Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Lapkričio » 24

Šarminė dieta vėžinių ląstelių sunaikinimui!

Profesorius T. Colin Campbell tvirtina, kad tokia dieta gali nužudyti visas ligas!

Išlaikyti pH balansą yra gyvybiškai svarbu kiekvienam! Kiekvienas žmogus turi turėti šarmine aplinką organizme, kad išliktu sveikas.

Žmogaus kūnas turi išlaikyti šarminį balansą pH=7.35, bet prasta mityba ir stresas gali pakeisti pH iki rūgštaus, kuriame atsiranda ligos.

Deja, mūsų blogi įpročiai ir nesubalansuota mityba prisideda prie rūgščios aplinkos kūrimo mūsų kūne.

Normali dieta susideda iš nesveiko ir perdirbtų maisto produktų, kurie gali sukelti sunkias ligas, įskaitant vėžį. Štai kodėl vėžiu sergantiems pacientams reikia šarminti savo kūną, kad įveiktų ligą.

Šarminė dieta vėžinių ląstelių sunaikinimui!

Šarminė dieta atkuria pusiausvyrą organizme, padeda kovoti su uždegimais. Ji apima, žalias lapines daržoves, brokolius, šakniavaisius, žoleles ir prieskonius. Šarminė dietą sudaro taip pat 150-250 gramų mėsos, jūros žuvies ir liesos paukštienos keletą kartų per savaitę ir daug šviežių vaisių ir daržovių.

Glitimas kuris yra baltymuose, randamas kviečių mišiniuose, kuris sukelia kūne uždegimus. Pašalinimas iš savo dietos maisto produktus, kuriuose yra daug glitimo, pavyzdžiui, rugių, kviečių ir kruopų, makaronų, bandelių, duonos ir pyragų yra būtina siekiant išvengti tolesnių problemų. Vietoj šių produktų rekomenduojama vartoti balandūnę, ryžius, grikius, burnočius ir soras. Venkite maisto produktų, kurių sudėtyje yra glitimo, cukraus ir perdirbto aliejaus.

Vėžio ląstelės naudoja gliukozę, kad išgyventu, todėl venkite cukraus vartojimą. Pakeiskite į natūralų cukrų, tokį kaip medus, figos, džiovinti abrikosai, šviežius ananasus ar stevija.

Šarminė dieta užtikrina:

  • 95% visų vėžių grupių prevenciją;
  • beveik šimtą procentų širdies priepuolių ir insulto prevencija;
  • pagerina širdies ligų atstatymą;
  • regresija 2 tipo diabeto;
  • idealus svoris be žalos sveikatai;
  • atsikratoma migrenos, spuogų, alergijos, peršalimo, gripo, lėtinio skausmo ir žarnyno sutrikimų;
  • pagerina regėjimą ir klausą.

Bloga naujiena yra ta, kad ligoninės, medicinos mokyklos ir vyriausybinės agentūros bando mus įtikinti, kad mityba vaidina tik antraeilį vaidmenį. Nedaug gydytojų pripažįsta ir kalba, kad maisto pasirinkimas - daug veiksmingesnė apsauga nuo ligų, nei tabletės.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2018 laikas 09:02 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai reumato gydymui

Reumatas liaudies medicinoje, Reumatas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo reumato, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:14 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, rugiagėlių, šventagaršvės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, rugiagėlių žiedų, vaistinės šventagaršvės.

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 15:02 Receptai – Patiekalai Nesaldūs varškėčiai su žalumynais ir sūriu. Puikūs pusryčiai, priešpiečiai ar vakarienė!
Gali valgyti juos saugiai, kas laikosi dietos! Puikūs pusryčiai, priešpiečiai ar vakarienė! Norėdami sužinoti daugiau apie pasiruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau