Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Sausio » 12

Sveikatos patarimai sutrikusiai skrandžio veiklai

Kai sutrinka skrandžio veikla, pučia pilvą, pykina ar šiaip kankina nemalonus į apsinuodijimą panašus jausmas, gali padėti labai paprasti kasdieniai produktai.

Rūgštingumui sumažinti labai tinka citrina. Nors skamba neįtikėtinai, tačiau sukramsnojus griežinėlį šio rūgštaus vaisiaus, skrandžio rūgštingumas sumažėja. Galima išgerti ir vandens su citrina.

Ridikėliai padeda išsiskirti tulžiai, dėl to pagerėja virškinimas ir bendra savijauta. Tad ši daržovė tinka, kai yra apėmęs sunkumo, apsinuodijimo jausmas, juntamas nemalonus, kartokas skonis burnoje.

Sveikatos patarimai sutrikusiai skrandžio veiklai

Ananasų griežinėlis po pusryčių ar pietų labai pagerina savijautą, nes juose yra virškinimo fermento bromelaino, padedančio geriau suskaidyti maistą. Be to, jis padeda skaidyti riebalus.

Greipfrutai gerai šalina iš organizmo toksinus, juose esantis kalis padeda išvalyti inkstus ir kepenis. Vis dėlto jų nederėtų vartoti kartu su vaistais, nes greiprufai gerokai padidina jų koncentraciją kraujyje.

Imbieras ypač vertinga priemonė nuo pykinimo. Galima sukramsnoti jo gabalėlį su cukrumi arba išgerti imbierų arbatos. Poveikį daro netgi imbieriniai sausainiai.

Džiovintos slyvos labai tinka užkietėjus viduriams. Pamirkykite keletą džiovintų slyvų, sutrinkite į košelę ir sumaišykite su medumi. Pora šaukštų ryte turėtų sutvarkyti jūsų šalinimo sistemą.

Kmynų arbata nepakeičiama, kai pučia pilvą, kaupiasi dujos. Tik nepamirškite – plikytų kmynų arbata vidurius laisvina, o virtų – kietina.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo anginos

Angina liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo anginos, angina, anginos gydymas, receptai anginai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kai...

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai strazdanų gydymui
Strazdanos liaudies medicinoje, Strazdanos, receptai nuo strazdanų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:54 Receptai – Patiekalai Džiovinti abrikosai gydo širdies, inkstų ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Inkstų ligos. Ingredientai: Džiovinti abrikosai.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau