėlėme, iš pradžių pamanėme, jog tai žiedas. Tačiau po truputį nuimdami žemę su nuostaba pamatėme, jog tai laikrodis."

Vietos ekspertai dabar nedrįsta pateikti savo išvadų. Anot jų, negali būti, kad Mingų dinastijos kapas jau buvo tyrinėtas. Galutinę išvadą apie tai, kaip laikrodis galėjo atsidurti 400 metų senumo kape, ekspertai nenustatė.

Mobilus telefonas iš Čarlio Čaplino filmo

Įdėmiai žiūrint Čarlio Čeplino filmą "Cirkas", galima pastebėti moterį, kuri patenka į kadrą laikydama mažą įrenginį prie ausies. Apie tai, kad moteris kalba mobiliuoju telefonu, byloja ir jos povyza, gestai – kūno kalba. Būtent taip šiais laikais atrodo gatvėje mobiliuoju telefonu bendraujantys žmonės. Atrodo, lyg tai būtų mobilusis telefonas, bet filmas buvo sukurtas 1928 metais. Galbūt, moteris laikė rankose visai kitą įrenginį, tarkim, klausos aparatą. Bet, kodėl moteris tuo metu eidama juokėsi ir kalbėjo, jai šalia nieko nebuvo?

Galbūt toji moteris yra iš ateities atkakusi keliautoja laiku? Gal – ne savo laikų genijus, slapta testavęs pažangiąsias ateities technologijas ir netyčia atsidūręs netinkamoje vietoje?

Nešiojami telefono aparatai, atsirado tik devintame praėjusio amžiaus dešimtmetyje. Tačiau net ir tada jie buvo per dideli, kad tilptų delne ir delnu tokį aparatą būtų galima pridengti.

Hipster laiko keliautojas

Nuotrauka padaryta 1941 metais. Įamžinta naujo tilto atidarymo ceremonija Kanadoje. Šioje nuotraukoje taip pat, buvo pastebėtas keliautojas laiku. Tarp esamų susirinkusių į tilto atidarymo ceremoniją žmonių, galime pastebėti vieną išskirtinį žmogų. Vyriškis dėvi ne to laikmečio būdingus drabužius: palaidinę, akiniai nuo saulės. Be to, pas nepažįstamąjį vyriškį buvo pastebėta nešiojama vaizdo kamera, kuri tikrai negalėjo būti 1940 metais.

Kruopšti nuotraukos analizė parodė, jog nuotrauka yra originali ir ji nebuvo redaguota jokiomis grafikos programomis (tokiomis kaipo Photoshop)

Rudolfas Fenzas (Rudolf Fenz)

1876 metais Rudolfas Fenzas dingo be žinios. Bet, tai dar ne visa istorija. 1950 metais policijos pareigūnas šalia kelkraščio, netoli Taimso aikštės (Times Squore) Niujorke, atkreipė dėmesį į vyriškį.

Kaip teigiama, policijos pareigūnas kreipėsi į jį, pasiūlydamas pagalbos, tačiau tuo metu šviesoforo šviesa atnaujino automobilių judėjimą. Išsigandęs, vyras iššoko iš šaligatvio tiesiai į artėjantį taksį automobilį, vyriškis mirę vietoje. Velionis buvo apsirengęs senamadiškais 19 amžiaus drabužiais. Aukštas cilindras, storas paltas su gale iškirpimu, pasiūtos kelnės ir batai su sagomis. Tyrimo eigoje, policija aptiko vyriškio kišenėse įdomių dalykų: senas monetas, banknotų (kurios buvo išleistos ankščiau 1876 metus, popierius buvo išlikęs tobulai), laiškas, išsiųstas iš Filadelfijos - 1876 m. birželio mėnesį, žalvario 5 centų monetą ir saują vizitinių kortelių, vardu Rudolfas Fenzas, tariamai priklausė

velioniui.

Vyriškio nuotrauka senoje knygoje

Peržiūrėdami fotografijas senoje knygoje, viena šeima atkreipė dėmesį į vieną jauną vyriškį. Nuotrauka buvo padarytą 1917 metais. Jaunuolis buvo apsirengęs ne tuo metu dėvimais drabužiais, be kepurės ir palaidais plaukais, kas tais laikais nebuvo būdingą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://paranormal.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2017 laikas 12:52 Receptai – Patiekalai Kviečiai vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Kviečių grūdų sulčių.

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:39 Receptai – Patiekalai Purūs amerikietiški blyneliai pusryčiams
Nuostabiausias receptas, kaip pasigaminti purius amerikietiškus blynelius pusryčiams sau ir savo šeimai. Receptas ir video medžiaga.

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:14 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, rugiagėlių, šventagaršvės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, rugiagėlių žiedų, vaistinės šventagaršvės.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau