Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Kovo » 10

Sveikatos patarimas. Natūralus vaistas nuo sinusito!

Turite problemų su galvos skausmu ir sinusitu? Šis natūralus namų gamybos vaistas padės jums atsikratyti nuo jų.

Norint pasigaminti šį vaistą jums reikės tik dviejų ingredientų. Sumaišykite krienus ir actą! Ir po 5 dienų: šis vaistas jus išgelbės!

Dažniausiai sinusitas mus aplanko šaltuoju oru ir vėju. Galvos skausmą visada lydi sinusitas. Kartais net stipriausi vaistai nepadeda. Štai, todėl jums reikia pabandyti ir alternatyvų gydymo būdą, kuris palengvintu skausmą. Geriausias produktas - krienai.

Paimkite krienų, nuvalykite juos, sutrinkite smulkiai ir įpilkite acto. Patalpinkite mišinį į 0,5 l stiklainį ar butelį. Po to, palikite šį natūralų vaistą nusistovėti, kambario temperatūroje 10 dienų, bet visada kartais pamaišykite.

Sveikatos patarimas. Natūralus vaistas nuo sinusito!

Dėmesio! Šis vaistas neturėtų būti naudojamas vidiniam vartojimui, juo turite kvėpuoti.

Po 10 dienų, mišinys yra naudojamas: kvėpuokite mišinio garais, penkias minutes. Kartokite kelis kartus per dieną.

Jūs taip pat galite naudoti jį per visą naktį, užpilkite šiek tiek mišinio ant švaraus audinio ir padėkite jį ant kaktos ar kaklo iš nugaros. Būtinai pasiruoškite šio mišinio iš anksto 5 dienoms, kad pakaktu.

Galite sutarkuoti 50 gramų krienų, užpilti juos penkiais litrais vandens ir uždėti ant viryklės. Mišinį užvirti. Nuimkite nuo ugnies, galva palenkite virš nuoviro, uždenkite galvą ir dubenį rankšluosčiu ir įkvėpkite garus.

Jeigu turite sveikatos problemų ar stiprų skausmą, rekomenduojame pasikonsultuoti su gydytoju. Savigyda gali būti pavojinga jūsų sveikatai.

Paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 19:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Tulžies akmenligės gydymui
Tulžies akmenligė liaudies medicinoje, Tulžies akmenligė, receptai nuo akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui
Kraujavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui, kraujavimas, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 20:04 Receptai – Patiekalai 5 minutės ir keletas valandų šaldytuve, ir skanus tortas paruoštas!

Patinka jums saldumynai? Esate tikri, kad jūs neprieštaraujate pasmaguriauti skaniu desertu su karšta arbata. Bet, kartais taip nesinori teptis miltais, minkyti tešlos ir ilgą laiką kepti skanėstą orkaitėje.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau