Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2017 » Liepos » 8

Skiepų šalutinio poveikio priežastis galėtų būti tarša

Gaminant į vakcinas patenka nepageidaujamų dalelių iš išorės, ir kaip tik šia tarša būtų galima aiškinti daugelio labiausiai paplitusių skiepų, pavyzdžiui, ŽPV ir MMR, šalutinio poveikio padidėjimą. Teršalai organizme ne suskyla, bet patenka į audinius ir organus, sukeldami lėtinį uždegimą.

Pastaruoju metu pranešama apie neigiamas reakcijas po skiepijimo - karščiavimą, epilepsiją, kalbėsenos pablogėjimus, raumenų skausmus, eisenos problemas ir ypač didelį jautrumą, o tai galbūt aiškintina vakcinų užterštumu.

Skiepų šalutinio poveikio priežastis galėtų būti tarša

Italijos nacionalines tyrimų tarybos (Consiglio Nazionale delle Ricerche) mokslininkai patikrino 44 populiarias vakcinas, įskaitant MMR (tymų, epideminio parotito ir raudonukės), ŽPV (žmogaus papilomos viruso), DTP (kokliušo, difterijos ir stabligės) bei keletą skiepų nuo gripo, ir konstatavo, kad jos visos buvo užterštos; kai kuriose vakcinose būta net 20-ies įvairių kitų medžiagų dalelių.

Teršalai buvo aptikti su įranga, kuri daug jautresnė nei bet kuris matavimo prietaisas, taikomas per kokybės kontrolės patikras gamyklose. Mokslininkai daro prielaidą, kad vakcinos užteršiamos jas gaminant.

Patekusi į kraujotaką, tarša išnešiojama po visą organizmą. O toliau jau vyksta tikra loterija, nes tai, ar pasireikš kokių nors neigiamų reakcijų, priklauso nuo to, kur organizme teršalai sustos. Net jei nesama jokios akivaizdžios reakcijos, dalelės gali išlikti organizme labai ilgai, nes jos biologiškai neskyla.

Tyrėjai sutinka, kad vakcinų gamintojai galėjo nebūti informuoti apie šią taršą, o tai paaiškina, kodėl vakcinų pakuotės lapeliuose tiek daug neigiamų reakcijų nepaminėta.

IntJ Vaccines Vaccin, 2017; 4:00072; doi: 10.15406/ ijvv.2017.04.00072

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2019 laikas 20:38 Receptai – Patiekalai Varškės keksas prie arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame. Masę sudedame į kepimo fo...

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Kepti varškėčiai tiekiami su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityti daugiau

15.07.2019 laikas 09:58 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su orkaitėje keptomis bulvėmis

Iškepusias bulvytes dedame į indą, ant viršaus sukrečiame voveraites ir atsargiai išmaišome. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių, krapų arba svogūnų laiškų. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau