Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Rugsėjo » 21

Rusijos ufologai panašu rado milijonų metų senumo ateivių nso

Rimti mokslininkai nežemiškos gyvybės pėdsakų paprastai ieško galingais teleskopais „gaudydami“ radijo signalus ar bandydami analizuoti egzoplanetų atmosferų cheminę sudėtį. Bet netrūksta tokių sensacijų medžiotojų, kurie laikas nuo laiko „ateivių“ pėdsakų randa ir čia, Žemėje arba NASA nuotraukose, atsiųstose iš Marso. Pakanka vos kokio nors įtartino brūkšnelio ar šešėlio ir to pakanka – tokiems žmonėms tai yra įrodymas, kad egzistuoja ateiviai ir jų slėpimo nuo žmonių sąmokslas.
 
Todėl visai nestebina tai, kad Rusijos NSO medžiotojai, Žemėje aptikę ir nuodugniai apžiūrėję, tenka pripažinti, iš tiesų įdomios formos akmenį, beveik neabejodami paskelbė: radome milijonų metų senumo NSO. Rusijos NSOlogų ir kriptoozoologų grupės „Kosmopoisk“ vadovas Vadimas Černobrovas su bendraminčiais Volgogrado srityje, ties skardžiu ant Medvedicos upės kranto, aptiko keletą skirtingų
dydžių disko (arba panašios į diską) formos akmenų ir pareiškė: tai – ateivių kosminiai laivai, rašo svetainė ibtimes.com.
 
Didžiausio iš šių akmenų skersmuo yra 4 metrai, jis iš tiesų primena populiarų NSO konspirologų skleidžiamą ateivių transporto – skraidančios lėkštės – formą. V. Černobrovas tvirtina, kad akmenys buvo aptikti rugsėjo pradžioje ir jie skiriasi nuo dešimčių kitų keistos formos akmenų, matytų toje pačioje teritorijoje.„Aptikome daugiau nei dešimtį tokių akmenų, bet šitas yra unikalus. Kiti mūsų rasti akmenys yra ne didesnio nei 1 metro skersmens. Tokių nežemiškų akmenų buvome radę ir anksčiau, bet iki šiol didžiausias buvo rastas Kuzbase – jo skersmuo buvo 2 metrai“, – vietiniam naujienų šaltiniui „bloknot-volgograd.ru“ aiškino V. Černobrovas.
 
Rodydamas akmenį televizijos operatoriams jis pasakojo, kad šiaip jau beveik idealioje disko formoje
yra lanko formos „išėmimas“. „Šio disko uodega – kaip kometos. Arba kaip žvaigždėlaivio“, – rimtu veidu pasakojo ufologas. Ir nors mokslininkai tvirtina, kad tai yra paprasčiausia uoliena, tik per daugybę metų nušlifuota jūros, V. Černobrovas laikosi savo. Rodydamas į ilgą, vamzdelio formos, šio akmens fragmentą, ufologas aiškino: „Tai jūrinės lelijos stiebas. Bent jau į tai panašu išoriškai. Bet lygiai taip pat sėkmingai galėčiau sakyti, kad tai yra panašu į kokį nors mechanizmą – na, valdymo svirtelę“.Tokį V. Černobrovo pasakojimą tučtuojau pasigavo svetainės „UFO Sightings Daily“ autorius Scottas Waringas, pareiškęs, kad diskas yra iš volframo, kuris naudojamas tam tikrų karinių technologijų gamyboje.„Man panašu į akmeninius diskus, kuriuos mačiau NASA platintose Marso nuotraukose. Padariau išvadą, kad šis diskas yra karinis zondas, kuris veikiausiai buvo pažeistas atakuojant Marsą, nukrypo nuo kurso ir nukrito Žemėje“, – savo fantazijomis dalijosi S. Waringas.
Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://delfi.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.06.2019 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vasariškas tortas su braškėmis

Gaivinantis nekeptas vasariškas tortas su braškėmis. Greitas ir skanus!

Skaityti daugiau

26.10.2019 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Labai Skanūs Sausainiai Iš Varškės

Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

11.09.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Paprasčiausias ir sėkmingiausias naminės duonos receptas

Su kvapnia, traškia plutele, tikras skanumėlis. Skanios naminės duonos receptas gaminkite duoną patys namuose!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 15:48 9 priežastys, kodėl vyrams patinka trumpos merginos
Daugeliui vyrų patinka žemo ūgio merginos, ir nesunku suprasti kodėl. Žemos merginos dažnai suteikia santykiams ypatingo žavesio. Šiame straipsnyje kalbėsime apie priežastis, kodėl vyrams patinka žemos merginos. Apžvelgsime, kodėl ūgis gali būti svar...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau