Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Šeimininkai » 2016 » Liepos » 22

Satanistinių globalistų planai (II)

BIOTROPINIS GINKLAS

Kad ir kaip liūdnai tai nuskambės, tačiau gyventojų skaičius elito nutarimu turi būti sumažintas pačiu artimiausiu metu.

Dar 1875 metais ekonomistas ir anglikonų dvasininkas Tomas Maltusas atrado dėsningumą, pagal kurį planetos gyventojų skaičius auga geometrine progresija, o štai infrastruktūra nuo šio augimo atsilieka, kadangi didėja aritmetine progresija. Remdamasis mūsų planetos resursinėmis galimybėmis, jis nustatė, kad norint palaikyti komfortišką gyvenimo lygį, maksimalus planetos gyventojų skaičius turėtų būti apie 1,4 mlrd žmonių.

Šiuolaikiniai užkulisių „išminčiai gerokai pataisė Maltuso teoriją, sumažinę skaičių iki milijardo, kurį pavadino „auksiniu“. Be to, į politikos leksikoną papildė „viršžmogių ir nepilnaverčių žmonių“ teorija.

Satanistinių globalistų planai (II)

Teorija teigia, kad komfortiškam „viršžmogių“ gyvenimui užtikrinti reikalingas tam tikras skaičius nepilnaverčių žmonių. Be to, visos gyvenimo sferos turės būti maksimaliai automatizuotos ir robotizuotos.

Nepilnaverčiam žmogui tokioje visuomenėje teks bioroboto vaidmuo. Tam reikia įvesti visoje planetoje vieningą politinį režimą, vieningą pasaulinę valstybę su efektyviomis policijos pajėgomis ir visur prasiskverbiančios kontrolės sistema, kuri kontroliuos visas visuomenės gyvenimo sferas apskritai ir visą individo gyvenimą konkrečiai.

Kaip tai kai kam neatrodytų keista, tačiau pasaulio politikos esmė šiuo metu slypi viename iki pasipiktinimo paprastame postulate – siekyje įsipaišyti į tą liūdnai pagarsėjusių „auksinį milijardą“, į laimingųjų visuomenę, kuriai artimiausioje ateityje numatomos rojiškos gyvenimo sąlygos.

Savaime aišku, egzistuoja ir aktyviai veikia „kvalifikacinė komisija“, kuri kartą ir visiems laikams padaro išvadą apie vieną ar kitą tautą. Dabar jau galima kalbėti vienareikšmiškai, kad trokštami bilietai į išrinktųjų bendriją pasibaigė.

Beliko tik žetonai, suteikiantys teisę gyvento kaip gyvuliui su nepilnaverčio žmogaus etikete. Kam ir šitų žetonų nepakaks, parengtas tik vienas scenarijus – fizinis sunaikinimas. Peštynės dėl tų žetonų vyksta nevaikiškos. Tarptautinės policinės pajėgos deda milžiniškas politines ir karines pastangas, kad kovos už išlikimą procesai netaptų nekontroliuojamu chaosu.

Toks etninių prieštaravimų sustiprėjimas paaiškinamas paprastai: nacionaliniai elitai yra informuoti apie aktyvuotus pačius įvairiausius etninių valymų mechanizmus.

Atskiri nacionaliniai valdžios institutai nepajėgūs atsispirti rafinuotiems metodams, kuriuos sukūrė ir taiko didžiausi žmonijos protai. Iš esmės nacionalinių elitų atstovai, mąstantys standartinėmis politinėmis kategorijomis, tokioje situacijoje belieka gelbėti savo asmeninius šeimos klanus, aukojant savo tautų ateitį. Belieka nuolankiai leisti, kad Naujosios Tvarkos girnos permaltų juos, elito atstovus, pagimdžiusias tautas į vienalytę pilką nepilnaverčių žmonių masę.

Tiems nacionaliniams lyderiams, kurie prisiekė ištikimybę naujojo pasaulio šeimininkams, pateikti nepilnaverčių žmonių telkinių konfigūracijos parametrai ir jų lokalios dislokacijos vietos (rezervatai). Nacionalinių elitų išgyvenimas tokiu būdu tvirtai susietas su ultimatumo forma jiems pateiktų reikalavimų sunaikinti dalį savo tautos, įvykdymo.

Tai ir yra priežastis, dėl kurios įvairių šalių valdžia daro atseit kvailus ar nelogiškus sprendimus savo tautos interesų atžvilgiu.

Vienas rafinuočiausių būdų ištuštinti teritorijas nuo jose gyvenančių tautų – tai naujas masinio naikinimo ginklas – biotropinis.

Pagal masinio naikinimo priemonių klasifikaciją šis ginklas stovi septintoje vietoje, greta branduolinės, cheminės, biologinės, spindulinės, radiologinės ir kt. ginkluotės.

Biotropinis ginklas pažeidžia žmogaus genetinį aparatą.

Elitinės pasaulio tautos , priklausančios auksiniam milijardui, sutiko ovacijomis tokio ginklo sukūrimą. Dabar nebereikia didinti brangiai kainuojančios kitos ginkluotės atsargų, kurių panaudojimas, be viso kito, gali sukelti ilgalaikę ekologinę katastrofą. Biotropinės priešo naikinimo priemonės – tai ekologiškai švarus ginklas, kuris netgi ne visada žmogų nužudo.

Šalia viso kito, šio ginklo naudojimas leidžia gauti finansinę naudą, kadangi aukos priverstos pačios mokėti pinigus už savo sunaikinimo priemones. Tai įmanoma dėl tos priežasties, kad patys biotropinio ginklo elementai yra integruoti į maisto produktus, skirtus nieko neįtariantiems vartotojams.

Dėl to naikinimas vyksta, taip sakant, individualia tvarka po to, kai apdorota maisto partija visiškai legaliu būdu bus pristatyta į naikinamą teritoriją, o žmonės – naikinimo objektai – nusipirks tuos produktus parduotuvėje.

Finansiniai, komerciniai, sanitariniai mechanizmai tuo tarpu veikia be priekaištų ir atitinka visas tarptautines normas.

Nacionalinių maisto saugumo tarnybų budrumas užmigdomas tuo, kad produktas visuotinai pripažįstamas saugiu, naudingu ir tuo, kad jis plačiai pardavinėjamas daugybėje kitų šalių. Vieni ar kiti produkto komponentai, naudojami kaip biotropinis ginklas, skirti konkretiems regionams ir vartotojams.

Kitaip sakant, koks nors dešrainis nekenks sveikatai nė vienoje vietoje, išskyrus konkrečią tautą. Gyvenančią konkrečiame regione. Mokslininkai , atlikę daugybę eksperimentų su menkaverte žmogiška biomase, sukūrė „išrankaus“ naikinimo maisto papildais modelius, kurie veikia konkrečias tautas ar kito pobūdžio žmonių grupes su kokia nors ryškia genetine charakteristika.

Sprendžiant pagal turimą informaciją, kuri jau pradėjo skverbtis į atvirus šaltinius, tautų „ravėjimas“ vyksta pakankamai efektyviai, pasauliniu mastu.

Kaip akivaizdų pavyzdį galima pateikti žinias, liudijančias apie poveikio žmogaus sveikatai darymo mechanizmus tame neregimame kare prieš nepilnaverčius rasine ir etnine prasme planetos gyventojus, dėl kurio mažėja gyventojų skaičius konkrečiuose regionuose, nors aiškinamas tas mažėjimas „objektyviomis“ priežastimis.

Prancūzų klinikos Viljo tyrimo centras savo 1993 metų biuletenyje pranešė, kad 22 maisto papildai, kuriuos importuoja mūsų šalis, yra ne kas kita, kaip psichotropinės medžiagos, sukeliančios konkrečius pokyčius žmogaus fiziologijoje ir psichikoje. NATO šalims tie produktai negaminami.

Kai sertifikavimo tarnybos tikrino kai kurias vakarietiško šokolado rūšis, analizė parodė, kad standartinėje tokio šokolado plytelėje esama 450 molekulių, turinčių psichotropinių elementų. Iš vienos pusės, tuo pasiekiama komercinė sėkmė, kadangi vartotojui susiformuoja įkyrus noras ir toliau skanauti būtent šį šokoladą.

Iš kitos pusės, tokie, rodos, niekingi papildo kiekiai gali tikslingai modifikuoti konkrečios nacijos genetinį aparatą. Būtent genų anomalijos sukelia taip vadinamas „nacionalines ligas“.

Nusitaikyti į konkrečios nacijos genetiką padeda pakankamai specifinis mokslas – seriologija, tirianti įvairių rasių ir tautų genetikos ypatumus.

Per 70 įtemptų teorinių ir eksperimentinių tyrimų metų buvo sudaryti detalūs visų tautų genetiniai portretai (neviešinama daugelio etnografinių ekspedicijų veiklos pusė). Tokiu būdu buvo gauti reikalingi pradiniai duomenys būsimam biotropiniam karui. Cheminės laboratorijos tiekia maisto fabrikams mutagenines medžiagas ir žmonių naikinimo mašina važiuoja į priekį.

Susitarimai su tokių fabrikų savininkais sudaromi tokiu būdu, kad pastariesiems nelieka nė vieno šanso nepanaudoti jiems peršamų maisto komponentų.

Taip ir veikia šis ginklas. Tuo metu, kai ausinio milijardo tautos maitinasi daugmaž ekologiškai švariais produktais, visi kiti nepilnaverčiai žmonės praktiškai visur patiria genetinius pokyčius.

Vargu ar įmanoma įvertinti žalą, kurią planetos genetiniam fondui jau spėjo padaryti tie žmonės. Tokie veiksmai iš esmės yra savižudiški, kadangi sužalota genetinė medžiaga anksčiau ar vėliau prasiskverbia ir pas išrinktuosius viršžmogius.

Mūsų planeta pernelyg maža, kad ją galima būtų padalinti į dvi hermetiškas, izoliuotas viena nuo kitos dalis.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://versijos.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.07.2019 laikas 15:19 Receptai – Patiekalai Skanūs kotletai be gramo mėsos. Paprasta, bet kaip skanu!

Avižiniai kotletai. Tokie kotletai gaminami be mėsos, bet tikrai galiu pasakyti, kad jie yra labai skanūs. Paprasta juo gaminti, išeina švelnūs, sotūs su traškia plutele.

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 13:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Suskilusių kulnų gydymui
Suskilę (įtrūkę) kulnai liaudies medicinoje, Suskilę (įtrūkę) kulnai, receptai nuo suskilusių kulnų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis....

Skaityti daugiau

09.11.2017 laikas 10:33 Receptai – Patiekalai Prakaitavimui arbata (čiobrelis, liepžiedžiai, ramunėlė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: čiobrelis, liepos žiedai, ramunėlės žiedai.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau