Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Kovo » 3

Soda - vaistas nuo visų ligų

Soda be žalos sveikatai gydo pūlingą slogą, bronchitą, stomatitą, alkoholizmą, narkomaniją, vėžį, valo sąnarius, varo akmenis iš kepenų, inkstų ir šlapimo pūslės; iš organizmo pašalinti gyvsidabrį, šviną ir kt. sunkiuosius metalus.

Soda gydo nedidelius nudegimus, vėjaraupius

Nusideginus karšta keptuve, reikia ant žaizdos uždėti švarią marlę, sudrėkintą sodos tirpale. Kartojant šią procedūrą keletą kartų, kol skausmas visai nurims, galima išvengti vandeningų pūslių.

Tokiu pačiu būdu galima numalšinti skausmą, jeigu stipriai nudegėte saulėje. Tereikia kelis kartus sulankstytą ir sodos tirpale pamirkytą bei nuspaustą marlę dėti ant pažeistos odos.

   Tirpalą gaminkite taip: 1dideliame puodelyje arbatos ištirpinkite 4 šaukštus maistinės sodos.

    Beje, šis tirpalas gydo ir padeda įveikti niežulį sergant vėjaraupiais. Galima net pagulėti sodos prisodrintoje vonioje.

Soda - vaistas nuo visų ligų

Soda gydoma pienligė

Soda efektyviai gydo moterišką bėdą – pienligę. Tam jums reikėtų sodos tirpalo (1 šaukštelis sodos 1 l vandens) ir švirkšto arba guminės kriaušės. Praplovimai vandeniu su soda malšina niežulį ir nemalonias išskyras. Net gydytojai pripažįsta, kad tokiu būdu sėkmingai gydosi 50 proc. moterų, kai kurios taip pašalina nemalonius pojūčius ir niežulį.

Šio nuostabaus gydymo esmė ta, kad šarminis sodos tirpalas naikina kandidozę, mat ji negali išgyventi tokioje terpėje. Taip reikia gydytis mažiausiai 2 savaites. Gydymą reikia tęsti net jei atrodo, kad jau pasveikote.

Soda gydo vėžį

Tradicinė medicina nepripažįsta tokio vėžinių ligų ir auglių gydymo būdo. Jie nesutinka, kad nekaltoji soda gydo ar gali pakeisti chemoterapijos procedūras. Tačiau italų gydytojas Tullio Simoncini tvirtina, kad vėžio atsiradimo priežastis – pūliai ir Candida grybelis, kuris gyvena kiekvieno žmogaus organizme.

Sveiko žmogaus imunitetas sulaiko grybelį ir neleidžia jam progresuoti. Dėl daugelio priežasčių jis gali pradėti bujoti pasirinkdamas patį silpniausią žmogaus organą. Tada mūsų imuninė sistema ima aktyviai atakuoti svetimas ląsteles ir apvelka jas ląstelių barjeru, kurį tradicinė medicina pavadino vėžiu. Ir tai paskutinis veiksmas, kurį atlieka žmogaus organizmas norėdamas nukenksminti svetimas ląsteles. Paskui grybelis išnešiojamas po visą organizmą – taip susiformuoja metastazės.

Taigi pirmas žingsnis padėti žmogaus organizmui – atkurti imuninę sistemą. Tačiau šiuolaikinė medicina, ir chemoterapija, žudydamos vėžines ląsteles, užmuša ir paskutinius imuninės sistemos resursus.

  Candida  grybelis labai greitai progresuoja, o organizmas nebeturi jėgų su juo kovoti. Taigi gydytojas T.Simoncini rado būdą kovoti su šiuo piktu grybeliu. Tam tereikia pačios paprasčiausios maistinės sodos (natrio karbonato).

Gydytojas tvirtina, kad šis grybelis visiškai nepajėgia gyvuoti sodos terpėje ir labai greitai žūsta. Kad pagrįstų savo teoriją, medikas gydė savo ligonius vieniems į auglius suleisdamas sodos tirpalo, o kitus girdė sodos tirpalu. Visi jo pacientai po tam tikro laiko pasveiko. 

Soda ir svorio reguliavimas

Šiandien soda yra puiki priemonė ne tik išsigydyti daugelį ligų, bet ir lieknėti. Jos efektyvumas jau įrodytas, tačiau gydytojai dietologai įspėja, kad sodos vartojimas gali paveikti sveikatą ateityje.

Pasak jų, ilgalaikis sodos tirpalo gėrimas gali sutrikdyti skrandžio ir žarnyno veiklą. Saugesnis sodos naudojimas lieknėjant – vonios su soda ir jūros druska.

Ar visiems galima gydytis soda?

Tiems, kurie serga dvylikapirštės žarnos ir skrandžio ligomis, draudžiama gerti sodos tirpalo. Sodos nederėtų vartoti ir tiems, kurie skundžiasi lėtiniu inkstų nepakankamumu. Ją vartoti atsargiai reikėtų turintiesiems bėdų dėl širdies ar aukšto kraujospūdžio, jei organizme kaupiasi skysčiai.

Bet kuriuo atveju gydytis reikia pradėti nuo silpniausio tirpalo (0,5 šaukštelio sodos 0,5 l vandens) ir vartoti po 2–4 kartus per dieną. Dozę laipsniškai didinkite.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.07.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius ...

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 12:08 Receptai – Patiekalai Krabų lazdelės sluoksniuotoje tešloje

Pasigaminkime skanias Krabų lazdelės tešloje. Jas tiekiame dar šiltas. Skanaus!

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 17:47 Receptai – Patiekalai Tokio niekur negirdėjau. Dabar „Napoleoną“ gaminu tik ant keptuvės

Šuo receptu su manimi pasidalino mano draugo mama! Iki to karto bandžiau įvairius receptus, kaip pasigaminti nuostabų „Napoleoną“ , bet visada grįžtu prie šio recepto! Tuoj suprasite kodėl!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau