Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Lapkričio » 23

Skrendanti lėkštė paleidžia dronus Nevados dykumoje

Tinklalapyje pasirodė didžiulio disko formos objekto nuotraukos, kurios buvo padarytos vieno skrendančio lėktuvo keleivio, praėjusio mėnesio pabaigoje.

Nuotraukomis pasidalino vienas JAV gyventojas, kuris panoro būti neviešinamas. Liudytojas skrido lėktuvu iš San Chosė (Kalifornija) į Hiustoną (Teksasas).

Kai lėktuvas skrido virš Nevados dykumos, vyriškis pastebėjo viduryje dykumos didelį, blizgantį diską. Liudytojas teigia, kad objektas išleisdavo kažkokias šviesas, kurios kilo į viršų. Be abejo, ilgai nesvarstydamas, jis pradėjo fotografuoti keistus objektus.

Amerikietis sakė, kad šis įrenginys, objektas randasi netoli Gabbs gyvenvietės. Mes nusprendėme, šią vietovę ištyrinėti Google Maps pagalbą ir netrukus aptikome saulės energijos plokštes, kurios sudarė didžiulį ratą.

Atrodo, kad "skraidanti lėkštė", kurią nufotografavo amerikietis, iš tikro yra saulės energijos stotis. Kalbant apie įrenginio skleidžiančias šviesas, tikriausiais, tai buvo tik saulės atspindžiai.
Galbūt, liudytojas žinojo, kad iš tikro tai saulės energijos stotis, bet nusprendė pajuokauti tokiu būdu ir nuotraukas patalpinto tinklalapį.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.07.2019 laikas 10:02 Receptai – Patiekalai Kiaulienos muštiniai
Kiaušinius išplakame dubenėlyje. Imame muštą kiaulieną, apvoliojame džiūvėsėliuose, merkiame į kiaušinį ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Jeigu norite, kad kiaulienos muštiniai būtų storesni, paniruokite du kartus. ...

Skaityti daugiau

22.09.2019 laikas 15:04 Receptai – Patiekalai Bulvių duona
Bulves su lupenomis išvirkite pasūdytame vandenyje. Mieles ištrinkite su cukrumi. Į šią masę įdėkite 2 arbatinius šaukštelius miltų, išmaišykite ir atidėkite. Nulupkite lupenas ir sutrinkite bulves ir t.t. Skanaus!...

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 08:52 Receptai – Patiekalai Svogūnas, žąsų taukai gydo bronchitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Svogūnas, Žąsų taukai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau