Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Lapkričio » 15

Procedūra kuri padės atsikratyti galvos odos pleiskanojimo

Neįtikėtina, tačiau neseniai nustatyta, kad paprastas medus yra kur kas veiksmingesnis sprendžiant galvos odos pleiskanojimo ar seborėjino dermatito problemą nei daugelis pirktinių priemonių, rašo greenmedinfo.com.

Anksčiau medus, kalbant apie pleiskanas, naudotas kaip liaudies medicinos siūlomas produktas. Tačiau neseniai jo nauda šiai problemai spręsti patvirtinta kliniškai.

Tyrimas paskelbtas Europos leidinyje „Medical Journal“. Tiesa, pats tyrimas atliktas daugiau nei prieš dešimtmetį.

Mokslininkai tyrė 30 asmenų, kenčiančių nuo seborėjinio dermatito. Seborėjinis dermatitas – tai lėtinis seborėjinių odos vietų uždegimas.

Procedūra kuri padės atsikratyti galvos odos pleiskanojimo

Seborėjinės kūno vietos yra veidas, plaukuotoji galvos dalis, krūtinės vidurys, tarpumentė, natūralios kūno raukšlės.

Ši liga gana dažna, dažniausiai pažeidžia galvos odą, veidą ir krūtinę.

Ja sergant jaučiamas minėtų vietų niežėjimas, pleiskanojimas, odos paraudimas.

Tyrimo dalyviai buvo 15 – 60 metų vyrai ir moterys. Jiems buvo liepta skiestą medų (90 proc. medaus tirpinto 10 proc. šilto vandens) kas antrą dieną tepti ant pažeistų vietų, švelniai pamasažuoti 2-3 minutes ir palikti. Po 3 valandų nuplauti šiltu vandeniu.

Pacientai po procedūros turėjo įvertinti niežėjimą, pleiskanojimą ir plaukų slinkimą, tiksliau, šių procesų pokyčius. Procedūros kartotos keturias savaites.

Rezultatai pribloškė. Niežėjimas sumažėjo, o pleiskanojimas liovėsi jau po savaitės. Odos būklė visiškai pagerėjo po dviejų savaičių. Nustojo ir plaukų slinkimas.

Taigi ekologiškas, neapdirbtas medus, pasirodo, iš tiesų veiksminga odos gydymo priemonė. Tą dar senovėje suprato ir indai bei egiptiečiai. Pastarųjų medicinos receptuose medus minimas 500 kartų. Šiandien mokslininkai skaičiuoja apie 50 medaus teigiamų poveikių sveikatai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.09.2018 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai mėšlungio gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mėšlungis liaudies medicinoje, Mėšlungis, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo mėšlungio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė me...

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 07:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kirminų
Kirminai liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kirminų, kirminai, kirminų gydymas, receptai kirminams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Nasturta gydo širdies ligas
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Smulkintų nasturtų žiedai, Nasturtų lapai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau