Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2016 » Lapkričio » 23

Tarologas L. Malinauskas apie tai, kas mūsų laukia 2017 metais

Tarologas Leopoldas Malinauskas apgailestauja, kad šie metai Europai buvo skaudūs. Ateinantys 2017-ieji, deja, taip pat nebus ramesni.

2016 metams Vanga pasauliui išpranašavo karą su musulmonų valstybe. Garsi bulgarų aiškiaregė trečiojo pasaulinio karo pradžios ženklu vadino konfliktą su Rytais.

Vangos pranašystėje teigiama, kad 2017 metais Europą siaubs mirčių banga, kurią sukels karai.

Prancūzų pranašas Michelis de Nostredame'as įspėjo žmoniją apie įvairias kataklizmas. Pranašautojas kalbėjo apie apsigimusio naujagimio, kaip viso kas bloga ženklo, gimimą. O pradžia bus Rytuose.

Leopoldas Malinauskas

Anot M. de Nostredame'o prašanystės, žmonės su turbanais pradės žiaurų, kruviną karą.

Anot M. de Nostredame'o prašanystės, žmonės su turbanais pradės žiaurų, kruviną karą. Jis bus toks siaubingas, kad kitos šalys negalės likti nuošalyje. Į šią kampaniją įsitrauks daugiau nei dešimt valstybių.

Prancūzas taip pat išpranašavo masinį žmonių persikraustymą į Šiaurę. Viskas baigsis konfliktu tarp krikščioniško ir islamo pasaulių. Dėl to kilęs karas truks 30 metų. Pasibaigus jam liks tik vienas tikėjimas.

L. Malinauskas: 2017-ieji nebus ramesni

Tarologas pabrėžia, kad Europai šie metai buvo itin skaudūs. Tačiau, apgailestauja, kad ateinantys 2017-ieji nebus ramesni.

„Tamsesnio gymio žmonės pramynė takus į Europą ir mins jais toliau. Jau dabar yra stipriai pasikeitęs Stokholmo veidas. Populiariausias vardas 2015 metais Švedijoje buvo Mohametas. Kalbama, kad mieste nuo varpinių, cerkvių ir bažnyčių norima nuimti kryžius. Europa keičiasi ir 2017 metais šis procesas nesustos, tik dar labiau progresuos. Prie mūsų problemų prisidės įdegę žmonės“, - neabejoja tarologas.

Dauguma šių išpranašautų dalykų iš tiesų vyksta... Galbūt Vanga ir M. de Nostredame'as tikrai nuspėjo pasaulio baigtį? - klausiame L. Malinausko.

Pašnekovas svarsto, kad galbūt vieno pasaulio pabaiga tiesiog yra kito pasaulio pradžia?Ateinantis laikotarpis galbūt bus naujo gyvenimo pradžia būtent tamsesnio gymio žmonėms.

„Gal mes tiesiog tampame trąša naujajam pasauliui, ideologijai ir religijai? Galbūt tai yra atlygis už Kryžiaus žygius, kuriuos mes pamiršome? Ar tai nėra atpildas už tai, ką mes darėme prieš 600 metų? Dabar tamsesnieji žmonės organizuoja savo pusmėnulio žygį pas mus“, - sako L. Malinauskas.

Tarologas sako, kad Vanga ir M. de Nostradame'as fenomenaliai matė ir nuspėjo ateities įvykius.

„Yra žmonių, kurie puikiai mato praeitį. Mes ekstrasensus tarpusavyje vadiname praeitistais, dabartistais ir ateitistais. Kažkas yra praeities specialistai, kažkas - ateities. Keliauti į ateitį dešimtmečiais yra nepaprastai sunku. Nežinia, kokią Nostradame'as buvo radęs priemonę ir būdą tai daryti. Jis sėkmingai pranašavo ne tik savo amžiuje, bet ir spėjo įvykius, kurie gali nutikti po penkių šimtų ar net poros tūkstančių metų. Kuo daugiau metų pranašauji, tuo sunkiau žvelgti į ateitį, tuo sunkiau kirsti šachtą kietoje uolienoje“, - sako jis.

Vis dėlto, tarologas neabejoja, kad žodžiai yra mūsų minčių rūbas: „Jei taip gyveni, vadinasi, apie tai galvojai, kalbėjai. Jei apie tai kalbėjai, taip ir gyvensi. Mintys materializuojasi“.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://www.delfi.lt/5braskes/linksmos/tarologas-l-malinauskas-apie-tai-kas-musu-laukia-2017-metais-ar-vanga-buvo-teisi.d?id=72545816

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.09.2018 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, profilaktikai
Katarakta liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, kataraktos gydymas, receptai kataraktai, profilaktikai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip ...

Skaityti daugiau

20.08.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Virtinukai su bulvėmis ir šonine

Gaminame namuose. Virtinukai su bulvėmis ir šonine. Virtinukai su bulvių ir šoninės įdaru tiekiami su grietinės-sviesto arba grietinės-spirgučių padažais. Skanaus!

Skaityti daugiau

03.08.2019 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa

Bandelės su aguonomis – mėgstamas kepinys, kuris iškart sukelia kažkokius malonius vaikystės prisiminimus, perkelia į močiutės virtuvę ir verčia šypsotis. Ir niekur tokio skanėsto nenusipirksi, kad tešla būti orinė ir min...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau