Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Birželio » 26

Šiam vaistui daugiau kaip 60 metų! Apie jį tylėjo visa Sovietų Sąjungos medicina! Leukemijos gydymas

Kraujas – tai organizmo sudedamoji dalis, pagrindinis skystis, be, kurio mūsų gyvenimas neįmanomas. Pažeidus kraują ligomis, atsiliepia visiems žmogaus organams, susidaro gemoblastozė- visos grupės kraujotakos audinių navikiniai susirgimai. Tuomet vėžinės ląstelės užima kaulų smegenis (vieta, kur susidaro ir subręsta kraujo ląstelės),- tai leukozė (leukemija).

Visos leukozės skirstomos į lėtines ir ūmias.

Ūmi pasižymi nekontroliuojamu jaunu (nesubrendusių) kraujo ląstelių augimu, ūmi leukozė vystosi kraujyje, limfuose, blūžnyje, kepenyse, o lėtinės leukozės atveju, greitai auga labiau subrendusios ląstelės. Ūmi leukozė gerokai sunkesnė, nei lėtinė ir reikalauja greito gydymo. Liga pasireiškia aukšta temperatūra, silpnumu, galvos svaigimu, skausmais galūnėse, kraujosruvų susidarymu, gali susidaryti opinis stomatitas, nekrotinė krūtinės angina, taip pat padidėję limfmazgiai, kepenys ir blužnis. Lėtinei leukemijai yra būdingas nuovargis, silpnumas, prastas apetitas, svorio mažėjimas, išsiplėtusi blužnis ir kepenys.

Ūminę leukemiją gali sukelti jonizuojančiosios spinduliuotės ir ilgas poveikis organizmui kenksmingomis medžiagomis, (benzenas, naftos produktai, plaukų dažai, citostatikai ir kai kurie vaistai), imunodeficitas ir paveldėjimas. Yra nustatytas, kad leukemijos susirgimui tiesioginės įtakos turi chloruotas vanduo.

Vaistažolių vartojimas

Oficialioji medicina ūmios leukemijos gydymui naudoja keletą priešnavikinių preparatų. Ir dideles dozes gliukokortikoidų hormonų. Dažnai yra daromas kaulų smegenų persodinimas. Kartais yra naudojama spindulinė terapija arba įvedamos radioaktyvios medžiagos, kaip radioaktyvusis fosforas. Profilaktiniu tikslu paskiriami antibiotikai, prieš-virusiniai preparatai. Lėtinės leukozės atveju, kaip taisyklė, yra naudojama chemoterapiją ir visiškas organizmo apšvitinimas. Rekomenduojama taip pat kraujo vėžio gydymui naudoti ir vaistažoles.

Labai svarbus yra gydomasis – atstatomasis etapas, kuris daromas kartu su chemoterapija ir yra nukreiptas prieš organizmo išsekimą. Jėgoms atgauti padeda 25 proc. barbariso šaknies (Raugerškis) trauktinė užpilta 400 gr. spiritu. Ja naudoja po vieną desertinį šaukštą 3 kart. per dieną prieš valgį pusė valandos.

Išsekusių jėgų atstatymui, užpilti 1 l. šviesiu alumi 50gr. susmulkintų šantros žiedų ir palikti vėsioje vietoje 3-4 dienoms, po to perkošti ir gerti dvi savaites po 1/4 stiklinės 3 kartus per dieną prieš valgį. Trauktinę saugoti šaldytuve.

Imuniteto stiprinimui reikia susmulkinti ir sumaišyti lygiomis dalimis pagal svorį baziliko viršūnėles ir kraujažolės, užpilti 100gr. mišinį 1l. „Kagoro“ vynu. Palaikyti, 2 savaites tamsioje vietoje, kartas nuo karto suplakant, po to perkošti ir gerti po 1/3 stiklinės 3 kartus per dieną po valgio.

Leukocitų kraujyje atstatymui naudoti 1 valg. šaukšt. susmulkintų dobilų užpilti viena stikline šalto virinto vandens, po 4 valandų perkošti ir gerti po 1/3 stiklines 2 kartus per dieną, ištisą savaitę, valgio metu.

Eritrocitų atstatymui tinka dilgėlės. Išdžiovintas, susmulkintas į miltelius dilgėles lygiomis dalimis sumaišyti su medumi ir vartoti po 1 arb. šaukšt. 4 kartus per dieną, užpilant 2 valg. šaukšt. vandens. Šis receptas tinka ir anemijai gydyti (mažakraujystei).

Organizmo po chemoterapijos valymui nuo toksinų, reikia ištisą mėnesį vartoti linų sėmenų nuovirą. Būtina 2/3 stiklines susmulkintos žaliavos užpilti į emaliuotą indą 2l. virinto vandens ir palaikyti 2 valandas. Šalia vaistažolių reikia vartoti ištisą mėnesį pagal instrukciją vaistų preparatus“Selen-aktiv“ ir „Cinką“, jis atstato kraują, padidina eritrocitų lygį ir hemoglobiną. “Mumijo“, vartoti reikia 10 dienų po 0.2 gr., o po to 10 dienų - 0.3gr. ir paskutinę dešimtą dieną – 0.4gr. po dešimt dienų pertraukos kursą reikia vėl pakartoti. „Mumijo“ vartoja ryte 1.5-2 val prieš valgį. Ir po 3-4 valandų po vakarienės.

Niši gydymo sistema

Ypač rekomenduoju naudoti Japonų gydytojo Niši gydymo sistemą. Jis išvystė 6 pagrindines sveikatos taisykles, kurias vykdant padidėja jėgų rezervas esantis žmoguje nuo pat gimimo. Daugeliui teks keisti savo įpročius, reikės valgyti daugiau šviežių vaisių ir daržovių, svarbu, kad šviežio maisto būtų tris kartus daugiau nei virto. Jeigu sunku valgyti daug daržovių, tuomet jas galima pakeisti šviežiai išspaustomis sultimis: burokėlių, morkų, bulvių, kopūstų, ir agurkų sultimis. Kiekvieno reikia gerti po truputį. Kas valandą reikia išgerti ne virinto, bet geros kokybės vandens, galima pakeisti arbata iš persimonų lapų, juodųjų serbentų, aviečių, ar šaltalankio. Kiekvienas maitinimą turi prisitaikyti prie savo gyvenimo. Niši rekomenduoja kontrastinį apipilimą šaltų ir karštu vandeniu. 5 kartus šaltu ir 6 karštu. Reikia pradėti nuo padų, apipilant juos maloniu šaltu vandeniu, po to apipilti kojas, rankas, kūną iki kaklo ir baigti nugara, Po to vandenį pakeisti karštu, bet nedeginančiu. Pradėti apsipilimą 30 sek. į viršų ir 30 sekundžių į apačią po to prailginti iki vienos minutės. Kasdien ryte ir vakare apsitrinti.

Vitaminus vartoti būtina

Ląstelių apykaitos gerinimui, būtina naudoti vitaminus. Jie organizmui padeda atsikratyti nuo sudegusių medžiagų, nuodų, mikroelementų, o taip pat reikalingi interferono – priešinfekcinės medžiagos gamybai.

Vitaminas E reikalingas odos audinių atstatymui, raumenims, ir kraujagyslėms, gerina medžiagų apykaitą su deguonimi, lėtina senėjimo procesą.

Imuniteto stiprinimui reikalingas vitaminas A.

Labai svarbūs organizmui vitaminai B1, B2, B5, B6, B8, B9 ir B12. Jie reikalingi, virškinimo gerinimui, fermento išsiskyrimui, kraujotakos normalizavimui, nervų psichinių reakcijų subalansavimui ir t.t. B grupės vitaminai gaminami tabletėmis, kapsulėmis. Instrukcijoje nurodyta kokia dozė šių vitaminų yra vienoje tabletėje, dėl to pakankamai lengva nustatyti, kaip aprūpinti organizmą reikalinga vitamino B paros norma.

C vitaminas reguliuoja rūgštinį šarminį balansą, gerina kraujo būklę ir šalina vandenį iš organizmo. Citrinos turtingos C ir P vitaminu.

Gyvybiškai svarbus yra jodas, geležis ir siera. Jodas reikalingas hormono tiroksino išgavimui, geležis reguliuoja raudonųjų kraujo kūnelių atsiradimą, o siera padeda organizmui atpalaiduoti nuo įvairių nuodingų medžiagų. Šių elementų veiksmingumas priklausomai nuo dozės ir rėžimo, jie turi kiekvieną dieną patekti į organizmą. Kraujo vėžio atveju vidutinę dozę reikia padidinti iki maksimalios. Sergant lėtinėmis navikinėmis ligomis, reikia per parą suvartoti 40-80 mg. geležies ir 1000 mg. sieros. Citrinos rūgštį vartoti kaip skystį 10-15 gr. Ištirpinti 300 ml. Vandens arba natūraliu raudonu vynu ir vartoti po 1 valg. šaukšt 3 kart. per dieną. Vitaminų ir mikroelementų nereiktų vartoti nevalgius, geriau vartoto po valgio praėjus tam tikram laikui. Sergant vėžiu svarbi ne tik dozė, bet ir rėžimas, pvz, Vitaminą E , geriau vartoti ryte, vitaminą E ir C – 5 kartus per dieną B grupės vitaminus 2 kartus, citrinos rūgštį - 3 kartus, o geležį ir sierą – ryte ir vakare. Leukemijos atveju be normos vartojama grikių trauktinė reikia užpilti 1 l. karšto, virinto vandens grikių ūglius, palaikyti , kad pritrauktų ir gerti. Leukemija yra išgydoma, tuo tvirtai tikėkite.

Netradiciniai gydymo metodai

Leukemijai gydyti rekomenduojama gerti sultys iš miškinės dedešvos vaisių, o taip pat 2 kartus po arbatinį šaukštelį sausų vaisių miltelių, o taip pat avinėlio fermento paimto lygiomis dalimis.

Laiškai

Laba diena, noriu papasakoti , kaip vienas pažįstamas išsigydė leukemiją. Gal šis pasakojimas dar kam nors su šia diagnoze, padės sugrąžinti sveikatą.

Kai mano pažįstamas sužinojo diagnozę, jis labai sutriko. Su dideliu vargu man pavyko jį įkalbėti išbandyti gydytis su ASD (АСД) preparatu (frakcija 2), kuria aš turėjau pas save namuose. (apie jį perskaičiau „«Бабушке» ir tuoj pat jį nupirkau veterinarijos vaistinėje) Pažįstamui įpyliau iš savo buteliuko truputį preparato ir jis pradėjo šį vaistą naudoti. Pirmą dieną ryte 1-ą lašelį, pietų metu-2, vakare-3 lašelius. Kitą dieną pažįstamas išgėrė 4 lašus ASD , per pietus - 5, o vakare - 6. Ir taip kiekvieną dieną jis didino vis po vieną lašelį. Preparatą skiedė su 0,5 stiklinės vandens. Kai pasiekė 41 lašelį, tada ASD pradėjo gerti atvirkštine tvarka, kasdien mažindamas po lašelį ir vėl grįžo iki vieno lašelio.(kažkur per mėnesį), pažįstamas nutraukė vartoti preparatą ir nuėjo į ligoninę pasitikrinti. Apie mėnesį jis buvo stacionariai tiriamas. Niekas nepatvirtino ankstesnės gydytojų nustatytos baisios diagnozės. Pagrindinis gydytojas niekaip negalėjo savo akimis patikėti, matydamas prieš save visiškai sveiką žmogų.“Aš visko esu matęs, bet stebiuosi vienu, kaip ir kuo jūs galėjote išsigydyti per tokį trumpą laiką?“,- paklausė jis. Mano pažįstamas nusišypsojo ir smulkiai viską papasakojo apie gydymą. Gydytojas sakė, kad šį preparatą žino, o po to paprašė smulkiai aprašyti, kaip jis gydėsi.

Алексей Власович Дорогов

Štai tokia istorija. Mano pažįstamas gyvas ir sveikas, dirba, kaip anksčiau, ir vis nesiliauja stebėtis kaip jam pavyko pabėgti nuo mirties. Aš labai laiminga, kad galėjau žmogui padėti, kuris jau buvo praradęs viltį. Veterinarijos vaistinėje klauskite preparato ASD АСД (фракция 2) ir gydykitės.

Naudojantis neatidarykite flakono, bet įtraukite su švirkštu adata perduriant guminį dangtelį, atskieskite ir išgerkite 30 min prieš valgį. Gydymosi metu ASD preparatu, kategoriškai draudžiama naudoti alkoholį, o taip pat rūkyti.

Kas yra ASD ? (АСД)

1943 m. Keletui įvairių SSSR institutų laboratorijų, buvo duota slapta valstybinė užduotis. Reikėjo sukurti preparatą apsaugantį žmones ir gyvūnus nuo radiacijos. Šis preparatas turėjo ne tik smarkiai sustiprinti organizmo imunitetą, bet būti pigus, ir lengvai įgyjamas. Tokie griežti reikalavimai daugelį mokslininkų pastatė į aklavietę.

Sėkmė lydėjo tik Visasąjunginės Eksperimentinės Veterinarijos Institutą VEVI Всесоюзного института экспериментальной ветеринарии (ВИЭВ), Preparatas buvo sukurtas 1947m., o jo kurimui vadovavo Dorogovas A. V. Sėkmę atnešė netradicinis problemos sprendimo požiūris. Dorogovas žaliavai naudojo varles, o jų perdirbimui, skysčių kondensavimui-terminį audinių sublimavimą. Gautas skystis įgijo antiseptines, stimuliuojančias, žaizdas gydančias savybes. Antiseptikas – stimuliatorius Dorogovo. АСД (антисептик-стимулятор Дорогова).

ASD / АСД (антисептик-стимулятор Дорогова)

Pradžioje Dorogovas eksperimentavo su varlėmis, bet per tam tikrą laiką pradėjo naudotis mėsos ir kaulų miltais, kas nepagerino gauto preparato savybių – aukštų temperatūrų poveikis“ištrina‘ visą informaciją apie organizmo rūšį, kuris buvo panaudotas preparato gaminimo žaliavai.

ASD galima išgydyti:

  • psoriazės ir atopinio dermatitą;
  • tuberkuliozę ir astmą;
  • krūties ligą ir fibromą;
  • vėžį;
  • prostatitą;
  • nevaisingumą;
  • egzemą.

Daugiau apie ligų gydymus, receptus ir jo istorija ASD preparato galite skaityti čia...

Pirmoji frakcija – tai buvo vanduo ir neturėjo vertės. Bet 2-a frakcija ASD ir 3-ia ASD, ištirpintos vandenyje , riebaluose ir spirite esančios medžiagos, pasirodė turinčios unikalių savybių. Jas preparato išradėjes skyrė žmogui ir gyvūnams.

3-ia frakcija ASD buvo naudojama (dabar taip pat naudojama) tik išoriniam vartojimui. Gyvūnams jis naikino odos parazitus, įvairius grybus( dezinfekavo žaizdas, padėjo sergant įvairiomis odos ligomis (egzema, spuogai, dermatitas, opos, ir netgi psoriazę ). Anksčiau, iki ASD išradimo – tokios ligos, kaip psoriazė medikamentais nebuvo išgydoma. Gydytojai – dermatologai tiesiog „įsikabino“ į ASD ir greitai, gydant odos susirgimus, pasiekė gerų rezultatų.

2-a frakciją sukūrė su vandens skysčių ir skyrė tiek išoriniam, tiek ir vidiniam vartojimui. Buvo pasiekti geri rezultatai su gyvuliais, šalutinio efekto nebuvimas ir sustiprintas efektas su kitais preparatais nustebino net ir pačius didžiausius skeptikus.

Gretimai buvo atliekami ASD -2 preparato tyrimas daugkartiniai eksperimentai gydant įvairias ligas. Pasiekti puikūs rezultatai ASD, bronchinės astmos ir su psoriazės, kurios gydymui tuo metu nebuvo vaistų. Per ASD gydymo kursą geri rezultatai, nervų, endokrininės, imuninės ir kitose srityse. ASD sėkmingai naudojamas ginekologijai, venų išsiplėtimui gydyti.

Frakcija – (ASD-2 frakcijoje yra anglies rūgštis, alifatinai ir cikliniai angliavandeniliai, junginiai, kurių aktyvaus sulfhydryl grupės dariniai yra amidai ir vanduo.

Išvaizda: skystis nuo geltonos iki tamsiai raudonos spalvos (paprastai šviesiai geltonos iki rudos spalvos atspalviu). Jis turi aštrų specifinį kvapą, gerai susimaišo su vandeniu.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.06.2019 laikas 20:58 Receptai – Patiekalai Dabar kepu šį mėsos pyragą kiekvieną sekmadienį!

Mėsos pyrago receptas. Pats skaniausias m4so pyragas. Labai greitas paruošimas, kai neturime laiko.

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:34 Receptai – Patiekalai Bulvių kroketai su varške ir sūriu
Aliejuje kepti bulvių kukuliukai. Skanaus!

Skaityti daugiau

24.09.2018 laikas 08:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai lengvinantys atsikosėjimą
Atsikosėjimą lengvina liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai lengvinantys atsikosėjimą, atsikosėjimą lengvina, atsikosėjimas, atsikosėjimo gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:16 Dirbtinio lietaus sukėlimas 1916 m. sukėlė tikrą potvynį
Hatfildas ir didysis San Diego potvynis: Čarlzas Hatfildas perskaitė apie "Rainmaking (Lietaus sukėlimą)" ir ėmė kurti savo lietaus sukėlimo metodus. Iki 1902 m. jis sukūrė slaptą 23 cheminių medžiagų mišinį didelėse cinkuotose garinimo talpyklose, k...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 08:53 Torysh - Akmeninių rutulių slėnis
Žavingoje Vakarų Kazachstano Mangystau srityje esantis Torysh, dar vadinamas Akmeninių rutuliukų slėniu, intriguojančiu geologiniu stebuklu sužavėjo mokslininkus, istorikus ir turistus.

Skaityti daugiau