Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2016 » Balandžio » 21

Raganos patarimai: Norinčioms praturtėti ir rasti meilę

Masačusetso valstijoje (JAV), Salemo miestelyje, kur XVII a. vyko kraupusis raganų teismas, gyvena oficialiai pripažinta ragana Laurie Cabot.
 
Ji neverčia priešų rupūžėmis. Nemosikuoja burtų lazdele ir šluotą naudoja tik pagal tiesioginę paskirtį. Ji tik atrodo kaip pasakų ragana. Bet tai — vien įvaizdis: kad žmonės įtikėtų jos galia. Savo pačių labui.
 
Savo burtus garsioji ragana (beje, aktyvi kovotoja už ekologiją bei gamtą) rašo į vadinamąją “Šešėlių knygą”. Pačios sugalvoti nurodymai, magijos knygose rasti įdomūs receptai ar iš kartos į kartą perduodami burtai — Laurie fiksuoja viską, nurodydama dieną, Mėnulio fazę, naudojamus ingredientus. Nuodugniai aprašo aplinkybes, tikslus ir, žinoma, rezultatą. Kiekvieno burto — skirtingi padariniai. Jie priklauso nuo ingredientų kokybės, patalpų šviesos, net nuo Laurie nuotaikos. Kokia bus burtų galia, lemia mažos, iš pirmo žvilgsnio nesvarbios detalės. Laurie visada fiksuoja, kada burtai geriau veikia: kai ji vilki žalios spalvos drabužius, kai uždega violetines žvakes ar kai būna išsimaudžiusi eterinių aliejų vonioje. Tokie dalykai ir yra jos “Šešėlių knygos” savitumo esmė. Beje, savo “Šešėlių knygą” turi kiekviena padori ragana.
Raganos patarimai: magija, burtai, meilė
 
Laurie griežtai laikosi dviejų taisyklių. Pirma, magiją galima naudoti ne nelaimei kitiems prišaukti — tik sėkmei iškviesti. Šio įstatymo pažeisti nevalia — kitaip burtai ims kenkti pačiai burtininkei. Antra, už geraširdiškus veiksmus trigubai apdovanojama. Atkaklumu ir kantrybe laimėta aukso moneta privilioja tris tokias pat. Būk kantri, nes magija — subtilus menas. Daugiau apie Laurie gali sužinoti jos interneto svetainėje www.lauriecabot.com. O mes pateiksime kelių nepavojingų jos burtų aprašymus.

Jei nori praturtėti

Pinigai — tai energija, todėl labai svarbu, kokiu būdu tavo pasąmonė trokšta praturtėti. Šis receptas padės atverti pinigų energijos šaltinį.Tau reikės: aukso spalvos audinio maišelio, visų nereikalingų monetų, antpirščio. Burtai atliekami per jaunatį. Surink po visus namus išmėtytas aukso spalvos monetas ir suberk į nedidelį aukso spalvos maišelį. Per kiekvieną jaunatį papildyk maišelį naujomis monetomis. Kai pririnksi pilną, pakeisk jas stambesnėmis kupiūromis ir pradėk rinkti iš naujo. Antpirštis — kantrybės simbolis. Kaskart, kai jaunatis grįš į savo pradinį tašką, naujųjų metų pradžią, turėsi nebe aukso spalvos — tikro aukso monetą. Ši kantriai laukta moneta simbolizuos tavo gebėjimą kaupti turtus. Taigi energijos šaltinis atvertas, talismanas yra, lieka tik priversti šią energiją veikti — kad kasmet turėtum vis daugiau monetų!

Jei ieškai laimės

Laimė — sielos būsena. Kiekvieną dieną pradėk tokiu pat ritualu: įsivaizduok, kokia moterimi norėtum tapti. Neribok fantazijų, bet piešk tik tikrovišką vaizdą. Kitaip tariant, nesitikėk 10 cm pailginti kojų, tačiau naują automobilį ar vaikiną (jei jo dar neturi) gali įsivaizduoti drąsiai. Laurie tvirtinimu, kasdien atliekamas šis pratimas itin veiksmingas. Tik reikės asmeninio talismano: papuošalo, maišelio su magiškomis žolelėmis, kriauklelės... Tiks viskas. Svarbiausia — kad pati kurtum, rinktum ir tai darydama pozityviai mąstytum. Niekada nesiskirk su savo magiškuoju daikčiuku, ir neilgtrukus jis pradės nešti sėkmę! Pažiūrėk — ne taip jau ir sudėtinga pasiruošti maišelį-talismaną. Tau reikės: mažo mėlyno audinio maišelio, keleto rozmarinų sėklų, ąžuolo lapo, kryžių damos iš kortų malkos, jūros kriauklės, mėlyno kaspino, dviejų mėlynų žvakių. Mėlyna spalva simbolizuoja gražų gyvenimą. Ąžuolas — jėgą ir išmintį. Rozmarinas skatina veikti. Jūros kriauklė saugo ir žada naujų susitikimų. Kryžių korta — tai užstatas. Talismaną ruošk per jaunatį. Uždek žvakes, sudėk visus ingredientus į maišelį, gražiai perrišk kaspinu ir ištark: “Išaušo nauja diena. Nuo šiol mano gyvenimas bus puikus.” Dabar maišelį kišk į rankinę — kad kaskart pamačiusi pajustum jo apsaugą.

Jei nori išsaugoti vaikino ištikimybę

Tavo vaikinui patinka varvinti seiles į kitas? Laurie siūlo išmėginti šį receptą. Tau reikės: vaikino nuotraukos, vienos violetinės gėlės, mažo gabalėlio gintaro, širdžių damos iš kortų malkos, dviejų violetinių žvakių. Ritualą atlik per pilnatį. Uždek žvakes, į vieną ranką paimk gėlę, į kitą — mylimojo nuotrauką ir kortą. Užsimerk, pajusk gėlės aromatą ir įsivaizduok gintaro spalvą. Leisk šiems pojūčiams įsisikverbti į tavo mintis. Įsivaizduok mylimąjį, supamą šių spalvų bei kvapų. Atsisuk į žvakes ir ištark šiuos žodžius: “Aš esu tavo širdies Dama, liaukis žiūrėti į kitas.” Užpūsk žvakę ir kartok šį ritualą, kol pasikeis Mėnulio fazė (maždaug 15 dienų).

Jei kovoji su varžove

Kai kalbame apie meilės santykius, skaičius trys yra ramybės priešas. Trys — jau per daug! Jei jauti, kad aplink sukiojasi konkurentė, mėgink jos atsikratyti Laurie burtais. Tau reikės: nedidelio popieriaus lapo, tuščio stiklainio, paveikslėlio, vaizduojančio gulbę arba delfiną, siūlų sruogos, susuktos aštuonetuku, rakto, šaldytuvo. Procedūrą atlik per delčią (kai žiūrėdama į Mėnulį iš kairės matai siauriausią juostelę). Užrašyk varžovės vardą ant popieriaus lapelio. Įdėk jį į stiklainį kartu su gulbės ar delfino paveikslėliu. Šios dvi mitinės būtybės, traukiusios Veneros vežimą, simbolizuoja meilę. Pridėk siūlų sruogą — ji simbolizuos stiprų judviejų su mylimuoju ryšį. Raktas turi išlaisvinti jį iš varžovės pinklių. Įmesk į stiklainį porą ledo gabaliukų ir laikyk šaldytuve iki pilnaties (apie 15 dienų). Ruošdama šiuos burtus šnibždėk: “Greitai mano draugas ir tu būsite nutolę vienas nuo kito. Tu rasi meilę kitur.” Jei jau nusprendei atsikratyti varžovės, turi pagalvoti ir apie jos gerovę!

Jei trokšti susigrąžinti vaikiną

Jauti, kaip mylimasis tolsta? Bijai, kad jis niekada nebegrįš? Laurie metodas padeda atkurti meilės ryšį. Tau reikės: eterinio rozmarinų aliejaus (jo voniai), eterinio žaliųjų citrinų aliejaus (tavo voniai), eterinio jazminų ir tuberozų aliejaus (masažui), jūsų bendros nuotraukos, keturių jūros spalvos žvakių, keturių baltų žvakių. Burti reikia per jaunatį ir priešpilnį. Išdėliok žvakes aplink nuotrauką, kaitaliok spalvas. Uždek žvakes. Galvodama apie meilę bandyk nuvyti neigiamą energiją. Įsivaizduok nuotrauką, apsuptą baltos šviesos, ir sakyk: “Mano meile, aš esu tavo išrinktoji.” Kartok burtus keletą dienų, visą priešpilnį. Būtų nuostabu, jei pamalonintum mylimąjį masažu. Rinkis tuberozų eterinį aliejų — jis įkvepia aistrą. Paskui palepink jį vonia su eteriniu rozmarinų aliejumi. Pati pasimėgauk vonia su eteriniu žaliųjų citrinų aliejumi.
Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://www.cosmopolitan.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2019 laikas 09:05 Receptai – Patiekalai Varškės Keksas Prie Arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame.

Skaityti daugiau

11.09.2018 laikas 09:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi

Naktinis šlapinimasis liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi, receptai nuo šlapinimosi, liaudiški patarimai gydant ligas, naktinis šlapinimasis, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 14:18 Receptai – Patiekalai Skanus abrikosų pyrago receptas. Be svorio!
Paprasčiausias skanus abrikosų pyrago receptas! Gaminame abrikosų pyragą! Gaminu jį kiekvieną savaitgalį! Greitas vasaros pyragas be svorio prie arbatos per 5 minutes + kepimas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau