Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Gegužės » 8

Šlapimo rūgšties kristalų pašalinimas iš sąnarių, 8 natūralios priemonės

Lengva ir paprasta!

Podagra dažniausiai paveikia vyresnio amžiaus žmones, o tai sukelia didelius skausmus, o taip pat ir kitus simptomus, pavyzdžiui, patinimai, paraudimai ant pirštų ir rankų.

Podagra gali atsirasti ir ant kitų kūno vietų, įskaitant kelius, alkūnes, pečius ir kulkšnis. Tačiau, yra ypač efektyvių natūralių priemonių, kurios gali padėti gydyti podagrą ir simptomus.

Šlapimo rūgšties kristalų pašalinimas iš sąnarių

Pirmiausia, turime nurodyti podagros priežastis, kurios būna dažniausios:

  • genetika;
  • hipertenzija;
  • alkoholio vartojimas;
  • nutukimas;
  • leukozė;
  • psoriazė.

Podagra išsivysto, kai organizmas priverstas perdirbti pernelyg didelį kiekį baltymų iš raudonos mėsos ar panašių produktų. Paprastai, dauguma jų yra pašalinama iš organizmo, per prakaitą ir šlapimą. Tačiau, kiti lieka.

Norėdami išvengti šlapimo rūgšties kristalų susidarymo, svarbu žinoti, kad podagra yra iš esmės mitybos rezultatas ir pasekmė.

Be to, jums reikia padidinti vandenio suvartojimą ir išlaikyti kūną hidratuoti. Tai padės jums pašalinti šlapimo rūgšties kristalus iš organizmo.

Šios gamtos gydymo priemonės gali būti naudingos mažinant šlapimo rūgštį iš sąnarių ir kraujo:

  1. Paimkite prinokusių pomidorų ir išspauskite sultis. Gerkite šias sultis tris kartus per dieną.
  2. Užvirinkite pinta vandens (apie 0,5 litro) ir įdėkite pusę svogūno, 50 gramų kopūsto ir 3 šakeles petražolės. Virinkite 15 minučių, tada nuimkite. Perkoškite ir palikite atvėsti. Tada, įpilkite vienos citrinos sulčių. Mišinį išgerkite prieš pat vakarienę.
  3. Sumaišykite 3 šaukštus sojų pupelių aliejų ir 3 šaukštus rozmarinų aliejaus. Naudokite šį mišinį masažuojant pažeistą vietą.
  4. Įdėkite pusę svogūno į 1 litrą vandens ir virkite. Palikite mišinį 5 minutėms. Įdėkite šiek tiek medaus. Gerkite vaistą tris kartus per dieną.
  5. Sumaišykite vieną mangą, 4 morkas, 30 gramų braškių ir ananaso gabalėlį, sulčiaspaude. Vartokite šį mišinį ryte ant tuščio skrandžio ir vakare, atsižvelgiant simptomų pasunkėjimo atveju.
  6. Įdėkite kukurūzo burbuolę į vandenį ir virkite 10 minučių. Tada perkoškite mišinį ir gerkite 3 kartus per dieną.
  7. Įdėkite 2 šaukštus persikų į 1/2 litro verdantį vandenį. Perkoškite skystį po 10 minučių ir palikite atvėsti. Įdėkite medaus pagal skonį. Vartokite šį vaistą kas dieną.
  8. Įdėkite 30 gramų spanguolių į 1 litrą vandens ir virkite 5 minutes. Perkoškite ir gerkite 3 kartus per dieną.

Ingredientai:

  • 1 vidutinis agurkas;
  • 1 skiltele citrinos;
  • 1 arbatinis šaukštelis tarkuoto imbiero šaknies;
  • 2 stiebai salierų.

Paruošimas:

Supjaustykite agurką ir salieras. Sumaišykite jas maišytuve su kitais ingredientais. Maišykite, kol gausite norimą skystą mišinį.

Naudojimas:

Gerkite šį gamtos natūralų mišinį nuo 1 iki 3 kartų per dieną. O, norint gauti geresnius rezultatus ryte gerkite ant tuščio skrandžio.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo
Alkoholizmas liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo, alkoholizmas, alkoholizmo gydymas, pagirios, alkoholizmo receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis v...

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:26 Receptai – Patiekalai Kiaulienos karbonadas

Gaminame. Kiaulienos karbonadas. Kiaušinį išplakame. Kiaulieną pjaustome 1,5-2 cm storio gabaliukais, gerai išmušame, apibarstome druska, pipirais, pavilgome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame įkaitintame...

Skaityti daugiau

11.12.2019 laikas 22:46 Receptai – Patiekalai Varškės Pyragas - Rumunų Skanėstas

Pieną sumaišyti su aliejumi, cukrumi ir kaitinti ant silpnos ugnies iki užvirimo. Tada palikti atvėsti. Tuomet sudėti likusius tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyti. Gautą tešlą padalyti į 2 dalis. Vieną jų iškočioti i...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau