Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ginklai » 2016 » Liepos » 24

Psichotroniniai ginklai

Niekam nebe paslaptis, kad jau seniai vykdomi slapti psichotroniniai eksperimentai su žmonėmis, kurie patys apie tai nieko nenujaučia. Iš esmės vyksta nepaskelbtas karas prieš žmogaus sąmonę, kurį pradėjo valdžios trokštančios šalys, o pirmiausia - JAV karinės ir specialiosios tarnybos.

Nepriklausomi tyrinėtojai teigia gavę rimtų rezultatų, kaip galima paveikti žmonių nervų sistemą įvairiomis techninėmis priemonėmis, tačiau lekiant jiems padėti, pavyzdžiui, sergant rimtomis ligomis, o tam, kad būtų galima jais manipuliuoti savo asmeniniams interesams.

Šiam tikslui naudojamos technologijos paprastai yra trumposios ir ultratrumposios bangos, kuriomis perduodami radijo, televizijos ir mobilieji ryšiai, taip pat infragarso bangos ir naujausi technologiniai prietaisai, tiesa, daugiausia paremti šimto metų senumo Nikolos Teslos atradimais. Pavyzdžiui, HAARP - amerikiečių projektas Aliaskoje, apie kurį daugiausia ir bus kalbama šiame straipsnyje.

HAARP - amerikiečių projektas Aliaskoje

Po oficialiąja kauke

Aukštojo dažnio aktyvaus pašvaistės tyrimo programoje (HAARP -High Freųuency Active Aurorai Research Program) naudotos įrangos branduolį sudarė jonosferos atšvaitas, radijo bangomis į jonosferą išmetantis didelį kiekį energijos pluoštų. Paskui iš jonosferos energija perduodama atgal infragarso bangomis. Šių bangų dažnis svyruoja nuo 0,001 iki 40 gigahercų. Šį kartą nėra labai svarbu gilintis į dar smulkesnes detales, tačiau bet kuriam su šia sritimi susijusiam specialistui iškart tampa aišku, kad iš tiesų šis įrenginys buvo skirtas šnipinėti ir, greičiausiai, žmonių sąmonei paveikti.

Techniniu ir moksliniu atžvilgiu čia viskas atrodo tarsi neutralu, bet žinoma, kad pavojingą šių dažnių poveikį žmogaus sąmonei stengiamasi -ar bent iš pradžių labai stengtasi - laikyti paslaptyje. Oficialiai domėjimasis infragarso bangomis aiškinamas tuo, kad jomis įmanoma nušviesti Žemės paviršių ieškant naudingųjų iškasenų užuot naudojant labai brangią tradicinę aparatūrą. Taip pat šios bangos leidžia gana tiksliai nustatyti, pavyzdžiui, povandeninių laivų buvimo vietą. Kariškiai visa tai pripažįsta, tik nutyli, kad infragarso bangos gali paveikti žmogaus smegenų bangų svyravimus ir visiškai išbalansuoti psichiką. Žmogaus smegenų bangų dažnis svyruoja nuo 0 iki 30 hercų, t. y. patenka į infragarso bangų intervalą.

Dabar žinoma, kad infragarso bangas galima moduliuoti, siekiant daryti iš anksto apskaičiuotą ir itin ryškų poveikį žmogaus psichikai. Pavyzdžiui, veikiant per atstumą įmanoma bet kuriame Žemės rutulio taške sukelti žmonėms panišką baimę, depresiją, euforiją, sutrikdyti atmintį ar gebėjimą susikoncentruoti.

Mažos ir didelės dozės

Galima pagrįstai sakyti, kad HAARP projektas tikrai nebuvo vien tik nepageidaujamas ir anksčiau atseit nenumatytas šalutinis poveikis, o visiškai tikslingas, siekiant masiškai kontroliuoti Žemės gyventojus. Visų pirma projektas buvo nukreiptas į Amerikai nedraugiškas šalis, kurių yra nemažai, o dėl didėjančio JAV agresyvumo jų atsiranda vis daugiau.

Psichotroniniai ginklai

Pasaulio bendruomenės įtarimai, kad infragarso bangos jau keliasdešimt metų naudojamos didelėms žmonių masėms veikti iš esmės visuose žemynuose, pasirodė esą labai pagrįsti. Nepriklausomi tyrinėtojai teigia, kad naudojant HAARP įrenginius toks poveikis gali būti tikslingas ir efektyvus. Faktiškai kalbama apie masinį gyventojų zombinimą.

Šiuolaikinių kraupiųjų ginklų klasifikacija:

Senovės indams žinomi ginklų tipai

Moha - sukelia sąmonės netekimą. Tvaščaras - sukelia chaosą priešininko gretose. Murčhadhana - viena penkių Kandapros strėlių, atimančių suvokimo gebėjimus. Maijdhara - didi iliuzija. Mali - ginklas, sulaikantis vietoje. Mahamaija - magiška iliuzija arba melų ginklas. Madana - svaiginantis ginklas. Vidjadhara - sukelia egzaltuotą džiugesį. Vilapana - sukelia gailestį. Vinidra - sukelia mieguistumą. Dharmapaša - suriša priešininką. Kandapra - sukelia nevaldomą seksualinį geismą. Nandana - sukelia nemotyvuoto malonumo ir džiugesio jausmą. Nirašja - atima ryžtą ir drąsą. Prašvapana - sukelia staigų miegą. Rakšasas - demonų ginklas, pašalinantis sėkmę, drąsą ir atimantis gyvybę. Suamanasa - veikia protinę veiklą. Svapana - panardina į ilgalaikį miegą.

Elektros šokas ir ultragarsas gali veikti kaip psichotroniniai ginklai, naudojant juos žmogaus atminčiai pakenkti, be to, jie gali turėti mirtiną poveikį. Veikimas mažo intensyvumo infragarsu (dažnis, mažesnis kaip 16 gigahercų, kurių klausa paprastai neregistruoja) žmonėms sukelia vėmimą, nepakeliamą skambėjimą ausyse, staigų regos suprastėjimą ir nepaaiškinamą panikos jausmą. Vidutinio intensyvumo žemojo dažnio garsas išbalansuoja virškinamojo trakto ir smegenų veiklą, sukelia paralyžių, bendrą išsekimą, dažnai ir aklumą. O štai galingas infragarsas sugeba rimtai sutrikdyti ir net visiškai sustabdyti širdies veiklą.

Psichotroniniai ginklai Tarp kitko, tokiu psichotroniniu ginklu gali būti ir paprastas namų sąlygomis pasigamintas prietaisas, panašus į mikrobangų krosnelę su valdoma spinduliavimo kryptimi, ir įdiegiamas už sienos patalpoje, kurioje yra „eksperimento dalyvis“. Jau greitai aukai prasideda atitinkami simptomai: dusimas, galvos skausmas, nemiga, depresija, dingsta apetitas, sutrikdoma atmintis, prasideda širdies veiklos problemų, padidėja kraujospūdis ar esant ilgalaikiam poveikiui - Alzheimerio liga ir išsivysto piktybinis auglys.

Psichotroninį poveikį galima sukelti garsu ir vaizdu, pavyzdžiui, be paliovos groti žmogui kokią nors malonią melodiją su pasikartojančiu dešimt kartų sulėtintu tekstu. Sąmonė šio teksto nesuvokia, nes jis faktiškai nejuntamas, tačiau pasąmonė šią informaciją suvokia ir nusiunčia į smegenis taip, tarsi jį būtų sugalvojusi pati. Taip pat ir su vaizdu. Tokį būdą galima naudoti ne tik kino teatruose ir televizijoje, bet ir, pavyzdžiui, stadionuose, turguose, metro, žodžiu, bet kur, kur susirenka didelės masės žmonių, šitaip priverčiant juos pasąmonėje pamilti arba nekęsti, pavyzdžiui, kokio nors kandidato per rinkimus, kokios konkrečios idėjos ir panašiai.

Galų gale kol kas moderniausias psichotroninis ginklas - torsionų įrankis, naudojamas spinduliams skleisti per atstumą. Jis gali ne tik paveikti žmogaus sveikatą, bet ir pakeisti jo mintis, charakterį, polinkius, įkvėpti jį ką nors daryti ar nedaryti, įteigti, kas yra gerai ir kas blogai, ir net visiškai perprogramuoti paveikiant informacinę DNR sistemą. Taip paveiktas žmogus nebegali kritiškai suvokti situacijos ir galvoja, kad visa tai yra jo mintys ir paties priimti sprendimai.

Dievo balsas

Praeito amžiaus 8-ajame dešimtmetyje plačiai nuskambėjo informacija apie vadinamąjį mažos galios aukštojo dažnio radijo spindulių efektą, pasireiškiantį tuo, kad žmonės, būdami galingo spinduliavimo lauke, staiga pradeda girdėti įvairius vidinius balsus, muziką ir kitokius garsus. Tokie simptomai baigiasi, vos tik žmogus išeina iš spinduliavimo zonos. Vis dėlto slaptais tyrimais nustatyta, kad jeigu žmogus stipriai paveikiamas, jį galima kontroliuoti esant bet kur - namuose, darbe, automobilyje ir t.t.

Psichotroniniai ginklai Aukštojo dažnio spinduliai tam tikrą informaciją įrašo tiesiogiai į smegenis. Kaip spinduliavimo šaltinį, generatorių, galima naudoti daugiaaukščiuose namuose įrengtus komunikacijų kanalus - elektros instaliaciją, telefono ir radijo tinklus, vandentiekio vamzdžius, taip pat radiją, televizorių ir kompiuterį.

Žinoma, kad TSRS su tokiomis slaptomis transliacijomis tiesiai į galvą buvo itin aktyviai eksperimentuojama prieš pat sąjungos griūtį. Viena tokių poveikių aukų pasakojo, kad staiga pradėjo girdėti keistus, kraupaus balso sakomus įsakymus, kylančius iš kažkur giliai jos viduje, t. y. tarsi būtų kalbėjusi su savimi. Balsas nuolat kartojo: „Pakelk kairiąją ranką! Dabar pakelk dešiniąją!“ Visiškai nesinorėjo tokių įsakymų vykdyti, bet kažkokia nepaaiškinama galia privertė šiuos „pratimus" atlikti, ir auka pradėjo kilnoti rankas, pati iš savęs juokdamasi. Ji suprato, kad negali savęs kontroliuoti, nors kartu viską gerai suvokė. Tik po to, kai kilo mintis išjungti kompiuterį, viskas baigėsi, išskyrus siaubingą baimę, išlikusią dar ilgai.

Oficialiai žinoma, kad JAV karinės ir specialiosios tarnybos turi aukštojo dažnio spinduliavimo generatorių su moduliuotais valdomais spinduliais, ir jie gali žmogaus galvoje sukelti radijo garsus, pačių eksperimentuo-tojų vadinamus Dievo balsu. Tokiems tyrimams amerikiečių karinės ir specialiosios tarnybos kasmet išleidžia apie 150 milijonų dolerių. Be to, nepriklausomi tyrinėtojai teigia, kad tokie tyrimai visai neseniai vėl pradėti Rusijoje.

2008 metais naujienų agentūra ABC News rašė apie ginklą MEDUSA (Mob Excess Deterrent Using Silent Audio), kurį galima naudoti valdžiai nepageidaujamiems protestams išsklaidyti mikrobangomis arba aukštojo dažnio garso signalais. Ginklas gali sukelti visišką diskomfortą ar iš viso kurį laiką žmogų imobilizuoti. Kadangi garsas ateina per ausų būgnelius, žmogus nesugeba jo užblokuoti - ginklas gali nugabenti žodinius įsakymus tiesiai į žmogaus smegenis.

Nuo kitų ginklų MEDUSA skiriasi tuo, kad jame yra perkonfigūruojama antena, galinti skleisti signalus ir visai grupei, ir pavieniams objektams. Būtent tokį ginklą 2007 m. lapkričio 7 d. amerikiečių specialiosios tarnybos išbandė demonstrantams sklaidyti Gruzijos sostinėje Tbilisyje. Vėliau, peržiūrėję vaizdo įrašus, nepriklausomi tyrinėtojai pastebėjo gatvės krašte stovintį mikroautobusą su keista rombo formos lėkšte ir antena ant stogo, keistai besikraipančia visomis kryptimis, be to, taip,
kad kaskart antenai pasisukus tarsi burtininko mostu demonstrantai staiga pradėjo chaotiškai sklaidytis į visas puses. Pasak specialistų, toks įrenginys gali veikti ir priešingai - keliasdešimt kilometrų atstumu liepti staiga ramiu miegu užmigti visam didmiesčiui.

Karinių ir specialiųjų tarnybų svajonė

Sekdama JAV iniciatyva, NATO sukūrė darbo grupę, koordinuojančią visus šios srities įrenginius Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje ir Danijoje. Šių šalių mokslinių tyrimų institutuose gaminami generatoriai, skirti didelėms žmonių masėms „apdoroti“ kilus valdžiai nepalankioms plačioms demonstracijoms ir neramumams. Karo specialistai pripažino, kad amerikiečių specialiosios tarnybos turi bepiločių skraidyklių, kuriose įrengti aukštojo dažnio spindulius skleidžiantys generatoriai, galintys visiškai paralyžiuoti ir išlaikyti potencialaus priešininko desantinius laivus nekenksmingu atstumu nuo savo pakrantės. Stokholmo tarptautinio taikos studijų instituto (SIPRI) darbuotojai apskaičiavo, kad JAV tokiems nemirtiniems ginklams pirkti išleidžia ne mažiau kaip milijardą dolerių per metus.

Įdomios informacijos spaudai pateikė buvęs TSRS VSK viršininkas Vladimiras Nikiforovas, kuris TSKP CK dirbo išorinių ekonominių ryšių valdyboje. Jo teigimu, kadaise Maskvos Ostankino televizijos bokšte padėtas nedidelis radijo bangų siųstuvas skleidė spindulius kelių šimtų kilometrų spinduliu ir sugebėjo paveikti milijonus žmonių, kurie susidūrę su spinduliais negalėjo suprasti, kas vyksta. Mūsų dienomis įvairiose vietose esą įrengta tūkstančiai tokių aparatų. Pavyzdžiui, prie daugelio greitkelių esą pastatyta nekaltai atrodančių metalinių stulpų su mirksinčiais švyturėliais. Visi įsitikinę, kad tai yra mobiliojo ryšio įrenginiai, bet iš tiesų, kaip teigia V. Nikiforovas, tai yra realūs psichogeneratoriai, galintys akimirksniu paralyžiuoti stebėtinai dideliu atstumu.

Tyrinėtojai nustatė, kad tai yra vadinamieji ELF bokštai, skleidžiantys spindulius nuo 3 iki 30 gigahercų diapazonu. Toks dažnis skirtas komunikuoti su povandeniniais laivais, esančiais giliai jūros dugne, kur jų nepasiekia kitų dažnių elektromagnetinės bangos. Jie visiškai nėra skirti mobiliesiems ryšiams.

Pagal veikimo principą labai panaši buvo neva moksliniams tyrimams skirta amerikiečių sistema HAARP. Oficialiai teigiama, kad ji įrengta jonosferos tyrimams bei efektyviam oro ir raketinės gynybos sistemos veikimui užtikrinti, nors buvo naudojama povandeniniams laivams rasti bei žemės gelmių tomografiniams tyrimams atlikti. Vis dėlto HAARP buvo galima naudoti bet kuriame pasirinktame planetos regione visiškai suardant kitos valstybės jūros ir oro navigaciją, užblokuojant radijo ryšio ir vietos nustatymo prietaisus, išderinant kosminių aparatų, raketų, lėktuvų ir bet kokių antžeminių įrenginių elektroninę aparatūrą. Pasirinktame regione buvo galima nutraukti bet kokios ginkluotės ir technikos veiksmus, taip pat sukelti bet kokias didžiules avarijas, pavyzdžiui, elektros tinklų, naftos ir dujų vamzdžių, vandens telkinių užtvankų ir panašiai.

HAARP veikimo principas

Taip pat HAARP spinduliavimo energiją buvo galima naudoti oro sąlygomis pasauliniu mastu manipuliuoti - jau iš anksto nustatytu laiku suplanuoti potvynius, taifūnus ir viesulus, taip pat žemės drebėjimus bet kuriame žemės rutulio regione. Kaip minėta, sistemą buvo galima naudoti ir kaip realų psichotroninį ginklą, leidžiantį užmigdyti ištisus miestus ar paveikti gyventojus taip, kad jie nustotų protestuoti prieš valdžios veiksmus, staiga pultų vienas kitą ir be jokios aiškios priežasties imtų kautis, o vėliau užtikrintai pasakotų, kad jiems galvoje skambėjo Dievo balsas, davęs atitinkamą įsakymą.

Tokių ginklų pasekmės labiau nei kraupios: masinės psichofizinės ligos iki pat mirtinos baigties; slaptų smurtinių manipuliacijų sutrikdyta žmogaus sąmonė ir prieš paties valią paveiktas elgesys; užtikrintai laukiama bendroji planetos ekologinė katastrofa su genų mutacijų ir trukdžių pasekmėmis.

Šiuolaikinių kraupiųjų ginklų klasifikacija

Psichotroniniai ginklai - Masinio naikinimo ginklai, bioenergijos generatoriai, kuriais karinės ir specialiosios tarnybos zombiais verčia tam tikrą gyventojų dalį, paveikdamos žmogaus sąmonę, primesdamos tam tikrą pasaulėžiūrą ir negelbstimai sugriaudamos sveikatą ar net nužudydamos.

Psichtropiniai ginklai - Masinio naikinimo priemonės, paprastai tai sveikatai kenksmingų vaistų ir vakcinų platinimas dirbtiniais tikslais, nesubalansuotų ir apdorotų maisto produktų platinimas, paslėpta alkoholinių gėrimų, tabako gaminių ir narkotikų kulto propaganda.

Religinis komponentas

Be HAARP amerikiečių karinės ir specialiosios tarnybos turi dar vieną slaptą NASA projektą - Blue Beam (iš angl. - mėlynasis spindulys). Šiame projekte, remiantis jau egzistuojančiu trimatės erdvės pasauliniu holografiniu šou, kuris yra gigantiška trimatė šviesų projekcija danguje pasirodant atitinkamos dominuojančios religijos lyderiui - Kristui ar Mahometui, numatyta sukurti kai ką dar kraupesnio.

Pagrindinis tikslas yra sukurti masinę iliuziją, kad Dievas tiesiogiai kalbasi su religijos apakintais žmonėmis. Po to, veikiant bangų spinduliuotei, visoms aukoms bus įpiršta neišvengiama mintis apie vienintelio Dievo būtinybę, kurią žada visuotinis pasaulio gelbėtojas. Be to, veikiant potencialiai tikriems įspūdingiems vaizdo efektams, bus panaudota atitinkama žemųjų dažnių spinduliuotė. Sprendžiant iš visko, žmonija iš tiesų staigiai artėja prie to, kas vadinama „Naująja pasaulio tvarka“, kurią krikščionių Biblija pateikė kaip atėjimą, lydimą visokiausių galių, ženklų ir dirbtinių stebuklų.

Nepriklausomi tyrinėtojai teigia, kad apsiginti nuo psichotropinio poveikio įmanoma namų sąlygomis pasigamintomis paprastomis apsaugos priemonėmis. Pavyzdžių tikrai esate matę fantastiniuose kino filmuose. Galbūt iš pradžių tai atrodys juokinga, bet galite pasitelkti paprasčiausią foliją. Sulankstykite ją į keletą sluoksnių, tada iš sulankstyto stačiakampio padarykite kūgį ir stipriai prispauskite jį prie galvos, kad neliktų nė menkiausio plyšelio, paskui sutvirtinkite viską lipnia juosta. Tokią kompaktišką kaukę galima dėvėti po kepure, skara, kapišonu ar net peruku. Įdomiai atrodytų tokia prieš valdantįjį režimą nukreipta demonstracija, ar ne?

"Planetos paslaptys"

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.08.2018 laikas 09:24 Receptai – Patiekalai Vaistažolės nuo vyriškų negalavimų
Vyriški negalavimai liaudies medicinoje, Vaistažolės nuo vyriškų negalavimų, receptai nuo vyrišku negalavimu, vyriškos ligos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gy...

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 10:36 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (alavijas, beržas, liepa)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: medėjančio alavijo lapai, beržo pumpurai, liepos žiedai, medus, alyvuogės.

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 20:43 Receptai – Patiekalai Minkštos varškės spurgos

Senas labai skanių, minkštų varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau