Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2016 » Sausio » 24

Skiepyti vaikai serga 500% dažniau, nei neskiepyti

Pasitvirtino įtarimai tų žmonių, kurie su nerimu žvelgia į savo vaikų skiepijimą. Neseniai atliktas didelio masto tyrimas patvirtino kitų nepriklausomų stebėjimų rezultatus, kaip buvo lyginami skiepyti ir neskiepyti vaikais. Visi jie rodo, kad skiepyti vaikai serga nuo dviejų iki penkių kartų dažniau, negu neskiepyti.

Iš pradžių naujausi tyrimai, kurie vyksta iki šiol, lygino neskiepytų vaikų sveikatos rodiklius su rezultatais vokiečių nacionalinio tyrimo sveikatos apsaugos srityje, kurį atliko KiGGS ir kuris aprėpė daugiau kaip 17 000 iki devyniolikos metų amžiaus vaikų. Tyrimus iniciavo klasikinis homeopatas Andreasas Bachmairas (Andreas Bachmair).

Informaciją apie amerikietišką Bachmairo tyrimų programos atšaką galima surasti tinklapyje VaccineInjury.info, kuris kviečia skiepytų vaikų tėvus dalyvauti stebėjimuose. Šiuo momentu atsišaukė daugiau kaip vienuolika tūkstančių respondentų, daugiausiai iš JAV. Kiti tyrimai atliko stebėjimus mažesnėse šeimų grupėse.

Tačiau rezultatai buvo vienodi. Savaime aišku, nė vieno iš šio tyrimo nenušvietė pagrindinės žiniasklaidos priemonės. Nė vieno tyrimo neparėmė lėšomis Susirgimų kontrolės ir profilaktikos centrai (Centers for Disease Control and Prevention), Pasaulio sveikatos organizacija (World Health Organization) arba kokia nors kita nacionalinė ar tarptautinė sveikatos apsaugos organizacija arba medicinos grupė.

Jos nedrįsta objektyviai lyginti sveikų neskiepytų vaikų su tais, kurie buvo paskiepyti, nes šitaip rizikuotų nutraukti savo skiepijimo maniją. Visi tyrimai buvo sufokusuoti daugiausiai ties vaikų susirgimais, kurie kildavo tuomet, kai vaikai paūgėdavo.

Nebuvo nagrinėjami skiepai, kurie tapo mirties ar sveikatos sutrikimų priežastimi, kadangi JAV labai nedaug (apie penkis procentus) žmonių kreipėsi į pranešimų apie vakcinacijos, turėjusios negatyvias pasekmes, programą (Vaccine Adverse Injury Reporting System). Priežastys, dėl kurių žmonės nesikreipia į VAERS:

  • Tai sudėtinga sistema, kuri atitraukia gydytojus nuo jų darbo;
  • Dauguma tėvų apie ją nežino;
  • Atsižvelgiama tiktai į negatyvias reakcijas, kuris atsiranda tiesiogiai po skiepijimo;
  • Kadangi VAERS yra savanoriška programa, dauguma gydytojų nenori imtis atsakomybės už negatyvias vakcinavimo pasekmes ir toliau neigia skiepų pavojingumą.

Rezultatas: netgi pačios baisiausios reakcijos į skiepus pripažįstamos retai ir nenoriai, o ilgalaikės problemos su sveikata, kurios atsiranda dėl skiepų, netgi nenagrinėjamos, kadangi manoma, jog jos neturi su skiepais nieko bendro.

TRUMPA ĮVAIRIŲ TYRIMŲ APŽVALGA

Vaikiški susirgimai, kurie dažniausiai sutinkami nepriklausomų tyrimų metu: astma, pasikartojanti angina, chroniškas bronchitas, sinusitas, alergija, egzema, ausų infekcijos, diabetas, miego sutrikimai, enurezė, disleksija, migrena, hiperaktyvumas, epilepsija, depresija ir sulėtintas kalbos bei motorinių įgūdžių vystymasis.

1992 metais Naujosios Zelandijos grupė, pasivadinusi Immunization Awareness Society (IAS), ištyrė 245 šeimas, kuriose iš viso buvo 495 vaikų. Vaikai buvo suskirstyti į dvi grupes: skiepyti (226) ir neskiepyti (269). Aštuoniasdešimt vienoje šeimoje buvo tiek skiepytų, tiek neskiepytų vaikų. Skirtumas tarp jų buvo kardinalus, tarp neskiepytų vaikų sergamumas įprastomis vaikų ligomis buvo žymiai mažesnis.

Pagal kito tyrimo, atlikto Naujosios Zelandijos mieste Kraičesteryje, rezultatus, tarp vaikų, gimusių nuo 1977 ir vėliau, nė vienas neskiepytas nesirgo astma, kai tuo tarpu beveik 25% skiepytų iki dešimties metų jau gydėsi nuo šio susirgimo.

"Skiepų žala" Yra kaip yra

Šiuo metu tebevykstančio Bachmairo tyrimo tinklapyje VaccineInjury.info daugelyje tėvų, neskiepijusių savo vaikų komentaruose kalbama apie skiepų pavojingumą ir išreiškiamas pageidavimas išugdyti tikrą imunitetą natūraliu keliu.

Imunologijos mokslų daktarė Tatjana Obuchanyč, knygos "Vaccine Illusion" autorė, pasisako prieš dogmas, kurias įkala švietimas ir aplinka. Ji tvirtina, kad ne vakcinos suformuoja tikrą imunitetą bet kuriam susirgimui. Jį suformuoja pati rizika susirgti, nesvarbu, persirgote jūs, ar ne.

Tikriausiai patį masiškiausią šiuo metu vykdomą tyrimą organizavo Timas O'Ši (Tim O’Shea) iš Kolumbijos apygardos, "Vaccination is Not Immunization" autorius. Neskiepytų vaikų tėvai paprasčiausiai siunčia jam elektroninius laiškus, kur lygina savo vaikų sveikatą su skiepytų vaikų iš pažįstamų ir draugų šeimų, sveikata.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://versijos.com

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.08.2019 laikas 08:29 Receptai – Patiekalai Organizmo draugės – gervuogės
Dabar miškuose gausu įvairių uogų, taip pat ir gervuogių. Jos ne tik skanios, bet ir turi daug naudingų medžiagų. Be to, vartojamos kaip vaistas įvairioms ligoms gydyti. Gervuogėmis gardinami įvairūs desertai, kepiniai ir kokteili...

Skaityti daugiau

24.08.2018 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui
Širdies ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui, receptai nuo širdies negalavimu, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

23.06.2019 laikas 19:26 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai

Bulvinių blynų receptas. 200 g varškės (skystesnės, pakeliuose) dėkite į dubenėlį, ištrinkite šakute ir atskieskite šlakeliu pieno. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 07:19 VW tapo programišių taikiniu - pavogta tūkstančiai failų
Maždaug prieš dešimt metų automobilių gamintojas ilgą laiką buvo tapęs duomenų vagių taikiniu. Šalies ambasada neigia įtariamas sąsajas su Kinija.

Skaityti daugiau