Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2016 » Spalio » 31

Produktas, kuris sukelia vėžį, laikomas kiekviename šaldytuve

Įprasti maisto produktai gali sukelti vėžį!

Netinkamai termiškai apdoroti kepimo produktai gali privesti prie to, kad į vaikų ir suaugusiųjų organizmo kūną gali prasiskverbti kancerogenai.

Pasak ekspertų iš Nacionalinio mitybos instituto, šaltinis pavojingų junginių gali būti mūsų įprastiniuose produktuose. Pirmiausia, tuose maisto produktuose kuriuose yra gausu angliavandenių.
Prie netinkamo kepimo ar virimo, produktuose susidaro akrilamidas - cheminė medžiaga, kuri gali išprovokuoti vėžio vystymąsi.

Išmeskite iš karto! Produktas, kuris sukelia vėžį, laikomas kiekviename šaldytuve!

Įprasti produktai

Dėl šios priežasties, mokslininkai nerekomenduoja gaminti maisto produktus turtingais angliavandeniais, esant virš 175 laipsnių temperatūrai.

Prie didesnio terminio apdorojimo 36% pavojingų junginių prasiskverbia į suaugusį žmogų, apdorojant bulves, 30% - kavai, 13% - duonai. Vaikams, šie skaičiai dar didesni: 43% - bulvių, 20% - traškučiai ir šokoladas, 16% - duonai.

Be to, ekspertų nuomonė, vaikams gali būti labai pavojingą ryžių duoną ir ryšių košė. Nes šie patiekalai yra paruošti aukštoje temperatūroje, juose gali būtį neorganinio arseno. Taigi, ryžių patiekalų mėgėjai, naudoti juos ilgą laiką, rizikuojate susirgti vėžiu.

Be to, paprastuose produktuose panašius į ryžius, bulves ir duoną, gaminant didesnėje temperatūroje nei 120 laipsnių, gali atsirasti pavojingų junginių, tokių, kaip švino, kadmio, PCB (poli-chlorinti bifenilai) ir dioksino, mano danų ekspertai.

Juos pastoviai naudojant yra galimybė susirgti vėžiu.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://www.medikforum.ru/news/wellness/health_food/27763-privychnye-produkty-mogut-vyzyvat-rak.html

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.08.2019 laikas 20:35 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai

Gaminame. Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai Batono riekutes užpilame pienu ir paliekame išmirkti. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame smulkesne tarka. Taip pat sutarkuojame svogūną. Česnako skilteles išspaudžiame. Į ...

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 20:43 Receptai – Patiekalai Minkštos varškės spurgos

Senas labai skanių, minkštų varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos.

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:18 Receptai – Patiekalai Sveikuoliški moliūgų blynai

Gardžių ir sveikų moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau