Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Vasario » 28

Prostatos vėžio, kiaušidžių vėžio gydymas viena šaknimi

Mes visi esame girdėję, kad imbieras yra puiki priemonė, gydyti visas ligas. Jo geriausia savybė yra tai, kad saugo jūsų imuninę sistemą.

Be to buvo įrodyta, kad imbieras gali gydyti prostatos vėžį ir kiaušidžių vėžį, tiesiog sunaikindamas vėžines ląsteles.

Tyrimai parodė, kad naudojant imbiero miltelius galima išgyti nuo vėžio 100%. Eksperimento metu, visos vėžinės ląstelės buvo sunaikintos. Buvo parodyta, kad vėžinės ląstelės, įtakojant imbiero miltelių, pradėjo žudyti vienos kitą, procesas vadinamas autofagija.

Prostatos vėžio, kiaušidžių vėžio gydymas viena šaknimi

Tyrimai, paskelbtame žurnale "British Journal of Nutrition" parodė, kad imbiero ekstraktas gali žudyti prostatos vėžio ląsteles. Naudojant imbiero ekstraktą kas dieną, prostatos vėžinių ląstelių sumažėja bent 56%. Prostatos vėžys sumažėja. Prostatos vėžys ne vienintelė liga, kurią galima gydyti imbiero pagalba, taip pat galima gydyti ir kiaušidžių vėžį, sumažinti plaučių, krūties vėžio ląsteles.

Norint gydyti šią sudėtingą ligą, kaip vėžį, jums reikia susikurti įprotį, kuriuo galėtumėte reguliariai vartoti imbierą, skirtingose jos formose: sultinį, kaip vaistą, imbiero miltelius, kaip prieskonį arba tiesiog kartais kramtyti šviežią imbiero šaknį.

Norint paruošti imbiero sultinį, jums reikia:

  • imbiero šaknies;
  • išgryninto vandens.

Paruošimas yra labai paprastas: sutrinkite imbierą, paimkite 2 šaukštus šios košelės ir užpilkite 200 ml verdančio vandens. Tada, įdėkite indą į garų puodą, užvirinkite ir virkite 20 minučių. Atvėsinkite, perkoškite, įpilkite tiek vandens, kiek reikia iki pradinio kiekio.

Vartokite tris kartus per dieną po 1 šaukštą. Jeigu norite, galite skiesti vandeniu arba įdėti medaus pagal skonį.

Paprastai, chemoterapijos metu, žmonės vartoja imbierą, pykinimui ir uždegimui gydyti. Jei imbieras naudojamas didelėmis dozėmis ir reguliariai, padeda sunaikinti ir išgydyti vėžines ląsteles.

Jums reikia pasikalbėti su gydytoju apie imbiero naudą ir kaip ji gali jums padėti kovoti su prostatos vėžiu ir kiaušidžių vėžiu.

Jei turite rimtų sveikatos problemų ar stiprų skausmą, rekomenduojame pasikonsultuoti su gydytoju. Savigyda gali būti pavojinga jūsų sveikatai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.09.2019 laikas 14:05 Receptai – Patiekalai Skaniausi pyragėliai per 20 minučių
Skanūs pyragėliai su įdaru. Labai sunku nuo jų atsitraukti. Dingsta akimirksniu! Norėdami sužinoti daugiau apie paruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą:

Skaityti daugiau

23.11.2019 laikas 22:48 Receptai – Patiekalai Triufelinis pyragas be kepimo per 15 minučių! Skanumėlis!
Pasigaminkite namuose skanų per 15 minučių triufelinį pyragą. labai greitai pagaminamas ir be galo skanus, be kepimo. Skanaus!

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 20:30 Receptai – Patiekalai Stori blynai iš kefyro pagrindo

Labai greitas ir stebuklingas pusrytis! Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Sutepkite sviestu. Vienam blynui panaudokite apie ¼ puodelio tešlos ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Patiekite karšt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau